728 x 90

دخالتهای ایران,دخالتهاى سپاه پاسداران در كشورهاى منطقه,انزواى جهانى رژيم ايران,

وزارت‌خارجه رژیم: توافق آمریکا برای آتش‌بس در بخش‌هایی از سوریه دارای ابهام است

-

اجرای آتش بس در جنوب غرب سوریه
اجرای آتش بس در جنوب غرب سوریه
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت‌خارجه روز 19تیر 96 درمورد توافق اخیر آمریکا و روسیه در مورد آتش‌بس سوریه آن را ابهام‌آمیز دانست و گفت: «با شناختی که از اقدامات اخیر آمریکا در سوریه داریم در این تفاهم جای ابهام و تردید وجود دارد».
بهرام قاسمی افزود: «اگر می‌خواهند آتش‌بس در سوریه تداوم و ثبات داشته باشد باید حمله آمریکا به ارتش این کشور و بمبارانها قطع شود».

وی ادامه داد: «اگر بخواهند که آتش‌بس در سوریه تداوم و ثبات داشته باشد این نوع اقدامات آمریکا در سوریه یعنی حمله به ارتش سوریه و بمبارانها به بهانه‌های واهی باید قطع شود».
از آنطرف یک گروه ناظر بر جنگ داخلی سوریه و نیز گروهی از شورشیان مخالف بشار اسد تأیید کرده‌اند که نخستین روز از آتش‌بس توافقی میان آمریکا و روسیه در مناطقی از جنوب‌غرب سوریه، بدون وقوع خشونت خاصی سپری شده‌است.

آتش‌بس، مناطق درعا، سویدا و قنیطره را، در نزدیکی مرز اردن، پوشش می‌دهد.

رامی عبدالرحمن، مدیر سازمان دیدبان حقوق‌بشر سوریه، گفته در درعا و قنیطره، تیراندازی‌هایی صورت گرفته، اما تهدیدی را متوجه روند آتش‌بس نکرده است.

عصام الریس، سخنگوی رزمندگان «جبهه جنوب» می‌گوید «آرامش نسبی» تا فرارسیدن شب برقرار بوده‌است.

بیشتر بخوانید:

توافق آمریکا و روسیه و اردن برای برقراری آتش‌بس در جنوب سوریه

سرگیی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، اظهار داشته که دژبانهای آن کشور، با همکاری اردن و ایالات متحده، بر روند ترک تخاصم نظارت خواهند کرد.

به گفته آقای لاوروف، این اقدامات «ایجاد امنیت در مسیر کمکهای انسان‌دوستانه و ارتباط بین گروه‌های مخالف در منطقه، و یک مرکز نظارت [بر آتش‌بس] که در اردن برپا شده» را در بر می‌گیرد.

پیش از این چندین بار در سوریه آتش‌بس برقرار شده، که دیری نپاییده و در نهایت خشونتها ادامه پیدا کرده‌ است.

علاوه بر توافق میان مسکو و واشینگتن، گفت‌ و گوهایی جداگانه نیز میان روسیه و ایران، از مهم‌ترین حامیان بشار اسد، و ترکیه، حامی شماری از مخالفان اسد، برای ایجاد چهار منطقه «کاهش تنش» در سوریه در جریان است.

انچه که مهم است درتوافق اخیر بین آمریکا و روسیه جایگاهی برای رژیم حاکم بر ایران در نظرگرفته نشد.

جنگ داخلی سوریه، از سال ۲۰۱۱ و در پی سرکوب شدید اعتراضات مسالمت‌آمیز به حکومت بشار اسد آغاز شد. دست‌کم شماری بین ۳۱۰هزار تا نیم میلیون نفر در جریان نبردها و خشونتها جان خود را از دست داده‌اند. نیمی از جمعیت سوریه نیز آواره شده‌است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/115fccdc-deff-4215-af63-fb6993bd0a4d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات