728 x 90

تشدید سرکوب ,

اهواز -کمین نیروهای امنیتی جان یک هموطن عرب را گرفت

-

کشته شدن یکی از شهروندان اهوازی توسط نیروی سرکوبگر انتظامی رژیم
کشته شدن یکی از شهروندان اهوازی توسط نیروی سرکوبگر انتظامی رژیم
در اثر کمین نیرویهای امنیتی رژیم در مسیر اهواز - سوسنگرد یک هموطن عرب کشته و دوتن مجروح شدند.
این واقعه در روز دوشنبه 23 فروردین‌ماه 95ساعت ۷:۳۰ غروب هنگامی که ماشین نیروی انتظامی بعد از تعقیب و گریز یک ماشین حامل سه شهروند عرب اهوازی، در نزدیکی شهر سوسنگرد با محاصره ماشین آنها و شلیک مستقیم به طرف آنان صورت گرفت. در این تهاجم سرکوبگرانه یک نفر به نام فیصل عبیداوی ٢٧ ساله از اهالی کوی سادات اهواز کشته و دو تن دیگر به نامهای سعید سواری از اهالی کوی علوی از ناحیه لگن مجروح و خلیل عبیداوی از اهالی شهرک اهواز از ناحیه پا مجروح شد.
خاطر نشان می‌شود طی دو ماه گذشته اخبار یورشهای نیروهای مزدور به مناطق مختلف اهواز و دستگیری هموطنان عرب و شلیک به جوانان اهوازی را داشته‌ایم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d93687f4-bc24-4f15-8aca-78414888a319"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات