728 x 90

انزواى جهانى رژيم ايران,دخالتهاى سپاه پاسداران در كشورهاى منطقه,دخالتهای ایران,

کنفرانس در سنای آمریکا: «مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران»

-

کنفرانس در سنای آمریکا، مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
کنفرانس در سنای آمریکا، مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
روز چهارشنبه در کنفرانسی در سنای آمریکا، راههای مقابله با دخالتهای منطقه‌ای رژیم و اقدامات سرکوبگرانه سپاه پاسداران ولایت‌فقیه در داخل ایران مورد بررسی قرار گرفت.

این کنفرانس با حضور شخصیت‌های سیاسی و کارشناسان و محققان برجسته از بنیادها و انستیتوهای تحقیقات و دانشگاههای آمریکا برگزار شد و سخنرانان آن عبارت بودند از:
‌سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزارت‌خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین‌المللی، مایکل پریجنت، کارشناس بنیاد فکری هادسون و از دانشگاه امنیت ملی، لی اسمیت، کارشناس ارشد انستیتوی هادسون، سردبیر ویکلی استاندارد، ایلان برمن معاون ارشد شورای سیاست خارجی آمریکا، نادر اسکویی، کارشناس انستیتوی مطالعات خاور نزدیک و رامش سپهرراد، محقق دانشکده تجزیه و تحلیل (مسائل و بحرانها) در دانشگاه جرج میسون.

این کنفرانس همزمان با بررسی و تصویب لایحه تحریمهای جدید در کنگره آمریکا برگزار شد؛ لایحه‌یی که سپاه پاسداران را مشمول تحریمهای دستور اجرایی رئیس‌جمهور آمریکا در سال ۲۰۰۱ به شماره 13224 می کند، و کل سپاه پاسداران را عملاً یک نیروی تروریستی بین‌المللی محسوب می‌کند.

کنفرانس در سنای آمریکا، مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
کنفرانس در سنای آمریکا، مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران 
 
رامش سپهرراد در سخنان خود با اشاره به تصویب لایحه تحریمهای جدید رژیم و سپاه پاسداران در کنگره آمریکا و موضعگیری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این رابطه گفت:
رامش سپهرراد:
پس سخنرانان (اعضای میزگرد) امروز به اهمیت راهها و چگونگی به اجرا گذاشتن لایحه ایکه در کنگره به تصویب رسید و دیگر کارهایی که امکان انجام آن هست می‌پردازند و این‌که در رابطه با تهدیدهای رژیم ایران چه‌کار دیگری می‌توان انجام داد. امروز سخنرانان در مورد این موضوعها صحبت خواهند کرد. و به‌طور خاص در مورد درک دقیق نقشه مسیر تغییر رژیم در ایران و این‌که به‌طور واقعی آمریکا در این خصوص چه نقشی می‌تواند داشته باشد.
 
رامش سپهرراد: مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
رامش سپهرراد: مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
 
سپس سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزارت‌خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین‌المللی به سخنرانی پرداخت. وی گفت: بی‌شک رژیم ایران از نظر مقامات ارشد امنیت ملی در دولت آمریکا، هم از نظر ثبات منطقه‌یی و هم از لحاظ تکثیر تسلیحات به‌عنوان تهدید اصلی به‌شمار می‌رود. این امر بدون تردید در نتیجه بازنگری سیاست در قبال ایران منعکس خواهد شد. این شناخت شاید اصلی‌ترین تمایز این دولت با دولت قبلی است. بنابراین باید شاهد تلاش بیشتری از جانب آمریکا برای مقابله با حضور گسترش‌یابنده رژیم ایران مخصوصاً درسوریه و عراق باشیم.
مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
رابرت جوزف:مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
 
سفیر رابرت جوزف درباره پایبندی رژیم به توافق اتمی گفت: اگر ارزیابی دولت آمریکا مبنی بر پایبندی رژیم ایران به توافق اتمی صحیح باشد، صحت آن عمیقاً محدود و در حوزه تکنیکی خواهد بود. رژیم ایران ممکن است که با آن دسته از مفاد توافقنامه که از جانب آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مانیتور می‌شود مطابقت داشته باشد، اما این به هیچ‌وجه به‌معنی آن نیست که این رژیم کار بر روی تسلیحات اتمی را متوقف کرده است. افشاگریهای اخیر شورای ملی مقاومت ایران روشن می‌سازد که برنامه‌های اتمی و موشکی رژیم ایران هم‌چنان پابرجاست و پیشروی می‌کند.

سفیر رابرت جوزف در ادامه افزود:
‌سفیر رابرت جوزف معاون اسبق وزارت‌خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین‌المللی
رژیم ایران در حال حاضر به دستیابی شتابان به موشکهای بالستیک و همان‌طور که گفتم به نظر من به قابلیت بمب اتمی ادامه می‌دهد، اگر ‌چه دستیابی به بمب اتمی در توافقنامه‌ای مستتر شده که با ولخرجی زیاد به ملایان امتیاز می‌دهد تا در ظاهر وانمود کنند که روند دستیابی به تسلیحات هسته‌یی را متوقف کرده‌اند. و در حالیکه رژیم ایران وانمود می‌کند که به قرارداد پایبند است، و ما هم وانمود می‌کنیم که به آنها اعتماد می‌کنیم، برنامه موشکهای بالستیک قاره‌پیمای آنها هم‌چنان به جلو پیش می‌رود. و به یاد داشته باشید که تنها هدف موشک‌های بالستیک قاره‌پیما حمل کلاهک هسته‌یی است.
برجام بزبان ساده از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌ای، که هدف صریح آن بود، جلوگیری نخواهد کرد. حتی مدافعان این قرارداد به‌رسمیت می‌شناسند که این قرارداد در بهترین حال فقط یک مکث در این روند ایجاد می‌کند و رژیم ایران قابلیت فرار از آن را دارا است و می‌تواند طی مدت چند ماه، اگر نه چند هفته، به بمب اتمی دست یابد. و رژیم ایران رسماً به‌دنبال طرح های سانترفوژهای پیشرفته‌تر است که به آنها اجازه خواهد داد قابلیت فرار فوری را داشته باشند، حتی قبل از این‌که مفاد قطعنامه منقضی شوند. و بعد از آن زمان، حتی رئیس‌جمهور اوباما قبول کرد که مدت زمان فرار به قول او «اساسا صفر» خواهد بود.
مقدمه این قرارداد در واقعیت غلط از آب درآمده است. این قرارداد به‌جای این‌که به یک رژیم مدره بیانجامد، راه به تأمین مالی بیشتر تروریسم و گسترش دخالتهای رژیم ایران در سوریه و سایر نقاط برده است.
پایبندی به این قرارداد توان آمریکا برای مهار کردن تهدید رژیم ایران در ابعاد گسترده‌تر را از بین می‌برد زیرا به یک رژیم نامشروع مشروعیت می‌بخشد و اقتصاد آن و خود رژیم را تقویت می‌کند. این امر ائتلاف منطقه‌ای را تضعیف می‌کند که می‌خواهد ماجراجویی‌ها و تهاجمات نظامی رژیم ایران را به عقب براند. و قطعاً با دیدگاههای رسمی وزرا تیلرسون و متیس مغایرت دارد که می‌گویند که تنها راه‌حل ماندگار در قبال تهدید رژیم ایران پایان دادن به استبداد مذهبی حاکم است.
اما صرفنظر از این استدلالها، تصمیم لغو قرارداد آسان نخواهد بود. همیشه آسان‌تر است که در اتخاذ یک تصمیم سخت که قطعاً انتقادات گسترده به همراه خواهد داشت تعلل نشان داد. صد دلیل وجود دارد که منتظر ماند و در مورد تصمیم لغو تأخیر کرد.
همین کار را آمریکا سالیان متمادی در رابطه با کره شمالی انجام داد و امروز ما شاهد نتایج آن هستیم – ظهور یک دشمن خطرناک که در مرز دستیابی به موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای مجهز به بمب اتمی است. این آینده رژیم ایران است، آینده نزدیک، مگر این‌که رئیس‌جمهور قاطعانه عمل کند و شرکت آمریکا در برجام را معلق سازد. درعوض، و این اهمیت حیاتی دارد، استراتژی همه‌جانبه‌ای برای مهار و تغییر رژیم تدوین شود. آنچه ما باید درک کنیم و باید به‌عنوان یک نکته پایه‌یی در نظر بگیریم این است که این رژیم در قلب تهدید است. این رژیم منبع برنامه‌های اتمی و موشکی است. این رژیم منبع سیاستهای توسعه‌طلبانه در سوریه، عراق و یمن است. این رژیم منبع سرکوب داخلی وحشیانه است. این رژیم قابلیت تغییر ندارد و نمی‌تواند خود را اصلاح کند زیرا اگراصلاح شود به‌معنی این است که سرنگون شده است. تا زمانیکه رژیم ملایان سرنگون نشده، آمریکا در زمینه منع تکثیر و همچنین ثبات منطقه‌ای توفیق نخواهد یافت.
نکته کلیدی در ایران تغییر رژیم از داخل است – چیزی که دولت اوباما آن را رد کرده بود. ما نمی‌توانیم تغییر را از خارج تحمیل کنیم اما می‌توانیم از تغییر داخلی و آن نیروهای مردمی که قابلیت تحقق آن را دارند حمایت کنیم. به‌رغم تبلیغات حامیان رژیم تهران، این رژیم ضعیف است. حمایت مردمی بسیار کمی دارد و همانند سایر رژیمهای سرکوبگر شکننده است و با گذشت زمان سرنوشت رژیم چائوشسکو را خواهد یافت.
ما باید سیر وقایع منتهی به این نتیجه را تسریع کنیم. سیاست ما باید دادن امید و حمایت از نیروهای اپوزیسیون ایران باشد که از دموکراسی، حقوق‌بشر، و دولتی مبتنی بر جدایی دین و دولت، که بر روی سرکوب و موشک و بمب اتمی متمرکز نیست بلکه به فکر تحقق نیازها و آمال مردم ایران است دفاع می‌کنند.

سخنران دیگر این کنفرانس،  مایکل پریجنت، کارشناس بنیاد فکری هادسون بود وی در سخنان خود، امتیازاتی که دولت اوباما به رژیم آخوندی به‌دنبال امضاء توافق اتمی عرضه کرد و همچنین استفاده سپاه پاسداران از این امتیازات برای پیش‌بردن طرحهای رژیم در سوریه و عراق را برشمرد و با یادآوری نقش سپاه پاسداران در طولانی‌تر کردن جنگ در عراق و گسترش آن به سوریه گفت:
مایکل پریجنت :مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
مایکل پریجنت :مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
 
اگر شما به اقداماتی که سپاه پاسداران بعد از برجام انجام داد نگاه کنید، یک قاسم سلیمانی جری شده می‌بینید. شما یک سپاه سپاه پاسداران جری شده می‌بینید. به یاد داشته باشید، قبل از این‌که ما معامله با رژیم ایران را امضا کنیم، اسد در حال سرنگونی بود. سپاه توانست این پول را بگیرد، و به شبه‌نظامیان خود در عراق بپردازد تا به‌طور واقعی آنها به سوریه بروند، تا اسد را تقویت کند. قاسم سلیمانی توانست به روسیه سفر کند تا بتواند روسیه را وارد جنگ کند و جامعه اطلاعاتی آمریکا بر روی پاشنه‌هایش ایستاده بود.
جامعه اطلاعاتی دردوران اوباما تمام اطلاعاتی را که نشان می‌داد رژیم ایران همین الآن هم فریبکاری می‌کند درا ختیار داشت. تحت برجام رژیم ایران تا پنج سال از خرید سلاحهای پیشرفته محروم بود اما آنها سیستم موشکی اس 300را از روسیه دریافت کردند و در پارچین و فوردو مستقر کردند. وی تأکید کرد که اطلاعات به‌دست آمده از عدم پایبندی رژیم به برجام حکایت می‌کندو نباید اجازه داد که رژیم ایران مسیر کره شمالی را برود یک بازبینی در شورای امنیت ملی آمریکا در رابطه با رژیم ایران وجود دارد. که شامل برجام هم می‌شود. بنابراین تحریمهای جدید مجلس سنا و مجلس نمایندگان علیه سپاه پاسداران بسیار مهم هستند و می‌تواند از آنچه که در آینده ممکن است اتفاق بیفتد ممانعت کند.
وی با اشاره به تحریمهای کنگره علیه رژیم و سپاه پاسداران افزود:
اینها همه اهرمهایی برای محدود کردن فعالیت سپاه پاسداران، محدود کردن برنامه موشکی بالستیک رژیم ایران و در واقع توقف صادرات تروریسم رژیم ایران از طریق نیروی قدس است این تحریمها همه اینها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این چیز خوبی است. این برای 10سال آینده شما هم خوب است. متشکرم.

سخنران دیگر این جلسه ایلان برمن معاون ارشد شورای سیاست خارجی آمریکا گفت: دولت ترامپ در حال حاضر در میان آنچه بررسی جامع رویکرد نسبت به ایران نامیده می‌شود، قرار دارد. مقامات دولت به‌طور رسمی اعلام کرده‌اند که این به قصد «رسیدگی به تمام تهدیدهای مطرح شده توسط رژیم ایران است». لذا این نسبت به آنچه تا به‌حال وجود داشته، یک رویکرد اساساً متفاوت است.
ایلان برمن سپس به بررسی سیاست مماشات دولت اوباما با رژیم آخوندی و چشم‌پوشی از دخالتهای رژیم در کشورهای منطقه و امتیازاتی که بر سر امضای توافق اتمی به رژیم داده شده پرداخت و راههای مقابله با اقدامات بی‌ثبات کننده رژیم را برشمرد.
امروز، یک بررسی جامع سیاست - به چه معنی است؟ آیا باید به‌طور کامل از این معامله بیرون بیاییم یا در حاشیه‌ها آن را محکم کنیم، و به نوعی نظارت را گسترش دهیم، اعمال آن را گسترش دهیم، مجازاتها را گسترش و ثبت کنیم. این انتخاب اساسی است. این به این بازبینی گره خورده، و اگر دولت با بیرون آمدن از معامله پیش برود، من فکر می‌کنم، همان‌طور که سفیر جوزف گفت، شروع به فکر جدی در مورد یک نوع استراتژی جایگزین می‌کند که بر دموکراسی متمرکز است، که بر نوعی عقب راندن تهاجمی (رژیم) تمرکز دارد. شما می‌توانید ببینید که رژیم ایران (در تبعیت) نیست. آنها در حاشیه‌ها تقلب می‌کنند، آنها از لحاظ ذخایر تقلب می‌کنند، آنها از لحاظ تعداد سانتریفیوژها تقلب می‌کنند، اما نقطه عطفی که در حال رخ دادن است این است که رژیم ایران دارد تقلب می‌کند و این چیزی است که کاخ سفید درباره آن زیاد صحبت کرد.
ایلان برمن:مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
ایلان برمن:مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
 
یک استراتژی جدید باید طیف وسیعی از رفتارهای رژیم ایران در سطح جهانی را شامل شود - تروریسم، حقوق‌بشر، سرکوب، حمایت از مزدوران، بازیگران غیردولتی، تأثیرات بی‌ثبات کننده‌ای که رژیم ایران در فواصل دور و نزدیک دارد. شما می‌بینید که بودجه دفاعی رژیم ایران - افزایش 5درصد تولید ناخالص داخلی داشته و سپاه پاسداران در رأس این هزینه است. این پولی است که از برجام می‌آید، که دولت اوباما معتقد بود که، برای تحریک اقتصاد و تغییر رفتار رژیم در تهران در نظر گرفته بود. آنچه که شما واقعاً به‌عنوان یک نتیجه عملی مشاهده کردید، گسترش توانمندیهای استراتژیک رژیم ایران و توانمندسازی سپاه پاسداران بود به‌طوری که تاثیرات بی‌ثبات کننده فراوانی برای منطقه، حضور آمریکا در آن و متحدان ما در منطقه به‌طور کلی داشته است.
زیرا رژیم ایران از طریق سپاه پاسداران حمایت خود را از عوامل منطقه‌یی افزایش داده است.
ایلان برمن سپس مسیرهای در پیش رو جهت مقابله با رژیم و سپاه پاسداران در منطقه از طریق اعمال تحریم‌های گسترده در کنگره و یا لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران با فرمان رئیس‌جمهور را مورد بررسی قرار داد.

‌لی اسمیت، کارشناس ارشد انستیتوی هادسون سخنران دیگر این کنفرانس در مورد تصویب لایحه تحریمهای رژیم و سپاه پاسداران گفت: اکنون زمان آن است که بر شرارت‌های سپاه پاسداران در تمام منطقه انگشت گذاشته شود. در وهله اول در سوریه، در لبنان، در یمن، و همچنین زیر پا گذاشتن حقوق‌بشر در ایران. نکته مهم دیگر، در مورد این مصوبه این است که تحریم‌های اعمال شده بر سپاه پاسداران به ما در مورد نحوه عملکرد رژیم در منطقه دید جدیدی می‌دهد.
لی اسمیت:مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران
لی اسمیت:مقابله با دخالتهای منطقه‌یی و سرکوب داخلی سپاه پاسداران

وی با یادآوری دلایل مطرح شده در دولت آمریکا برای رد تأیید مجدد برجام گفت: ایده مذاکره مجدد بر سر توافق اتمی، تصمیمات مشکلی که باید در دولت گرفته شود را به تأخیر می‌اندازد نگرانی این است که اگر این تصمیمات گرفته نشوند، مجبور شویم که نقش رژیم ایران در منطقه را به‌رسمیت بشناسیم. وی تأکید کرد که برای مقابله با گسترش خطر دخالتهای و تلاشهای رژیم به‌منظور دست‌یابی به سلاح اتمی، دولت آمریکا باید به‌موقع عمل کند و تصمیم‌های سختی اتخاذ کند.

نادر اسکویی، کارشناس انستیتوی مطالعات خاور نزدیک در سخنان خود گفت: قرار داد اتمی به سپاه اجازه می‌دهد برنامه اتمی را ادامه داده و به گسترش و ساخت موشکهای دور برد اقدام کند. هم‌اکنون یک سیستم بسیار پیچیده‌ای تحت هدایت ولی‌فقیه و سپاه پاسداران و نیروی قدس به کار تحقیق در زمینه ساخت موشکهای دوربرد مشغولند
وی درباره اهمیت مصوبه کنگره آمریکا گفت:
لایحه ایکه در کنگره تصویب شد یک گام بسیار بزرگ بود و یک قدم به سوی همان هدف است.
دستور اجرایی رئیس‌جمهور شماره 13224 بطور پایه‌یی کل سپاه را و نه فقط نیروی قدس را تروریست اعلام کرد. این لایحه به‌طور واقعی سپاه پاسداران را به‌عنوان یک نیروی تروریستی بین‌المللی نامید و به‌دلیل تحریم سپاه پاسداران تمام کسانی که به آن کمک یا با آن کار می‌کنند همگی بر اساس این لایحه بایستی تحریم گردند. وقتی که این لایحه به قانون تبدیل گردد. و من امیدوارم که چنین شود. با تمام پیچیده گی که دارد. اگر آن قانون شود این یک ضربه جدی به رژیم در تهران است و به رهبر جمهوری اسلامی و به سپاه پاسداران به امپراطوری که سپاه برای خودش درست کرده است امپراطوری اقتصادی که در داخل و خارج ایران ساخته است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/df267178-6f52-4c4a-a32f-975fef610e5b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات