728 x 90

گزیده روزنامه ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های حکومتی ۱۸اردیبهشت ۱۳۹۵

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها
گفته‌ها و ناگفته‌ها
عنوانهای منتخب روزنامه‌های حکومتی در روز 18اردیبهشت از سخنان روز پنجشنبه علی خامنه‌ای، نمایش ضعف تشدید شونده و شکاف فزاینده در رأس نظام ولایت‌فقیه است:

آرمان: خامنه‌ای: آغازگر حرکت نظامی علیه هیچ کشوری نبوده‌ایم

آفتاب یزد: خامنه‌ای: سیاست قطعی آمریکا اسلام ستیزی، ایران ستیزی و شیعه ستیزی است

ابرار: ایران به‌دلیل مخالفت با سیاستهای آمریکا تهدید به تحریم می‌شود

جوان: رهبر انقلاب با اشاره به سخنان نهرو و با تأکید بر حاکمیت شهوت و غضب نظام حاکم: تمدن پیشرفته هند را حاکمیت انگلیسی به خاک سیاه نشاند

رسالت: خامنه‌ای: سیاست آمریکا اسلام ستیزی و ایران ستیزی است.


روزنامه‌های باند هاشمی رفسنجانی، سخنان حسن روحانی را در روز عید مبعث که در حضور مهمانان خارجی روی در روی سخنان خامنه‌ای بود انعکاس داده‌اند:

ابرار: رئیس‌جمهور: اسلام سیتزان غربی و دوستان نادان برای حیثیت اسلام خطر آفریده‌اند.

آرمان: رئیس‌جمهور، اسلام ستیزان غربی و دوستان نادان و مزدوران وابسته را لبه‌های یک قیچی برای ضربه زدن به حیثیت و شان اسلام به‌عنوان دین رحمت و صلح برشمرد روحانی تأکید کرد: باید به سیره پیامبر اسلام (ص)، پیامبری که رحمت و اسلام مجسم و عین اسلام ناب و اعتدال بود، برگردیم و به آن عمل کنیم. رئیس‌جمهور گفت: پیامبر رحمت با آن همه حکمت و اتصال به فیض الهی، در عین‌حال در کار‌ها با مردم مشورت می‌کرد. در زمان جنگ با شجاعت وارد می‌شدند و در زمان صلح نیز شجاعانه صلح می‌کردند.


روزنامه‌های باندخامنه‌ای ابراز تمکین حسن روحانی از ولی‌فقیه ارتجاع را برجسته کرده‌اند و روی تأکیدهای او بر صدور تروریسم و ارتجاع انگشت گذاشته‌اند:

جوان: رئیس‌جمهور با طرح این سؤال که چه کسانی ترور و ناامنی را به منطقه آوردند و۷۰ سال پیش رژیمی غاصب را پایه‌گذاری کردند، تأکید کرد: ریشه بسیاری از ناامنی‌ها، ترورها و جنگ‌ها در منطقه ما رژیم اشغالگر قدس است. روحانی با اشاره به اشغال افغانستان و حمله به عراق و ایجاد ناامنی در منطقه، خاطرنشان کرد: مسئول همه این جنایتها، صهیونیستها و آمریکایی‌ها هستند.
روحانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کند که تحت رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از مظلوم دفاع کرده و خواهد کرد و تحت فرمان فرمانده کل قوا، هرجا لازم باشد دست مظلومی را بگیریم، خواهیم گرفت.

روزنامه‌های باند خامنه‌ای، با حملات خود به اظهارات روحانی در خصوص آموزش زبان انگلیسی شکاف فزاینده در رأس نظام را به نمایش گذاشته‌اند:

جوان: اگر روحانی یا هر کس دیگری به این باور رسیده است که جهانخواران ما را رها کرده‌اند، باید بدانند که خود از انقلاب اسلامی و اسلام انقلابی فاصله گرفته‌اند و استکبار آنچه را از ناحیه انقلاب اسلامی برایش خطر محسوب می‌شد، برطرف شده می‌بیند. که امید است این‌گونه نباشد.

کیهان: ترجیح برخی هر چند روز یک‌بار‌، بر‌افروختن آتشی تازه و اختلافی نوین است تا دو قطبی‌های کاذب، یکی پس از دیگری و بلا‌انقطاع ساخته شود! دعوا و مجادلات لفظی بی‌فایده، فضایی درست می‌کند که کسی نتواند به موضوعات اصلی بپردازد!
این روش‌ها ظاهراً کارکرد انتخاباتی دارد و برخی امید دارند که از این نمد کلاهی بسازند. اما نمی‌توان جامعه‌ای را که پر از مطالبه و پرسش است، برای همیشه با این روش‌ها سرگرم کرد... برجامی که چرخ سانتریفوژهای ما را متوقف و قلب نماد آن را پر از سیمان کرد، چه کارکردی برای چرخ اقتصاد داشت؟ چه کسی مسئول «خسارت محض» ناشی از عدم لغو تحریمهاست!؟

ابتکار: نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در ادامه سلسله جلسات تفسیر هفتگی خود ضمن انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره زبان انگلیسی، تأکید کرد که زبان انگلیسی نه تنها زبان علم نیست بلکه زبان کلک است. احمد علم‌الهدی «ایستادگی سیاسی برابر ولایت» را از جدی‌ترین خسارتهای فرهنگی عصر غیبت دانست...

سیاست روز: در داخل هم برخی شخصیتها پس از آن که رهبر انقلاب درباره زبان انگلیسی سخن گفتند، مطالبی را مطرح کردند که باعث شد، فضاسازی نسبت به آن افزایش یابد.
آیا می‌توان پذیرفت، دولت، حاکمیت و سیستمی که در یک کشور به اداره آن می‌پردازد، به مردم بگوید، شما خودتان می‌دانید چه بخورید چه نخورید، یا این‌که مردم خودشان می‌دانند هنگامی که بیمار می‌شوند اعمال و یا داروی پزشکی که تجویز شده است، مصرف کنند یا تن به درمان بدهند یا ندهند، و یا حتی مردم مختار هستند که فرزندانشان را به مدرسه بفرستند یا نفرستند.


برجام در کانون حملات روزنامه‌های باند خامنه‌ای قرار دارد، دونمونه از یک روزنامه:

وطن امروز: دولت محترم تمام تخم‌مرغ‌های خود را ریخته در سبد برجام، همان برجامی که به اعتراف اعضای خود این دولت، «تقریبا هیچ» بوده دستاوردش! آقای روحانی اخیراً گفتند برجام، صرف‌نظر از 2 کشور، برای 188 کشور سود داشته! آن 188 کشور منتفع از برجام را کار ندارم؛ خوشا به‌حال‌شان! لیکن آن 2 کشوری که «تقریبا هیچ» سودی از برجام نبرده‌اند، تحقیقاً و به اعتراف خود دولتی‌ها یکی‌اش «ایران» است و آن یکی هم باز «ایران» است!
اظهارات ساده‌انگارانه رئیس‌جمهور محترم درباره آموزش زبان انگلیسی... نشان بارز از جابه‌جا کردن اولویتهای ملی کشور از اشتغال و معیشت و رسیدگی به عهدشکنی‌های آمریکا به بحث و جدل‌های نظری درباره موضوعی است که اصولاً از تخصص رئیس‌جمهوری با سابقه امنیتی خارج است.
حسن روحانی رئیس قوه مجریه است و باید تمام‌قد به فکر آب و نان مردم و امور اجرایی مملکت باشد که قوه او را «قوه مجریه» نام گذاشته‌اند اما هم دغدغه انتخابات بعدی رهایش نمی‌کند و هم در اندیشه بر هم زدن فکر و خیال 7میلیون بیکار رسمی کشور و میلیونها کارگری است که زیر خط فقر زندگی می‌کنند و به دشمنی آمریکا در عهدشکنی برجام فکر می‌کنند که بر این فقر و فلاکت می‌افزاید.

در سایرعنوانها و مطالب روزنامه‌های دو باند پیش نرفتن حرف خامنه‌ای و تقابلهای آشکار با رأس نظام دیده می‌شود:

حمایت: در حکم تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأکید شده بود که این شورا به‌منزله یک «نقطه‌ کانونی متمرکز برای سیاست‌گذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور» است اما شاهدیم که به‌دلیل برخی مسائل، این عناصر در فضای مدیریتی کشور شکل نگرفته است.

رسالت: این‌که منشور اقتصاد مقاومتی به‌عنوان نماد اعتماد به‌نفس ملی و باورداشت ظرفیتها و توانمندیهای داخلی، پس از 2سال! روی کاغذ و در حد بخشنامه زمینگیر می‌شود به چه عاملی جزبینش برخی ازمدیران برمی‌گردد؟

روزنامه‌های حکومتی ابراز وحشت سران و مهره‌های باند خامنه‌ای از طلسم پیامدهای طلسم‌شکستگی ولی‌فقیه را ناگزیر بازتاب داده‌اند:

ابتکار: شریف سخنگوی سپاه تمرکز در استفاده از عوامل داخلی که مجذوب و شیفته‌ی مکتب و فرهنگ بیگانه هستند را نقشه این روزهای دشمن برای نفوذ و استحاله هویت انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد: با هوشمندی و رصد دشمن نباید اجازه دست درازی به گفتمان معرف ماهیت و سیرت انقلاب را به اشخاص و جریانهایی که درصدد به اضمحلال کشاندن معنایی و معرفتی بنیانهای ایدئولوژیک نظام اسلامی هستند را داد.

روزنامه‌های باند رفسنجانی-روحانی به باند رقیب نسبت به عواقب تشدید شکاف هشدار داده‌اند:

اعتماد: در روزهای اخیر به نظر می‌آید این جنگ حیثیتی علیه دولت ابعادی گسترده‌تر یافته و این بار سناریوی این جنگ اختلافی تازه، منحرف و خطرناک‌تر است. آنان که ناامید از به شکست رساندن «برجام» شده‌اند، از هر سخن و گفتار رئیس‌جمهور تحلیل و تحریف خاصی دارند و در یک فضای رسانه‌یی آن سخن و گفتار را مقابل سخن رهبر معظم انقلاب قرار می‌دهند. آنان که بر شیپور اختلاف می‌دمند همانند چاقویی هستند که یک لبه آن در داخل قرار دارد و لبه‌ای دیگر در خارج. «دود» اختلاف‌افکنی بر چشمان همگان می‌رود؛ الغای اختلاف‌افکنی و دودستگی در بالاترین هرم نظام.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e3d76934-f1d8-4f8f-803f-5e2d3bab6b49"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات