728 x 90

اخبار علمی و فناوری,

هواپیمای «سولار ایمپالس» در کالیفرنیا فرود آمد

-

هواپیمای خورشیدی ایمپالس
هواپیمای خورشیدی ایمپالس
هواپیمای خورشیدی پروژه «سولار ایمپالس» در ادامه سفر خود به دور دنیا نیمه‌شب یکشنبه در فرودگاه فدرال موفت در سانتا کلارا در ایالت کالیفرنیای آمریکا به زمین نشست.

این هواپیمای خورشیدی ساخت سوئیس در این مرحله از سفر خود که نهمین مرحله آن به‌شمار می‌رفت، روز پنجشنبه ایالت هاوایی را به مقصد کالیفرنیا ترک کرده بود. از این مرحله از سفر به‌دلیل عدم امکان فرود اضطراری به‌عنوان یکی از دشوارترین مراحل آن یاد می‌شد.

هدایت این هواپیما را در هر مرحله از سفر به دور دنیا یکی از دو خلبان سوئیسی آن به نامهای برتران پیکار و آندره بورشبرگ برعهده ‌دارند.

برتران پیکار که در این مرحله از سفر هدایت هواپیما را برعهده داشت، روز جمعه از فراز اقیانوس آرام امضای توافق مبارزه با تغییرات آب و هوایی را به بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل‌متحد تبریک گفته بود.

هواپیمای خورشیدی پروژه سولار ایمپالس بدون سوخت فسیلی و تنها با استفاده از انرژی خورشیدی پرواز می‌کند. این هواپیما سفر ۳۵ هزار کیلومتری خود به دور دنیا را سال گذشته از ابوظبی در امارات عربی متحده آغاز کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cfb91999-01e0-49f1-8abb-9f92d2f1055a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات