728 x 90

دهه شصت,خانواده مخالفان سياسي,اعدامهاى مخفيانه,اعدام دسته جمعي,اعدام در ملأ عام,اعدام جوانان,30 خرداد 60,

قتل‌عام ۶۷ ـ اعترافات تکان‌دهندهٴ آخوند علی فلاحیان

-

اعترافات آخوند فلاحیان وزیر پیشین اطلاعات به اعدام گسترده مجاهدین در دهه ۶۰
اعترافات آخوند فلاحیان وزیر پیشین اطلاعات به اعدام گسترده مجاهدین در دهه ۶۰
آخوند علی فلاحیان وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی از سال 1368 تا 1376 و از مسئولان قتل‌های زنجیره‌یی طی یک مصاحبه حکومتی به ابعادی از قتل‌عام 67 اشاره کرد.

فلاحیان با دفاع از حکم جنایتکارانه خمینی در مورد قتل‌عام 67 گفت: «این فتوای امام بود.. اینها حکمشون همیشه اعدامه اصلاً حکم ولایی ایشون بود چه قبل این جریان 67چه بعدش. امام مرتباً تأکید داشت مواظب باشید از دست تون در نروند. امام می‌فرمود که شما وظیفه شرعی تون را انجام بدهید منتظر قضاوت تاریخ نباشید».

او در جایی دیگر از این مصاحبه این حکم را هم‌چنان قابل اجرا دانست و گفت اعدام مجاهدین نیاز به محاکمه ندارد:
«در رابطه با (مجاهدین) و تمام گروههایی که محارب هستند حکم حکم اعدامه... اصلاً امام فرموده... آقای موسوی که دادستان کل انقلاب بود می‌گفت اصلاً محاکمه نمیخواد و به همین دلیل اصلاً محاکمه نمیخواد چیزی که داره با ما می‌جنگه که معنا نداره ما محاکمه بکنیم».

این آخوند جنایتکار با طفره رفتن از پاسخ به سؤال خبرنگار حکومتی در مورد آمار شهیدان قتل‌عام گفت:
«نمی‌دانم از اونها ما از اونها چقدر کشتیم چون تو خیابان هم کشته شدند تو عملیات ها هم کشته شدند تو زندان هم کشته شدند».

وزیر بدنام اطلاعات آخوندی همچنین اعتراف کرد که حتی دستگیری یک هوادار با یک نشریهٴ مجاهد نیز به اعدام او منجر می‌شد:
دهباشی: حاج آقا از این بحث می‌خواهیم رد بشیم فقط من برای اطمینان خودم می‌خواهم بپرسم که همه کسانی که اعدام شدند با اسلحه دستگیر شده بودند؟ یعنی شورش مسلحانه کرده بودند؟

فلاحیان: نه همه شون که شورش مسلحانه کرده بودند ولی افرادی که دستگیر شدند خیلیهاشون خونه تیمی بود ما می‌رفتیم اونجا مثلاً یکی دو تا اسلحه بیشتر نبود یا تو خیابون مثلاً می گرفتیم شون اسلحه نداشتند خیلیهاشون.

دهباشی: خوب این جوری می‌شد مصداق شورش مسلحانه.
اینها جزء.
نباید خود شخص شخصاً این کار رو بکنه؟
فلاحیان: نه، وقتی که کسی عضو یک جریان یک لشگری هست اون لشگر که مثل من مسلحانه داره می‌جنگه حالا چه مسلح باشه اون فرد چه نباشه.

دهباشی: ولو این‌که با یک روزنامه گرفته باشندش؟
فلاحیان: بله اینها جزو اون سازمان بودند یعنی امادگی عملیات داشتند حالا یک کسی ممکنه بره امروز برای این خونه تیمی نون بخره یکی بره مثلاً امکانات دیگه تهیه کنه.

بیشتر بخوانید:
علی فلاحیان در دو دولت هاشمی رفسنجانی برای مدت ۸سال وزیر اطلاعات بود. او از آغاز انقلاب ضدسلطنتی مناصب مهمی هم‌چون حاکم شرع، دادستان دادسرای ویژه روحانیت، و قائم‌مقام وزارت اطلاعات را نیز عهده‌دار بوده است. فلاحیان سعید امامی را به معاونت امنیتی وزارت اطلاعات برگزید و به نظر می‌رسد که طرح «قتل‌های درمانیcv» از جمله طرح‌های ساخته و پرداخته او بوده باشد.

در اسناد بازجویی سعید امامی آمده است: «من از آغاز انقلاب تا به امروز سرباز گوش به فرمان نظام مقدس اسلامی و مقام ولایت بوده و هستم، هیچگاه بدون کسب اجازه و یا بدون دستورات مقامات عالی نظام کاری انجام نداده‌ام. حکم اعدام داریوش فروهر و پروانه اسکندری را به روال معمول همیشگی علی فلاحیان به من داد.»

احکام اعدام سایر محاربین قبلاً در زمان وزارت فلاحیان صادر شده بود. از مدتها پیش قرار بر این بود که عوامل مؤثر فرهنگی وابسته که توطئه تهاجم فرهنگی را در ایران پیاده می‌کردند و جمعاً صد نفر بودند اعدام شوند. حکم حذف ۲۹نفر از نویسندگان از مدتها پیش مشخص و صادر شده بود که در مورد ۷تن از آن عناصر، احکام در دوره وزارت علی فلاحیان اجرا شده بود.»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f56eba52-5c3e-4e96-9361-e3c3f6db21f4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات