728 x 90

بیانیه پایانی وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب

وزرای خارجه اتحادیه عرب
وزرای خارجه اتحادیه عرب
وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب به‌منظور بررسی تصمیم اخیر آمریکا در انتقال سفارتش به بیت‌المقدس یک نشست اضطراری در قاهره برگزار کردند.

اتحادیه عرب در بیانیه پایانی خود، انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس را نقض آشکار قوانین بین‌المللی توصیف کرد و از رئیس‌جمهور آمریکا خواستار لغو این تصمیم شد.

اتحادیه عرب از تمامی کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را بر اساس مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی بیت‌المقدس شرقی به‌رسمیت بشناسند.

بیانیه اجلاس وزرای خارجه اتحادیه عرب می‌افزاید: بیت‌المقدس شرقی، پایتخت دولت فلسطین است و امنیت و ثبات و صلح در منطقه فقط با محقق کردن آن، در چارچوب یک فلسطین آزاد، بر اساس مرزهای سال ۱۹۶۷، بر اساس قوانین بین‌المللی مربوط به آن و ابتکار صلح عربی امکانپذیر است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/500adc6d-4eaa-4dfc-9e31-2582184605c7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات