728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

روزنامه حکومتی رسالت: هیج قفلی توسط کلید روحانی باز نشد

-

آخوند روحانی
آخوند روحانی
روزنامه رسالت ارگان باند فاشیستی مؤتلفه 15فروردین 96 طی مقاله‌یی بی‌نتیجه بودن کلید انتخاباتی وعده‌های آخوند روحانی پس از چهار سال را مورد تأکید قرار داد و به طعنه نوشت:‌ «روحانی در ایام تبلیغات انتخاباتی و در میتینگ‌های سیاسی یک "کلید" بزرگ را بر روی دست بلند می‌کرد و می‌گفت؛ با این کلید قفل مشکلات کشور را باز خواهد کرد. طول و عرض و اندازه اغراق‌آمیز آن کلید از ابتدا نشان می‌داد که به هیچ قفلی نمی‌خورد! لذا در عمل هم ثابت شد هیچ قفلی توسط آن باز نشد. قرار بود تحریم‌ها به کلی حذف شود اما در عمل دیدیم که نه تنها تحریم‌ها حذف نشد بلکه دور جدیدی از تحریم‌ها آغاز شد و در عوض قفل بزرگی بر سر تأسیسات هسته‌یی زده شد».

این روزنامه حکومتی افزود‌: (روحانی) بیش از 150 وعده اقتصادی در آن ایام داد و گفت؛ قفل‌هایی که بر اقتصاد کشور زده شده است با کلید جادویی خود خواهد گشود اما در عمل رکود، گرانی، بیکاری سایه خود را بر اقتصاد کشور گسترده‌تر کرد. قرار بود عزت به پاسپورت ایرانی بازگردد اما خبری در این مورد نشد. در حوزه مسائل و مشکلات اجتماعی هم از "کلید" خبری نشد و متأسفانه افزایش طلاق، اعتیاد، قاچاق مواد مخدر رکوردهای خود را داشت.

در عرصه فرهنگی کار موثری در فضای مجازی و تأمین بودجه‌های قابل‌قبول برای نهادهای فرهنگی به‌ویژه صدا و سیما صورت نگرفت و دشمن مصمم‌تر از گذشته به تهاجم فرهنگی خود ادامه داد.

در عرصه سیاست داخلی با متهم کردن منتقدان مشفق به بی‌سوادی، افراطی‌گری، دین‌نشناسی، عقب‌مانده، تازه به دوران رسیده، هوچی‌باز، بزدل، بی‌شناسنامه و... بنای بی‌مهری گذاشته شد و وحدت ملی و انسجام را آسیب زد. در اوج این بی‌مهری رئیس‌جمهور محترم به منتقدان گفت؛ "بروند به جهنم" ! طبیعی است در این فضا از "کلید" خبری نبود و قفلی هم گشوده نشد».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d20ff0f9-c57d-4c0e-bdee-53a9b3f6d0ff"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات