728 x 90

اخبار کارگری,بيكارى,بحران اقتصادى ايران,فساد اقتصادى,اخبار اقتصادی,

۵رشته اعتراض و اعتصاب در شهرهای ایلام، پاوه، خرمشهر و کرمانشاه

-

 دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
در اولین روز تابستان 95، شهرهای غربی و جنوبی میهن شاهد 5رشته اعتراض و اعتصاب اقشار به جان آمده بود.

ایلام ـ تجمع گروهی از پرسنل شرکتی اداره تعاون

صبح روز سه‌شنبه اول تیرماه 95، گروهی ازپرسنل شرکتی اداره تعاون شهرستان ایلام که 3ماه است حقوقشان پرداخت نشده است، در اعتراض به بی‌توجهی کارگزاران حکومتی به وضعیت معیشتی کارکنان، دست به تجمع زدند. این تجمع در محل اداره تعاون شهرستان ایلام در بلوار مدرس برگزار شد. معترضان خواهان پرداخت هرچه سریعتر مطالبات خود شدند.

ایلام ـ تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان مرکز موسوم به جهاد دانشگاهی

در ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه اول تیرماه 95، جمعی ازدانشجویان مرکز موسوم به جهاد دانشگاهی ایلام دست به تجمع اعتراضی زدند. این تجمع در اعتراض به ندادن مجوز شرکت در امتحان از طرف کارگزاران حکومتی به‌خاطر پرداخت نشدن قسط شهریه، توسط دانشجویان در محل این دانشگاه در خیابان 24متری موسوم به ولی عصر برگزار شد. دانشجویان خواهان لغو این سیاست چپاولگرانه شدند. دانشجویان معترض می‌گویند چطور به‌خاطر تأخیر در پرداخت قسط شهریه، می خواهید یک ترم عمر و سرمایهٴ ما را تلف کنید؟

پاوه ـ تجمع جمعی از صاحبان زمینهای کشاورزی

صبح روز سه‌شنبه اول تیرماه 95، جمعی ازصاحبان زمینهای کشاورزی در شهرستان پاوه در اعتراض به بی‌عملی ایادی رژیم نسبت به اقدامات پیشگرانه در قبال تهدید ایجاد حریق در مزارع به علت گرمای هوا و سایر مشکلاتی که حل نشده، در محل اداره منابع طبیعی شهرستان پاوه، در خیابان موسوم به 26مرداد تجمع کردند و خواهان رسیدگی به مشکلات و پاسخگویی از طرف ایادی رژیم در این ارگان شدند.

کرمانشاه ـ تجمع گروهی ازپرسنل سازمان آتش نشانی

صبح روز سه‌شنبه اول تیرماه 95، گروهی از پرسنل سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه که به‌صورت قراردادهای پیمانی برای این سازمان کارمی کنند، در اعتراض به پرداخت نشدن 8ماه حقوق و مزایای کاری، در محل این اداره در میدان موسوم به کشوری – بلوار مدرس تجمع کرده و خواهان گرفتن مطالبات خود شدند.

خرمشهر ـ تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی

طبق خبر دریافتی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

روز دوشنبه 31خرداد95 در مقابل ساختمان مرکزی این دانشگاه اقدام به تجمع اعتراضی کردند. دانشجویان به بی‌عملی کارگزاران حکومتی در تأمین حداقلهای استقراری معترض بودند و می‌گفتند در شرایطی که هزینه‌های نجومی از ما برای ثبت نام تحت بهانه‌های مختلف گرفته‌اند، کوچکترین اقدام رفاهی برای دانشجویان انجام نداده‌اند.

دانشجویان می‌گویند در شرایطی که رژیم برای ثبت نام ما ضمن دادن وام با بهره‌های سنگین، حاضر نیست ذره‌یی برای رفاه دانشجویان سرمایه‌گذاری کند، و در شرایطی که در صورت کوچکترین تأخیر در پرداخت اقساط این وامها، به‌راحتی از ورود دانشجو به جلسات امتحان خودداری می‌کند، در مقابل هیچ نهاد پاسخگویی برای مطالبات ما در این سلسله مراتب چپاولگر وجود ندارد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/432125c8-9e18-4b8f-8301-c4b6313fa1cf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات