728 x 90

اورسولا فون در لاین: امید تازه‌یی برای مردم ایران وجود دارد

 اورسولا فون در لاین
اورسولا فون در لاین

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، روز دوشنبه ۱۱ اسفند در پیامی نوشت که «امید تازه‌یی برای مردم ایران که مدت‌هاست رنج دیده‌اند وجود دارد».

او با اشاره به تداوم بی‌ثباتی در خاورمیانه تأکید کرد: «وضعیت خاورمیانه هم‌چنان بی‌ثبات است، اما سه چیز واضح است». فون در لاین در تشریح این موارد گفت: نخست، «امید تازه‌یی برای مردم ایران وجود دارد و ما قویاً از حق آنها برای تعیین آینده خود حمایت می‌کنیم». دوم، «باید تمام تلاش خود را برای کاهش تنش و جلوگیری از گسترش درگیری انجام دهیم» و افزود که «ایران باید حملات بی‌ملاحظه و کور خود را به همسایگان و کشورهای مستقل متوقف کند». سوم، به‌گفته او «ثبات منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است».

رئیس کمیسیون اروپا هم‌چنین تأکید کرد: «تنها راه‌حل پایدار، راه‌حل دیپلماتیک است». به‌گفته او، این امر «به‌معنای یک گذار معتبر برای ایران است که شامل توقف برنامه‌های هسته‌یی و بالستیک و هم‌چنین پایان دادن به اقدامات بی‌ثبات‌کننده در منطقه می‌شود».

فون در لاین در پایان اعلام کرد که «امروز بعدازظهر، در جلسه کالج امنیت، وضعیت کلی را مورد بحث قرار خواهیم داد»، زیرا «از انرژی گرفته تا هسته‌یی، و از مهاجرت تا امنیت، اروپا باید برای پیامدهای رویدادهای اخیر آماده باشد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d345f4a1-d31e-4b51-a7c2-dffb17fb04cc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات