728 x 90

تحریم‌ها علیه ایران,برنامه موشکی ایران,

اینترفکس روسیه: رژیم ایران آزمایش جدید موشکهای بالستیک انجام داده است

-

آزمایش موشکی رژیم
آزمایش موشکی رژیم
خبرگزاری روسی اینترفکس به‌نقل از یک منبع آگاه گزارش داده که رادارهای کنترل‌کننده روسیه تشخیص داده‌اند که رژیم ایران در هفته جاری یک آزمایش موشکی انجام داده است.

این منبع مطلع روز پنجشنبه دوم اردیبهشت95 افزود: «ایستگاههای راداری که در اورسک و ارماویر مستقر هستند، تشخیص داده‌اند که یک موشک بالستیک در ایران پرتاب شده است.

تنها یک روز پیش از این گزارش نشریه واشینگتن فری‌بیکن در آمریکا نوشته بود رژیم ایران هفته اخیر موشک جدیدی را برای اولین بار آزمایش کرده که پنتاگون آن را تلاشی برای ساخت موشکهای دوربرد تلقی می‌کند.

در گزارش نشریه واشینگتن فری‌بیکن آمده است: رژیم ایران موشک سیمرغ را روز سه‌شنبه آزمایش کرده است. آژانسهای اطلاعاتی آمریکا هم انجام این آزمایش را نسبتاً موفقیت‌آمیز ارزیابی کرده‌اند، اگر‌چه این موشک به مدار نرسیده است.

جان کربی، سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا گفت: «ما تا آنجا که بتوانیم این فعالیتها را رصد می‌کنیم. بحث الآن این است که آیا رژیم ایران یک موشک بالستیک پرتاب کرده یا تکنولوژی موشک بالستیک را به آزمایش گذاشته است. اگر این مسائل صحت داشته باشد، قطعاً برای ما اهمیت دارد و چنان‌که قبلاً هم گفته‌ایم این مسأله مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت است».

فری‌بیکن می‌نویسد ماهواره‌های آمریکایی موشک سیمرغ را که در پایگاه پرتاب ماهواره سمنان قرار داشت، زیر نظر داشتند چنان‌که پیش‌بینی می‌شد این موشک ماه گذشته در اوج نگرانی‌هایی که در رابطه با تولید موشکهای دوربرد رژیم ایران وجود داشت، پرتاب شود.

سپاه پاسداران اواخر اسفند سال گذشته اقدام به پرتاب دو موشک بالستیک کرد که برد یکی از آنها دو هزار کیلومتر و دیگری هزار و ۷۰۰ کیلومتر عنوان شده است.

این اقدام رژیم ایران باعث اعتراض آمریکا شد و به مناقشه‌یی در شورای امنیت سازمان ملل‌متحد تبدیل شد. آمریکا اعتقاد دارد که این موشکها از قابلیت حمل کلاهک هسته‌یی برخوردارند و آن را نقض قطعنامه‌های شورای امنیت می‌داند.
 
بیشتر بخوانید:

بررسی تهدیدهای موشکی رژیم ایران در سنای آمریکا

یک کمیته فرعی نیروهای مسلح سنای آمریکا، تهدید موشکهای بالستیک رژیم ایران را مورد بررسی قرار داد.

جف سشنز، رئیس این کمیته در جلسه بررسی بودجه ارتش و آینده دفاع موشکی آمریکا گفت: ارتش آمریکا از سطح قابل قبولی در مقابل تهدیدهای موشکی با بردهای مختلف برخوردار است، اما باید بتواند در مقابل تهدیدهای رژیم ایران و کره شمالی واکنش نشان دهد.

سناتور جان مک‌کین نیز گفته است، در حالی که رژیم ایران و کره شمالی بالقوه در حال پیشرفت در فناوری موشکهای بالستیک هستند، آمریکا باید برای مقابله با تهدیدهای بالستیک آماده باشد.

آدمیرال گورتنی فرمانده سیستم دفاع فضایی آمریکا نیز در همین جلسه گفت: آمریکا قادر به حفاظت از خود در مقابل تهدیدهای موشکی است. وی تهدید رژیم ایران را یک تهدید خطرناک دانست و بر ضرورت مقابله با آن تأکید کرد.

اوباما خطاب به سران رژیم ایران: اقتصاد امنیت می‌خواهد نه آزمایش موشک و ارسال سلاح به حزب‌الله

در تاریخ 14فروردین ماه رئیس‌جمهور آمریکا در پایان نشست امنیت هسته‌یی با حضور سران بیش از پنجاه کشور جهان خطاب به رژیم ایران گفت: درهای اقتصاد جهان به روی رژیم ایران باز است اما رژیم ایران باید نشان بدهد که می‌خواهد از این فرصت استفاده کند یا خیر.
رئیس‌جمهور آمریکا استفاده از مزایای برداشتن تحریمها را موکول به رفتار رژیم ایران کرد و افزود: در هفته‌های اخیر رژیم ایران آزمایش موشکی داشت. این کارها باعث نگرانی اقتصاد می‌شود. آیا رژیم ایران می‌خواهد این پیام را بدهد؟ این‌که این رژیم با کشتی موشک به حزب‌الله می‌فرستد یک تهدید منطقه‌یی است.
 

فاکس نیوز: خامنه‌ای می‌گوید موشک نقش کلیدی در آینده حکومت دارد

تلویزیون فاکس نیوز گفت: خامنه‌ای موشک را دارای نقشی کلیدی در آینده رژیمش می‌داند.
وی که اخیراً از آزمایش موشک بالستیکی حمایت کرده در وب سایت خود نوشت: کسانی که می‌گویند آینده در مذاکرات است و نه موشک یا جاهلند یا خائن، اگر جمهوری اسلامی به‌دنبال مذاکرات باشد ولی قدرت دفاعی نداشته باشد باید در برابر تهدید از طرف هر کشور ضعیفی سرخم کند“.

فاکس نیوز افزود: در این میان سازمان ملل‌متحد می‌گوید ممکن است رژیم ایران را بعد از آزمایشهای موشکی زیر ضرب تحریمها ببرد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1c61cab1-dfb7-49c9-aefe-3fe3454906a4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات