728 x 90

سوريه,شبكه هاى تروريستى,

هلاکت و گور سپاری ۱۴تن دیگر از مزدوران نیروی تروریستی قدس در سوریه

-

گورسپاری مزدوران اعزامی به سوریه
گورسپاری مزدوران اعزامی به سوریه
خبرگزاریهای حکومت آخوندی امروز پنجشنبه 29تیر 96 هلاکت و گورسپاری 14تن از مزدوران اعزامی نیروی تروریستی قدس به سوریه طی 24ساعت گذشته، خبر دادند.

خبرگزاری اطلاعات آخوندی موسوم به مهر گزارش داد که جنازه 4تن از این مزدوران امروز در مشهد گور سپاری می‌شود و دیروز بعدازظهر نیز جنازه 4تن دیگر از این مزدوران در قم به گور سپرده شده است.

به گزارش دیگر خبرگزاریهای حکومتی نیز جنازه‌های سه تن از این مزدوران در تهران و سه تن دیگر در استانهای البرز، فارس و اصفهان به گور سپرده شد.

تمامی این مزدوران به هلاکت رسیده از نیروهای افغانی و پاکستانی نیروی تروریستی قدس بودند که برای کشتار مردم سوریه به این کشور اعزام شده بودند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/53d55ac3-5a3a-4b98-a159-4f339f89f7df"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات