خبرگزاری رسمی آخوندها در یک تصفیه حساب باندی، جزییاتی از جعلی بودن مدارک تحصیلی خاتمی رئیسجمهور سابق ارتجاع را منتشر ساخت و نوشت:
”به دنبال طرح ابهاماتی در خصوص مدرک لیسانس رئیسجمهوری پیشین، از سوی برخی سایتهای اینترنتی، تلاش و تکاپو برای کشف حقیقت آغاز گردید.
مسأله صدور دانشنامه مقطع کارشناسی خاتمی پس از 32سال و در دوران تصدی پست ریاست جمهوری توسط وی، این شبهه را در اذهان ایجاد کرد که رئیسجمهور سابق با بهره گیری از جایگاه حقوقی خویش، توانسته است به این مدرک دست یابد“.
این منبع حکومتی افزود: ”انتشار مدارک منتسب به خاتمی از سوی هواداران وی، نه تنها از موضوع مدرک تحصیلی رئیسجمهور سابق رفع ابهام ننمود، بلکه ابهامات جدیدی را نیز بر مجموعه شبهات پیشین افزود. بهعنوان نمونه آنچه که مدارک ارائه شده را مخدوش جلوه میدهد، یکی ناخوانا بودن نام فرد ذکرشده در بالای لیست ریز نمرات و دیگری سال تولد خاتمی است که در مدرک مزبور، سال 1326 ذکر شده، حال اینکه سال تولد وی، 1322 است».
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d3cea24f-054c-4c0b-b1bb-bfa9252efe25"></iframe>