728 x 90

قتل عام 67,

تظاهرات در برلین در پنجاه و یکمین سالروز تأسیس سازمان مجاهدین خلق ایران + کلیپ

-

فراخوان به محاکمه سران رژیم آخوندی در تظاهرات برلین
فراخوان به محاکمه سران رژیم آخوندی در تظاهرات برلین
 

پریا کهندل:

امروز من و شما و پدران و مادرانمان در ایران و همة دنیا به این جنبش می‌پیوندیم تا عاملان این جنایت را به پای میز محاکمه بکشانیم تا در برابر قانون و عدالت پاسخگو باشند.
و امروز در پنجاه و یکمین سالگرد تأسیس سازمان مجاهدین خلق... . بعد از 51سال فدا و 51سال ایستادگی و 51سال قیمت دادن... .. دوران عوض شده... چرا که ما از خودمان می‌پرسیم چه کسی در این سالیان پشتوانه‌ی ما بوده چه کسی خیانت نکرده و بیشتر و بیشتر فدا کرده؟  می‌پرسیم چرا بیش از 30هزار اعدام؟ آنها چه می‌خواستند به جز آزادی...
و جلادان لرزه بر تن‌هایشان می‌افتد وقتی که می‌بینند که ما به واقعیت آن دو نام ممنوعه رسیده‌ایم و با پشتوانه‌یی به این عظمت اول انتقام خون شهدایمان را خواهیم گرفت و بعد آرزوی دیرینه‌ی آنها را به تحقق می‌رسانیم... .
یعنی سرنگونی ولایت فاسد فقیه... ... . و به ولی‌فقیه ارتجاع می‌گویم:
تو چشمای پر از یقین سیدعلی مرگتو ببین

طلایه ریحانی از خانواده قتل‌عام شدگان 67:

با درود به بنیانگذاران سازمان مجاهدین و شهدای سرافرازش
مرداد ماه امسال قتل‌عام 67، 28ساله شد. 28سال از روزهای تب داری که هزاران لاله پرپر شدند، گذشت.
در آن تابستان بیش از 30هزار مجاهد و مبارز اعدام شدند. عموی من نیز یکی از آنان بود.
و امروز در پنجاه و یکمین سالگرد تأسیس سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران و بعد از 51سال ایثار و فداکاری بی‌چشمداشت و بعد از سالها رنج و خون و پایداری، ما رژیم ولایت‌فقیه را به نقطه‌ای رسانده‌ایم که خود به این نسل‌کشی بی‌سابقه اقرار می‌کند و ما این‌جا با فریادهای دادخواهی‌مان لرزه بر کل حاکمیت ارتجاعی او می‌اندازیم و امروز روز دادخواهی ما از آن قاتلان است.
بعد از 28سال، خامنه‌ای و روحانی و تمام کسانی که با سکوت خود در این جنایت شنیع شریک جرم آنها شدند باید در برابر عدالت پاسخگو باشند و در دادگاههای بین‌المللی مورد محاکمه قرار بگیرند.

منصوره پاکباز:

“ اگر امام حسین در مقابل شمر و ابن زیاد زانو زد و توبه کرد من هم در برابر شما توبه خواهم کرد“.
این تنها کلامی بود که میلیشیای قهرمان مریم پاکباز به شکنجه‌گران خود گفت.
مجاهد شهید مریم پاکباز دانش‌آموز 16ساله‌یی بود که در یازدهم مهرماه 59، فقط به‌دلیل داشتن یک نسخه نشریه مجاهد در تهران دستگیر شد.
این مبارزه رو در رو و خونین که یک میلیشیای 16ساله با خیل شکنجه‌گران رژیم آغاز کرده بود چندین سال ادامه یافت مقاومتهای دلیرانه مریم حسرت تسلیم را بر دل آنان گذاشت، میلیشیای نوجوان مجاهد خلق 8سال تمام در برابر دژخیمان و در زیر شدیدترین شکنجه‌ها مقاومت کرد و عاقبت در مهر 67، به همراه تنی چند از همبندان مجاهدش در اوین حلق‌آویز شد.

مژگان مصباحی از جامعه ایرانیان در تبعید ـ برلین:

سازمان مجاهدین به یمن رهبری فداکارش همواره زنده است و پاسخ تاریخی خود را 38سال پیش در روز رای‌گیری به ولایت‌فقیه تمام قد به جهانیان نشان داد و بر نه بزرگ تاریخی خود به اصل ولایت‌فقیه با صدق و وفا و فدیه‌های بیشمار پای فشرد.
تفسیر هذیان‌گویی این روزهای سران رژیم به زبان رئیس‌جمهورمان خانم مریم رجوی این چنین است. رژیم توان استراتژیکی خود برای بقاء را از دست داده و مرحله سرنگونی رژیم وارد فاز غیرقابل بازگشتی شده است که سر بازایستادن ندارد. و به زبان رهبر تاریخی‌مان مسعود: از نقطه عطف گذشتیم. مماشات, دلالی و داعیه اصلاح و اعتدال برای رژیم دیگر اثر ندارد.
مرگ برخامنه‌ای درود بر رجوی

نسرین محرابی از انجمن زنان علیه سنگسار ـ بوخوم:

با سلام به خدمت یکایک شما عزیزان
هموطنان عزیز
همه ما خانواده بزرگ مقاومت، به‌عنوان خانواده‌های 120هزار شهید و به‌ویژه به‌عنوان خانواده سی هزار مجاهد سر بدار امروز این‌جا جمع شده‌ایم تا به همه مردم ایران با صدای بلند یکبار دیگر بگوییم که فرزندان ما، خواهران و برادران مجاهد ما، آن پیام آوران آزادی مردم ایران چرا و چگونه در 28سال قبل به‌فرمان خمینی دژخیم و عوامل جنایتکارش قتل‌عام شدند.
به نسل جوان ایران که هنگام قتل‌عام هنوز بدنیا نیامده بودند و امروز دغدغه اصلی خامنه‌ای برای شورش و انفجار خشم خلق است بگوییم که چرا دیکتاتوری حاکم بر ایران این میزان از مجاهدین و مطرح شدن گسترده‌شان وحشت دارند.

هدی عمرانی از شورای ایرانیان شهر کلن:


دوستان عزیز، امروز دقیقاً به برکت همان ایستادگی‌هاست که ما این‌جا هستیم و مقاومت می‌کنیم و در برابر روح پر فتوح آن یارانمان تعظیم می‌کنیم و به خون‌شان و راهشان سوگند می‌خوریم که دادخواه قطره قطره خون‌شان خواهیم بود و هر آن‌که دور و نزدیک دستی در این قتل‌عام وحشیانه داشت را به عدالت خواهیم سپرد آن روز دیر نیست.
بله به خامنه‌ای، به همه آن قاتلان و به همه سرکردگان رژیم می‌گوییم، دیدید که مجاهدین خلق از بین رفتنی نیستند و امروز هزار اشرف‌شان جای جای ایران و سراسر دنیا امید بخش مردم برای آزادی میهن است؟ وعده آتشین ما و همه مردم ایران با شما بسیار نزدیک است از آن روز سخت بترسید.

صغری رحمانی از خانواده قتل‌عام شدگان 67:

من صغری رحمانی اهل شهرستان امیدیه هستم برادرم اسماعیل رحمانی 28ساله یکی از 30000 زندانی مجاهدی است که در جریان قتل‌عام 67 بفرمان خمینی ملعون و به‌دست هیأت مرگی که همین الآن کابینه و دولت روحانی و سران این رژیم را تشکیل می‌دهند به شهادت رسید. اسماعیل ما هیچ جرمی نداشت الا این‌که هوادار سازمان مجاهدین خلق بود و با همین جرم نیز اعدام گردید، حشمتی جنایتکاری که خود را رئیس بیدادگاه معرفی می‌کرد به پدرم گفته بود که اینها 40نفر بودند که ما آنها را کشتیم و همه را در یک چاله با لباس دفن کردیم.
من آمده‌ام خطاب به همه مردم و به‌ویژه جوانان ایران بگویم که برای کشاندن خامنه‌ای و همه دست‌اندرکاران این قتل‌عام و قتل‌عام هایی که تا همین امروز نیز ادامه دارد به‌ما بپیوندید.
درود بر رجوی مرگ بر خامنه‌ای
مرگ بر روحانی - مرگ بر عاملان قتل‌عام 67 - لعنت بر خمینی –لعنت برخمینی - لعنت برخمینی

مهدی اخیانی ـ شورای ایرانیان هامبورگ:

آخوندها به‌رسم دجالگری همیشگی‌شان تلاش کردند بگویند زندانیان از داخل زندان می‌خواستند به مجاهدین در مرزها ملحق شوند! یا مدعی شدند که زندانیان قصد شورش داشتند ولی مگر می‌شود خلقی را در برابر یک قتل‌عام فریفت؟
آنها از هر دوباند چه اصلاحاتچی و چه مدل احمدی‌نژادی یا مدل روحانی و رفسنجانی همه با هم در ته خط همان حرف پور محمدی جنایتکار را دارند که ما کشتیم و باز هم می‌کشیم چون نظام در خطر بود. ولی مردم ایران این پرسش را از آنها دارند.
بگویید طرح و طراح و برنامه اصلی قتل‌عام برای از بین بردن دسته‌جمعی مجاهدین چه بود و چه زمانی و با چه کسانی طراحی شد؟
مجاهدان سربدار قتل‌عام 67 همگی در مکتب ناخدای ازادی برادر مسعود پرورده شده و با نام و یاد او سربدار سپردند، ما نیز با همین نام و با همین انگیزه بدادخواهی‌شان برخاسته‌ایم و هم‌چون خودش می‌خروشیم که:
ظالمان را از چنگال عدالت گریزی نیست. با تشکر

کامبیز محمود پور از جامعه ایرانیان شمال هامبورگ:


خواهشاً در فردای ایران آزاد بر ورودیهای بین‌المللی وطنم بنویسید:
به ایران، سرزمین شیران خوش آمدید!
خمینی، دیو پلید خونخوار جماران بر آن بود تا با یک نسل‌کشی حساب شده اثری را از مجاهدین و انقلاب و مقاومت باقی نگذارد. ولی به قول آقای منتظری، قائم‌مقام ولایت فقیه، خمینی و تیم‌ مرگ او به لعنت خدا و خلق و نفرت عمومی گرفتار شدند و از عدالت گریزی نخواهند داشت. مردم ایران از خونخواهی فرزندان رشید خود کوتاه نخواهند آمد. ما از مجامع بین‌المللی از سازمان ملل تا تمامی جوامع بشر دوستانه و صلح جویانه می‌خواهیم تا جنبش عدالت خواهی مردم ایران را یاری دهند.

فردین ماهوتچیان ـ شورای ایرانیان شهر هامبورگ:

خمینی ملعون دقیقاً از روز شروع به حاکمیت رسیدن شروع به قتل‌عام کرد، یک روز در کردستان، یک روز در زندانها اعدامهای تا 450نفره در یک شب، یک روز قتلهای زنجیره‌یی، یک روز کشتن کشیشان و انفجار حرم امام رضا، یک روز قتل‌عام 52 قهرمان خلق در اشرف و لیبرتی و این کشتار ادامه داشت تا به ستارها و ریحانه‌ها و فرزندان اهل سنت در کردستان و بلوچستان رسید.
اما در نقطه مقابل و در همه صحنه‌ها، این رژیم یک هماورد اصلی و جدی بیشتر نداشت سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران و رهبری آن مسعود و مریم رجوی و اگر این نبود براستی صحنه امروز میهن‌مان غیرقابل تصور بود. با هیولاهایی مثل مصطفی پورمحمدی که دادگستر مردم باشند.
دقیقا به همین دلیل است که به‌عنوان هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران از افتخار سر به آسمان می‌سائیم اعلام می‌کنیم که در زیر پرچم کاوه دوران - مریم رهایی – پرچم دادخواهی را هر چه برافراشته‌تر در دستان خود به اهتزاز درآوریم و با تمام قوا برای سرنگونی این جنایتکار آن یک صدا فریاد می‌زنیم:
مرگ بر اصل ولایت‌فقیه زنده با ارتش آزادی

 

کاظم موسوی - نماینده حزب سبزهای ایران:

از طرف حزب سبزهای ایران به شما صمیمانه درود میفرستم. حزب سبزهای ایران از درخواست به حق خانم مریم رجوی برای محاکمه سران رژیم در دادگاه جامعه بین‌المللی حمایت می‌کند. این امر را می‌توان و باید تحقق بخشید و قطعاً به‌زودی عملی خواهد شد.

دوم- رژیم و دستگاه اطلاعاتش در درون و خارج از کشور طی سه دهه گذشته با تمام قوا و امکانات یک کشور، با استفاده از کمکهای بی‌دریغ سیاست مماشات همین سیاست مماشات آلمان سعی در مخدوش کردن فضا بر علیه سازمانیافته‌ترین نیروی اپوزیسیون کرد. سعی کرد افرادی که خود قربانی جنایات بودند را مقصر نشان داده و حتی از آنها شیطان‌سازی کند. برملا شدن این نوار صوتی تلاشهای چندین دهه‌یی آخوندها را بی‌اعتبار کرد. بی‌علت هم نیست که سران رژیم، از خامنه ای، رفسنجانی و پورمحمدی تا خاتمی و تاج‌زاده به میان آمدند و نه تنها خشم خودشان را از این افشاگری اعلام کردند بلکه به اسناد محکومیت رژیم به جنایت علیه بشریت در آینده خودشان افزودند.

سوم- حامیان رژیم می‌خواستند به رفسنجانی و روحانی که در زمان قتل ۶۷ آجودان نظامی ملیجک خمینی بود، ماهیت مدره بدهند. و لیکن افشای نوار، ادعای مسخره اصلاحات در ایران را کاملاً نقش بر آب کرده و حمایت مردمی از آلترناتیو مجاهدین و شورای ملی مقاومت را تقویت و گسترش داد این تقویت مقاومت یک شکست بزرگ و غیرقابل جبران است. سپاسگزارم.

قطعنامه تظاهراتها و آکسیونها و اعتصاب‌غذای هوداران مقاومت در آلمان

مهران میرزایی: اکنون روز حسابرسی از مسئولان این جنایت عظیم و همه همدستان آنها و کسانی که با سکوتشان عملاً خدمتگزار رژیم آخوندی بوده‌اند فرا رسیده است. محاکمه عاملان این جنایت خواسته مردم ایران و ضرورت ممانعت از تکرار وقایع مشابه در هر کجای جهان است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c5737dd3-89c4-4066-9b1e-f0e117818670"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات