کمیته سیاست ایران در واشینگتن اعلام کرد: تهران به بغداد دستور داده است که به مخالفان ایرانی حمله کند.
پرفسور ریموند تنتر، رئیس کمیته سیاست ایران و عضو پیشین شورای امنیت ملی آمریکا گفت: ”آمریکا، بهعنوان قدرت اشغالگر، مسئول امنیت و سلامت ”افراد حفاظت شده“ در عراق، از جمله مخالفان ایرانی در قرارگاه اشرف بود. آمریکا میتواند چنین حفاظتی را تنها به یک دولت عضو دیگر کنوانسیون ژنو بدهد که موقعیت ”افراد حفاظت شده“ آنها را تضمین میکند. گرچه عراق چنین تضمینهایی را به آمریکا داد، اما ظاهراً بغداد قصد پایبندی به وعدههای خود را ندارد…
ژنرال توماس مک اینرنی ژنرال بازنشسته نیروی هوایی آمریکا و رئیس شورای مشورتی کمیته سیاست ایران اظهار داشت ”برای ارتش آمریکا تکاندهنده خواهد بود که در رابطه با ساکنان اشرف از زیر بار مسئولیت خود در قبال کنوانسیون چهارم ژنو شانه خالی کند…
پال واللی (MG Paul Vallely) ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا و عضو شورای مشورتی کمیته سیاست ایران گفت: ”لازمه همراستا شدن آمریکا با تعهدهای بینالمللی قانونی خود، تضمین این است که مخالفان رژیم ایران، که از موقعیت ”افراد حفاظت شده“ برخوردار هستند، دیگر مورد حمله قرار نگیرند. بازگرداندن، پراکنده کردن و ادامه حملههای تنها در صورتی قابل اجتناب است که آمریکا بهطور موقت نقش حفاظت از قرارگاه اشرف را تا زمان وجود یک راهحل قابل قبول مورد مذاکره برای بازیگران اصلی برعهده گیرد.
اگر واشینگتن به تعلل کند فاجعه انسانی در اشرف رخ خواهد داد که دولت آمریکا بهخاطر آن مسئول شمرده خواهد شد. “
بروس مککولم (R. Bruce McColm)، رئیس انستیتوی استراتژیهای دموکراتیک و عضو هیأت مدیره کمیته سیاست ایران گفت: ”رویدادهای پس از انتخابات ریاست جمهوری 2009 ایران این موضوع را روشن ساخته است که حذف قهری مخالفان سیاسی بر اعتبار حقوقبشر اولویت دارد. حمله وحشیانه به مجاهدین خلق در قرارگاه اشرف توسط نیروهای امنیتی عراق، به درخواست تهران، باید هرگونه انتظار رفتار انسانی با اعضای مجاهدین خلق از جانب دولت عراق را از بین برده باشد.
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c1f432ad-d348-4c79-ad21-f86b8eb90193"></iframe>