728 x 90

گزیده روزنامه ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های حکومتی روز هشتم شهریور ۱۳۹۵

-

نگاهی به روزنامه‌های حکومتی
نگاهی به روزنامه‌های حکومتی
مضمون عنوانهای صفحات اول روزنامه‌های حکومتی در روز دوشنبه8شهریور، تک و پاتک های باندی حول جنگ قدرت است:

رسالت: احمد خاتمی: روی چه حسابی حقوق نجومی داده‌اید؟

رسالت: نبی حبیبی: تخلف حقوقهای نجومی سال 92 رصد شد، چرا 95رسیدگی می‌شود

شهروند: عضو کمیسیون شوراهای مجلس از جمع‌آوری امضا برای تحقیق و تفحص از شهرداری تهران خبر داد؛ خانه‌های نجومی

روزنامه‌های حکومتی در روز دوشنبه پیامدهای افشای نوار آقای منتظری در مورد قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67، را در تخاصمات باندهای رژیم بر سر این موضوع انعکاس داده‌اند، اعتراف دژخیم پورمحمدی به قتل‌عام زندانیان سیاسی در برخی روزنامه‌های حکومتی تیتر شده است:

شرق: وزیر دادگستری با بیان این‌که امروز منافقین با خفت و خاری و لعن و نفرین و نفرت زندگی می‌کنند، گفت: «افتخار می‌کنیم دستور خدا را درباره منافقین اجرا کردیم» .

اعتماد: یک روز پس از آن‌که علی مطهری خطاب به مصطفی پورمحمدی، وزیر فعلی دادگستری و معاون وقت وزیر اطلاعات در سال ٦٧ دست به قلم شد و خواهان توضیح او درباره اعدام‌های سال ٦٧ با توجه به انتشار فایل صوتی منتسب به مرحوم منتظری شد، او پاسخی تلویحی به نامه مطهری داد. او باز هم پاسخی گذرا داد و گفت: «افتخار می‌کنیم که دستور خدا را در مقابل کافران و مخالفان اجرا کرده‌ایم و از ملت و منافع ملی، تمدن و سرزمین خود با تمام وجود دفاع می‌کنیم» .

شرق: علی مطهری: نایب‌رئیسی باعث نمی‌شود حرف حق را نگوییم

روز گذشته در جلسه علنی مجلس، محسن کوهکن، نماینده لنجان در وقت تذکر خود، به انتقاد از نامه اخیر علی مطهری خطاب به پورمحمدی پرداخت و گفت تا وقتی مطهری در جایگاه نایب‌رئیسی مجلس قرار دارد، نباید اظهارنظرهایی کند که بیگانگان از آن سوءاستفاده کنند. این تذکر با پاسخ مطهری که اداره جلسه علنی را به عهده داشت، همراه شد و در میان سخنان مطهری، چهره‌هایی مانند کوهکن، حاجی‌دلیگانی، پورمختار و البته کریمی قدوسی با صدای بلند شروع به اعتراض کردند. دراین‌میان پورمختار و کریمی‌قدوسی شعار «مرگ بر منافق» سر دادند و کریمی‌قدوسی که صندلی خود را ترک کرده و به مقابل جایگاه هیأت‌رئیسه آمده بود و از همان‌جا مشغول شعاردادن بود، بعد از پایان سخنان مطهری، گفت: «دفعه آخرت باشه. » پس از پایان جلسه علنی دیروز هم خبرگزاری فارس خبر داد ٢٠ نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌یی به هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، نوشته‌اند مطهری به‌دلیل مواضع خود نباید در جایگاه نایب‌رئیسی مجلس قرار بگیرد.

کیهان: نمایندگان خواستار برکناری علی مطهری از نایب رئیسی شدند

در میان بازتاب مقامات و نهادهای حکومتی به افشای نوار آقای منتظری، وحشت آنان از نفرت مردمی نسبت به خمینی و خشم جوانان از جنایت قتل‌عام زندانیان و حمایتشان از مجاهدین به روزنامه‌های هر دو باند حاکم رسیده است:

اعتماد: با صدور بیانیه‌یی تأکید شد؛ اعلام انزجار مجلس خبرگان رهبری ازانتشار فایل صوتی آیت‌الله منتظری

در بخشی از این بیانیه آمده است که «مجلس خبرگان رهبری، ضمن محکوم نمودن جنایات گروهک پلید منافقین در ایران و عراق، اقدام سرسپردگان به این گروهک در انتشار این نوار صوتی که چیزی جز آب به آسیاب دشمن ریختن نبود را تقبیح نموده و محضر مردم فهیم و آگاه به‌ویژه جوانان عزیز ایران اسلامی معروض می‌دارد که مجاهدین با آن جنایات و از هم پاشیدگی تشکیلاتی در آستانه اضمحلال کاملند...

رسالت: محمدرضا باهنر در مراسم بزرگداشت رجایی و باهنر اظهار کرد: هر چه از شروع نهضت اسلامی در 15خرداد و اوایل پیروزی انقلاب فاصله می‌گیریم، نیاز بیشتری احساس می‌شود که نسل‌های جدید در جریان حوادث انقلاب قرار بگیرند و تحلیل درست و دقیقی از مسائل انقلاب برایشان تبیین شود. این روزها رژیم ملعون و جنگ‌طلب آل سعود با همدستی منافقان آدمکش و وطن‌فروش درصدد برآمده‌اند تا چهره تابناک امام راحل را خدشه‌دار کنند.

در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع، رو کردن اشرافیت و چپاولهای باند هاشمی رفسنجانی وحسن روحانی ابزار اصلی جنگ قدرت و حمله به رقیب است:

جوان: الگویی که آنها اجرا کردند ماحصلش همین رواج اشرافی‌گری بود، از این‌رو نه آقای هاشمی بلکه هرکس دیگری هم این الگوی لیبرالیستی را به‌کار می‌گرفت، منتج به این نتیجه می‌شد... وقتی شما به بانک جهانی یا صندوق بین‌المللی پول برای توسعه دست دراز می‌کنید، متقابلاً آنها هم نسبت به پولی که می‌دهند تأکید دارند که این پول باید در چه راستایی خرج شود. وقتی دولت مستقر به این نکته رسید که این اتفاق در حال رخ دادن است، خود آقای هاشمی له شدن یک عده را در مسیر توسعه اقتصادی جزو الزامات کار می‌دانست، یعنی آن نسل باید زیر چرخ توسعه له می‌شد تا نسل آینده بتواند در این مسیر حرکت کند که البته نسل آینده هم به وضعیت مطلوبی نرسید.

اشرافی‌گری از دولت کارگزاران کلید خورد
این تفکر مال آقای هاشمی و کرباسچی است و خیلی از وزرای فعلی نیز این تفکر را دارند و درباره حقوق‌های نجومی هم اظهارنظر کرده‌اند. آنها معتقدند شما باید به مدیر خود هر چه می‌خواهد بدهید تا برای شما بدود، وقتی آقای کرباسچی به معاون شهردار تهران پاداش‌های کلان می‌دهد هیچ، به همسر معاون شهردار هم یک ماشین تویوتا هدیه می‌کند چرا که همسرش زحمت کشیده است.

است کسانی که می‌خواهند این مسیر را اصلاح کنند، نمی‌توانند از درون وضع موجود باشند، شما نمی‌توانید قانونی تصویب کنید که هم‌چون تیغی خودتان را از بین ببرد. شما وقتی در مجمع تشخیص نشسته و کارشناس و سرمایه‌دار هستید، چنین چیزی را تصویب نمی‌کنید، لذا همان‌طور که رهبر انقلاب گفتند ما برای پاک کردن این شیشه یک دستمال تمیز می‌خواهیم

روزنامه‌های باند علی خامنه‌ای خیز حذف حسن روحانی در دور دوم انتخابات را برداشته‌اند:

رسالت: گفته می‌شود که برخی نخبگان سیاسی بر سر استمرار ریاست‌جمهوری دکتر حسن روحانی توافق کرده‌اند، و این منظور را از طریق «بازی گزینه‌های ظاهری» هم‌چون دور دوم عالی مقام اکبر هاشمی بهرمانی رفسنجانی، پیش خواهند برد (چنان که در خاطرات حاج آقا آمده). برآوردها این است که آن‌ها شهر را شلوغ خواهند کرد یا زمینه را برای «پولیتیک گریه» هم‌چون دور دوم عالی مقام محمد خاتمی، فراهم خواهند آورد، تا نهایتاً دکتر حسن روحانی، بار دیگر بر کرسی ریاست‌جمهوری تکیه بزنند.

حسن روحانی، رئیس‌جمهوری که در سفرهای استانی، اغلب، از استقبال وسیع مردم کم بهره است، شاید استمرار این دولت شدیداً نخبه‌گرا، برای برخی نخبگان، «منفعت‌زا» باشد، ولی، برای کشور، خطرناک است؛ زیرا، این دولت شدیداً پیر، و قویاً نخبه‌گرا، در شرایط اقتصادی و اجتماعی فعلی، ابداً توان بسیج ظرفیت‌های مردمی برای نجات کشور را ندارد

کیهان: راغفر: مهم‌ترین چالش آقای روحانی در انتخابات آینده که یکی از دغدغه‌های اصلی خانواده‌های جامعه نیز است مسأله اشتغال است.

چالش دوم روحانی در انتخابات آینده که ممکن است مورد توجه رقبای انتخاباتی ایشان قرار بگیرد وضعیت مسکن در جامعه است. در گذشته چالش سوم آقای روحانی در انتخابات نابرابریهای فاحش اجتماعی و اقتصادی است که در جامعه به وجود آمده و روز به روز نیز در حال عمیق‌تر و گسترده شدن است. به نظر من این مسأله از ابعاد مختلف می‌تواند وضعیت آقای روحانی را در انتخابات به خطر بیندازد.

اذعان به نارآمدی نظام و طلسم‌شکستگی ولی‌فقیه در مطالب وعنوانهای روزنامه‌های هر دو باند حاکم به چشم می‌خورد:

مردم‌سالاری: وزیر کشور با اشاره به خانه نشینی 11روزه؛ قبل از سال 92 به حرف رهبری گوش نمی‌کردند.

آرمان: باهنر: «برخی معتقدند مذاکره‌کنندگان ما اوایل انقلاب در جریان مذاکرات لاهه سر قطعنامه ۵۹۸ و دعوایی که با آمریکا داشتیم، خیانت کردند. بنده این اعتقاد را ندارم؛ واقعاً مذاکرات حقوقی بین‌المللی را بلد نبودند! کلاه سرمان رفت!»

در روزنامه‌های باند رفسنجانی-روحانی در پاتک به باند رقیب، فساد در نهادها و مهره‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع برملا شده است:

مردم‌سالاری: گزارشی در روزهای گذشته در مورد تخلفات گسترده شهرداری تهران، منتسب به سازمان بازرسی کل کشور منتشر شد که در حوزه‌ واگذاری املاک و پروژه‌های مشارکتی به برخی افراد و شرکتهای مساله‌دار بود.

شهرداری نه تنها به فساد آلوده شده است، بلکه فساد را به نهادهای دیگر پمپاژ می‌کند.

اعتماد: محسن صفایی‌فراهانی از وقوع یک تخلف در پروژه راه‌آهن مشهد-گرگان خبر می‌دهد. روایت از تخلفی ١٢ هزار میلیارد تومانی. محسن صفایی‌فراهانی، معاون اسبق وزیر اقتصاد از پرداخت غیرقانونی ١١هزار و ٤٠٠ میلیارد تومانی دولت قبل در پروژه راه‌آهن مشهد- گرگان خبر داد. وی افزود: وزیر نیرو می‌گفت در پروژه راه‌آهن مشهد- گرگان که کل سرمایه‌گذاری آن قرار بوده ٤هزار میلیارد تومان باشد و تنها ١٥ درصد آن یعنی ٦٠٠ میلیارد تومان را دولت تأمین کند، اتفاق عجیبی افتاده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6adb3e10-cc00-46a6-9214-150663247565"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات