728 x 90

تحریم‌ها علیه ایران,اخبار امريكا,جام زهر اتمى,

اعتراف رئیس بانک مرکزی رژیم: برجام تا کنون هیچ دستاورد اقتصادی برای ایران نداشته است

-

مجلس نمایندگان امریکا با هر گونه تلاشی برای دسترسی رژیم ایران به دلار آمریکا مخالف است
مجلس نمایندگان امریکا با هر گونه تلاشی برای دسترسی رژیم ایران به دلار آمریکا مخالف است
رئیس بانک مرکزی رژیم با اعتراف به این‌که برجام تقریبا هیچ دستاورد اقتصادی نداشته است گفت: ”توافق برجام از چند ماه پیش اجرایی شده اما ممنوع بودن همکاریهای بین بانکی موسوم به «مبادلات چرخه دلار» امکان استفاده ایران از خدمات دلاری در مبادلات خارجی را سلب کرده است. “

برجام بدون هیچ عایدی

ولی الله سیف که با تلویزیون بلومبرگ مصاحبه می‌کرد گفت: ”توافق هسته‌یی ایران و گروه 1+5 موسوم به برجام، تا کنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای تهران در بر نداشته است. ایران سه ماه بعد از اجرایی شدن برجام، توان دستیابی به 100 میلیارد دلار دارایی ضبط‌ شده‌اش در خارج از کشور را نداشته و برای پرداخت صورت‌ حساب‌هایش در مبادلات خارجی به‌دنبال راهی برای استفاده از دلار است“.

رئیس بانک مرکزی رژیم در ادامه گفت: ”با آن که قرار است سپرده‌های ایران در بانکهای خارج از کشور قابل دسترس باشند، بانکهای اروپایی کماکان نگران نقض قوانین آمریکا و مواجه شدن با جریمه‌های سنگین این کشور هستند“.

وی افزود: ” «تقریباً هیچ چیز» از این توافق که در روز 27 دی اجرایی شد عاید ایران نشده است. یکی از نیازهایی که قطعاً ما داریم تبدیل کردن ارز است برای این‌که بتوانیم به تأمین‌کنندگان (کالا) پول پرداخت کنیم. این، نیازمند دسترسی به نظام مالی آمریکا است“.

بیشتر بخوانید
پل رایان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه ۲۶ فروردین95 گفت: با هر گونه تلاشی برای دسترسی رژیم ایران به دلار آمریکا مخالف است و نگران دادن امتیازات زیاد به این رژیم از سوی دولت اوباماست.

پل رایان در جمع خبرنگاران در واشینگتن گفت: «من نگران توافق اتمی هستم. نگرانم آن‌قدر امتیاز به رژیم ایران بدهیم که قادر نباشیم آنها را بازگردانیم.

به گزارش خبرگزاری رویتر پل رایان افزود: «معتقدم سال آینده و با روی کارآمدن دولت جدید در آمریکا تا جایی که امکان‌پذیر است باید بسیاری از امتیازاتی را که به رژیم ایران داده‌ایم پس بگیریم.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که اخیراً از سفر به کشورهای منطقه خاورمیانه نظیر اردن، عربستان، مصر و آلمان برگشته است گفت: سیاست خارجی دولت باراک اوباما درباره معامله با رژیمهای ایران و سوریه اشتباه است. متحدان آمریکا می‌خواهند بدانند که آیا آمریکا هم‌چنان در میدان است یا نه؟ متحدان ما تا حدودی از سیاست دولت اوباما نگران هستند.

از سوی دیگر کاخ سفید اعلام کرد دسترسی رژیم ایران به سیستم مالی آمریکا بخشی از توافق هسته‌یی با این رژیم نبوده و آمریکا چنین اقدامی را قابل بررسی نمی‌داند.

جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، روز جمعه ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) در نشست خبری خود در واکنش به سخنان ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی رژیم گفت: آمریکا و بقیه اعضای جامعه جهانی به تعهدات خود در قبال توافق هسته‌یی پایبند هستند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1ef2faad-43d6-4593-b722-9a1bcaedee84"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات