728 x 90

-

بوندسلیگای آلمان، هامبورگ صدرنشین شد

-

تیم فوتبال هامبورک - آرشیو
تیم فوتبال هامبورک - آرشیو
در رقابتهای هفته بیست‌و یکم بوندسلیگای آلمان بایرن لورکوزن میزبان هامبورگ بود. در اولین موقعیت مارسل یانسن با به ثمر رساندن اولین گل خود دراین فصل برتری را یک برصفراز آن هامبورگ کرد. اما 10 دقیقه بعد پاتریک هلمت نتیجه را مساوی یک بریک کرد و درنیمه دوم مارسل یانسن بااستفاده ازموقعیت به‌دست آمده نتیجه را2 بر1 کرد و این دیدار باهمین نتیجه به سود هامبورگ به‌پایان رسید تا با42 امتیاز درصدرجدول رقابتها قرار گیرد.
در دیدار دیگری اشتوتگارت میزبان هافنهایم بود، دمبا بار در اولین موقعیت دروازه اشتوتگارت راگشود. 2
دقیقه بعد ماریوگومز توپی را برای کاکائوی برزیلی ساخت و اوهم گل تساوی اشتوتگارت را به ثمر رساند. سپس در دقیقه 30 گومز باضربه‌سر برتری را 2بر1 بسود اشتوتگارت کرد و قبل از نیمه این دیدار «ازا گورسا» نتیجه را مساوی 2بر2 کرد. دردقیقه 63 گومز باردیگر گلزنی‌کرد و سومین گل اشتوتگارت را به ثمر رساند و در دقایق پایانی بازی دمبابار باردیگر گلزنی کرد و نتیجه 3بر3 مساوی شد ولی هافنهایم که صاحب یک ضربه پنالتی شد، سالیاویچ پشت توپ قرارگرفت و یک موقعیت طلایی را ازدست داد و درنهایت دوتیم بانتیجه سه بر سه ، یک امتیاز این دیدار را نصیب خود کردند.
هم‌چنین ولفسبورگ در دیدار دیگری میزبان هرتابرلین بود.
ابتدا سیسرو دروازه ولفسبورگ را گشود و نتیجه را یک برصفر به سود هرتابرلین کرد. 10 دقیقه بعد «ادین زکو» با یک ضربه‌سر گل تساوی هرتا ولفسبورگ را به ثمر رساند و درحالیکه10دقیقه به‌پایان این دیدار باقیمانده بود زکو مجددا گلزنی کرد تا درنهایت ولفسبورگ به پیروزی 2بر1 دست پیدا کند.

 به این ترتیب هافنهایم با اختلاف 2 امتیاز بعد از هامبورگ در رده دوم جدول بوندسلیگا قرار دارد و هرتابرلین با40 امتیاز سوم است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b0611632-253c-4afe-947d-c7d65e3e7d18"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات