هند تحریمهای جدید اقتصادی را در زمینه پتروشیمی علیه رژیم ایران اعمال کرد
دولت هند تحریم جدیدی را در زمینه پتروشیمی علیه رژیم ایران اعمال کرد.
مرضیه توسلی روز جمعه 10اردیبهشت 95 به خبرگزاری حکومتی مهر گفت: ”با وجود لغو تحریمهای بینالمللی، هند تحریمهای جدید اقتصادی برای واردات پلیمر از ایران وضع کرده است“.
هند یکی از بازارهای سنتی محصولات پتروشیمی و فرآوردههای پلیمری ایران همچون کریستال ملامین است.
مرضیه توسلی گفت: ”از ابتدای سال ۲۰۱۶ میلادی و همزمان با اجرای برجام، هند اقدام به دستکاری تعرفه واردات محصول پلیمری کریستال ملامین از ایران کرده است“.
تا کنون سالانه بهطور متوسط حدود ۹ هزار تن از کریستال ملامین مجتمع پتروشیمی به هند صادر میشد.
مرضیه توسلی گفت: ”با وضع نظام جدید تعرفهیی و اعمال محدودیتها، صادرات این محصول پلیمری توسط ایران به هند فاقد توجیه اقتصادی لازم است“.
خبرگزاری حکومتی مهر افزود: ”بر این اساس هند در اقدامی بیسابقه و همزمان با آغاز اجرای برجام، تعرفه واردات برخی از محصولات پتروشیمی و فرآوردههای پلیمری ایران را با افزایشی حدود دو برابری به بیش از ۱۳ درصد افزایش داده است.
هشدار رئیس اتحادیه تجارت خارجی آلمان در مورد معامله با رژیم ایران
رئیس اتحادیه تجارت خارجی آلمان در مورد معامله با رژیم ایران هشدار داد. وی در آستانه سفر وزیر اقتصاد آلمان به تهران گفت: بدون پوشش بیمه صادراتی هرمس شرکتهای آلمانی تجارتی با رژیم ایران نخواهند داشت.
آنتون بونر رئیس اتحادیه تجارت خارجی آلمان میگوید: اگر چه شرکتهای اروپایی به بازار ایران چشم دوختهاند اما تبادلات تجاری رژیم ایران با اروپا بهدلیل اینکه کسی حاضر به سرمایهگذاری نیست، متوقف خواهد شد. شرکتهای آلمانی بهدلیل دور زدن تحریمهای آمریکا علیه رژیم ایران سال پیش جریمههای سنگینی پرداختهاند و به همین خاطر اکنون این شرکتها در تجارت با این رژیم خویشتنداری نشان میدهند.
مؤسسه بیمه هرمس تا کنون ضمانتهای لازم را برای فعالیت شرکتهای آلمانی در ایران قبول نکرده است. علت این امر پرداخت نشدن بدهیهای رژیم ایران به آلمان، موانع اداری و نبودن شرکتهای خدماتی مالی است.
کاهش ۴۰ درصدی ذخایر طلای بانک مرکزی رژیم ایران
بنابه آمار ترازنامه بانک مرکزی رژیم میزان ذخایر طلای این بانک پس از آغاز تحریمهای بانکی، یعنی پایان سال89 ظرف دو سال ۴۰ درصد کاهش یافته و از ۹۵ تن به حدود ۶۰ تن رسیده است.
روزنامه حکومتی تعادل در روز چهارشنبه 8اردیبهشت95 اعلام کرد پاسدار محمود احمدینژاد در زمان ریاستجمهوری خود، ۳۵ تن از ذخایر طلای بانک مرکزی را فروخته تا بودجه ارزی و ریالی خود را تأمین کند.
پیش از این، گزارشهایی از خروج طلا از ایران در دوره ریاستجمهوری پاسدار احمدینژاد و همچنین توقیف برخی از این محمولههای طلا در کشورهای دیگر منتشر شده بود.
از جمله رسانههای ترکیه سال ۹۱ خبر داده بودند که یک فروند هواپیمای باری با یک و نیم تن طلا در فرودگاه استانبول ترکیه توقیف شده است. به گفته این رسانهها این هواپیما از غنا عازم ایران بوده است.
در همین حال بابک زنجانی روز دوشنبه دوم آذر ۹۴ در چهاردهمین جلسه دادگاهش ضمن ارائه توضیحاتی درباره نقش خود در انتقال این محموله طلا گفته بود دستاندرکاران انتقال این محموله از جمله «دو مأمور» و فردی به نام «الف» طلاها را با سرب جایگزین کردهاند.