728 x 90

برجام، زهرخواران رژيم,

کریمی قدوسی عضو مجلس ارتجاع: روحانی باید بیاید در مقابل ملت بگوید که ما اشتباه کرده‌ایم

-

کریمی قدوسی
کریمی قدوسی
جواد کریمی قدوسی عضو مجلس ارتجاع نسبت به زهر خوران اتمی سوز و گداز کرد و با حمله به آخوند روحانی خواستار توبه و بازگشت او از برجام شد و گفت: «روز ملی آتش زدن برجام دور نیست» .

وی که باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به رادیو و تلویزیون رژیم مصاحبه می‌کرد گفت: «باید گفت رئیس جمهور در روز اجرای برجام گروه‌های ویژه‌یی را برای جمع‌آوری سانتریفیوژ‌ها سازماندهی کرده بودند و این اقدام در حالی عملیاتی شد که 40 الی 45روز جمع‌آوری سانتریفیوژ‌ها به طول انجامید، اما رئیس جمهور دستور داده بود تا گروه سازماندهی شده با سرعت عمل بالایی و صرف یک هفته 13هزار سانتریفوژ را جمع‌آوری کنند که ما مطلعیم در هنگام جمع‌آوری، این سانتریفیوژها را روی هم می‌ریختند و متخصصان سایت‌های هسته‌یی با دیدن این صحنه گریه می‌کردند. بنابراین این رفتار آقای روحانی بود که می‌خواست ثابت کند اهل اجرای برجام است و می‌خواست به سرعت به طرف غربی پیام دهد که ما به تعهدات خود پایبندیم» .

وی در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کنید حسن روحانی چه برنامه‌ای دارد؟ گفت: «به نظر بنده باید در گام اول بیاید و خودش را نسبت به این توافق سرزنش کند و در مقابل ملت بگوید که ما اشتباه کرده‌ایم لذا بنده معتقدم این سرزنش نه تنها دولت و تیم مذاکره‌کننده را کوچک نخواهد کرد بلکه حتی آنها بزرگ هم خواهند شد بنابراین بنده تأکید دارم دولت می‌تواند موضوع بدعهدی‌های طرف مقابل در برجام را علاج کند» .

خبرنگار این رسانه حکومتی پرسید: «به نظر شما اگر به وضعیت قبل برگردیم فعالیت‌های هسته‌یی در چه سطحی دنبال خواهد شد؟» . کریمی قدوسی گفت: «اگر به وضعیت قبل برگردیم این بار درست برمی‌گردیم یعنی آن خط قرمزهای سابق را می‌شکنیم و حتی جلوتر خواهیم رفت و این بار غنی‌سازی را به مرز 90 درصد می‌رسانیم. همچنین بنده معتقدم اگر این بار برویم دیگر برگشتی در کار نیست و تنها در صورتی برمی‌گردیم که طرف‌های غربی بیایند و به خواسته‌های ما تن بدهند و دنبال ما بدوند» .

وی افزود: «همچنین معتقدم و احتمال زیاد هم می‌دهم در همین دولت، رئیس جمهور دست به دامن رهبری خواهند شد و به ایشان خواهند گفت که بیایید و ما را از برجام نجات بدهید چرا که روز ملی آتش زدن برجام درو نیست و این روز در راه است در غیراینصورت دولت باید اولتیماتوم مشخصی برای طرف غربی در مذاکرات تعریف کند و مثلاً بگوید اگر ظرف یک ماه آینده مشکلات سوئیفت، لغو تحریم‌ها و مشکلات منابع پولی ایران در سایر کشورها حل نشود ملت خود را برای روز ملی آتش زدن برجام آماده خواهد کرد» .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5db12b78-d6ea-4993-9603-e2743de54452"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات