728 x 90

آمریکا، کاهش ۶۰درصدی کارکنان سفارت در کوبا

سفارت آمریکا در هاوانا
سفارت آمریکا در هاوانا
آمریکا دستور تخلیه بیش از نیمی از کارمندان سفارتش در کوبا را صادرکرد.

دولت آمریکا روز جمعه 7مهر 96 این اقدام را در واکنش به حملات هدفمندی که روی سلامتی دیپلوماتهای آن کشور تاثیر گذاشته بود، دانست.

یک مقام آمریکایی با اشاره به حملات هدفمند علیه کارمندان سفارت گفت: «حدود ۶۰درصد کارکنان سفارت در هاوانا تخلیه خواهند شد و صدور ویزا برای شهروندان کوبایی به مدت نامحدودی متوقف خواهد شد. در حال حاضر تعداد کارکنان سفارت آمریکا در هاوانا حدود ۵۰نفر است».

چند عضو کنگره از دولت آمریکا خواسته‌اند که تمام دیپلوماتهای کوبایی را از کشور اخراج کنند. دولت آمریکا در ماه مه دو دیپلومات کوبایی را اخراج کرد ولی تأکید کرد که هدف این اقدام نه محکوم کردن کوبا بلکه انتقاد از کوتاهی آن کشور در حفاظت از کارمندان سفارت آمریکا در هاواناست.

با گذشت یک سال از بروز مشکلات جسمی مرموز و نامشخص در میان دیپلوماتهای آمریکایی ساکن کوبا هنوز دولت آمریکا دقیقاً نمی‌داند چه کسانی و یا چه عواملی باعث بروز این مشکلات جسمی شده‌اند که تاکنون ۲۱دیپلومات و خانواده‌های آنان را تحت تاثیر قرار داده است.

برخی از این افراد دچار بیماریهای شدیدی مثل جراحات در ناحیه مغز و یا از دست دادن حس شنوایی شده‌اند. سایر عوارض جسمی عبارتند از سرگیجه‌های شدید، مشکل بینایی و تعادل، بی‌خوابی و خستگی مفرط.

بیشتر بخوانید:
تیلرسون با وزیر خارجه کوبا ملاقات کرد
رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه ۴مهرماه ۹۶در دیدار با همتای کوبایی خود موضوع حمله‌های صوتی به دیپلوماتهای آمریکایی در سفارت هاوانا را مورد گفتگو قرار داد.

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که «حمله‌های بهداشتی» که توسط یک دستگاه صوتی انجام می‌شود، باعث مشکلات دیپلوماتها می‌باشد، اما نمی‌دانند که چه کسی پشت این حملات قرار دارد.

بنا‌ به گزارش آسوشیتدپرس دست‌کم ۲۱دیپلومات آمریکایی در سفارت کوبا دچار مشکلات فیزیکی از جمله ضعف شنوایی و آسیب دیدگی مغزی شده‌اند.

دولت کوبا می‌گوید که در این باره هیچ اطلاعی ندارد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ed496bb8-8aac-43f4-92c0-3f8cb6a12616"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات