728 x 90

فساد اقتصادى,

اعتراف به این‌که یک چهارم واردات کشور در سال ۹۵ کالای قاچاق بوده است

-

--
--
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز رژیم دوشنبه 14فروردین 96 اذعان کرد که در سال 1395 سیزده میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور شده است.

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق رژیم در رابطه با نوع مواد و اجناس کشف شده که شامل لوازم آشپزخانه و کاغذ دیواری و... گفت: حجم قابل ملاحظه‌ای از کشفیات معطوف به کشف قاچاق کانتینری است: در سال گذشته پرونده 210 کانتینر لوازم دکوری و اسباب‌بازی، 100 کانتینر کاغذ دیواری، 103 کانتینر لوازم آشپزخانه، 57 کانتینر یخچال و 37 کانتینر لاستیک از مبادی رسمی وارد شد و بر اساس برآورد اطلاعات اولیه دستگاههای عضو ستاد، موضوع ماده 36 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حدود 14هزار میلیارد تومان مجموع کشفیات قاچاق در این سال است.

کارگزار رژیم به جای این‌که به سپاه پاسداران که سر منشأء ورود کالاهای قاچاق می‌باشد اشاره کند، کولبران محروم را نشانه رفت و گفت: امروز کوله‌بری برای معیشت مرزنشینان نیست، بلکه روشی برای دور زدن قانون توسط قاچاقچیان است و منفعت حداقلی برای کوله‌بران دارد، ۳.۶ میلیارد دلار از قاچاق کالاهای نهایی مصرفی در سال 95 از طریق کوله‌بری بوده است. نمی‌توان از قاچاقی که توسط کوله‌بران به داخل کشور وارد می‌شود، چشم‌پوشی کرد. 90 درصد سود کوله‌بری در جیب قاچاقچیان حرفه‌یی می‌رود و 10 درصد بین 61هزار کوله‌بر توزیع می‌شود.

قاسم خورشیدی از کشف بیش از 25 درصد قاچاق در کشور خبر داد ولی نگفت 75درصد دیگر قاچاق کجا رفته و توسط چه نهادهایی وارد شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e0ad915e-b382-4b76-a5e4-b9439b59093b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات