در اسپانیا، والنسیا که در بازی رفت یک بر صفر بر ماریتیمو از پرتغال پیروز شده بود، با خیال آسوده میزبان پرتغالیها بود. ولی در نیمه اول، مارسینهو با گل خود برای پرتغالیها، این آسایش را بهم ریخت.
در نیمه دوم اما، والنسیا با ضربه سر دل هورنو گل تساوی را صاحب شد. پس از آن نیز داوید ویا از روی نقطه پنالتی گل دوم و پیروزی والنسیا را به ثمر رساند تا شاهد حضور این تیم در دور بعدی جام یوفا باشیم.
دیگر تیم اسپانیایی، دپورتیوو لاکورونیا، بعد از شکست 2 بر صفر در بازی رفت، اولین گل خود را در دقیقه 17 وارد دروازه بران برگن کرد. در دقیقه 28 اسپانیاییها یک گل دیگر به ثمر رساندند که داور آنرا قبول نکرد، و ریکی، یکی از بازیکنان لاکورونیا را به خاطر اعتراض اخراج کرد.
در دقیقه 76 دوئرتوی آرژانتینی دومین گل خود و لاکورونیا را وارد دروازه حریف کرد تا دو تیم با حساب بازی رفت به تساوی کشیده شوند. در ضربات پنالتی، دروازهبان لاکورونیا، آرانزوبیا، با گرفتن یک پنالتی ناجی تیم خود شد و لاکورونیا راهی دور بعدی جام یوفا شد.
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/28768a5f-e639-4f27-8fd5-e33bea251feb"></iframe>