علیرضا جعفرزاده در مصاحبه با بخش انگلیسی رادیو آمریکا تصریح نمود: تنها راه مقابله با جاه طلبی هسته یی رژیم ایران حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی و تغییر دموکراتیک در ایران توسط مردم و مقاومت ایران است.
وی گفت: در ایران هیچ نشانه یی مبنی بر توقف غنی سازی اورانیوم وجود ندارد، دقیقا برعکس، رژیم ایران به فعالیتهای هسته یی خود شدت بخشیده است. کاری که آمریکا باید انجام بدهد، این است که موضعش را قاطعتر کند و نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست تروریستی خارج سازد. در اروپا یک موج بسیار قوی در این راستا شکل گرفته است. انگلستان نام این سازمان را از لیست تروریستی حذف کرد. رئیس جمهور این مقاومت، خانم مریم رجوی سفر 5 روزه خود را به رم، جائی که مورد حمایت اکثریت پارلمانترهای ایتالیائی قرار گرفت تکمیل کرد. در ایتالیا خانم رجوی با شهردار رم ملاقات نمود، در واتیکان مورد استقبال قرار گرفت، با رئیس کمیسیون خارجی پارلمان ایتالیا ملاقات کرد، آمریکا باید از چنین اقداماتی، الگوبرداری کند تا به تهران و احمدی نژاد نشان دهد که در مقابله با برنامه هسته یی رژیم ایران جدی است و این رژیم نمی تواند با حیله های مختلف برنامه اتمی خود را ادامه دهد.
تنها راه مقابله با جاه طلبی هستهیی رژیم ایران حذف نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی است
- سیاسی
- 1387/05/12
علیرضا جعفرزاده
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c8b31429-54c0-4168-83f9-92db08ebdd3f"></iframe>