728 x 90

اخبار عراق,دخالتهای ایران,

مصادره اموال مسیحیان بغداد توسط بسیجیان عراقی وابسته به رژیم ایران

-

نیروهای بسیجی عراق وابسته به رژیم ایران
نیروهای بسیجی عراق وابسته به رژیم ایران
نمایندگان مسیحیان در پارلمان عراق گفتند: نیروهای بسیجی عراق وابسته به رژیم ایران اموال و املاکشان را مصادره می‌کنند.

به گزارش روزنامه «الحیات» یونادم کنا، دبیرکل «جنبش دموکراتیک آشوریان» عراق گفت: شبه‌نظامیان بسیجی عراق معروف به «حشد الشعبی» با توسل به‌زور و اسلحه اموال و املاک مسیحیان در بغداد را مصادره می‌کنند.

نماینده آشوریها افزود: ”شبه‌نظامیان اموال مسیحیان منطقه کراده
، منصوره و دیگر مناطق اعیان نشین در بغداد را اشغال کرده و از راه جعل مدارک در اداره ثبت املاک و مستغلات و با زور اسلحه مصادره کردند“.

نماینده آشوریها گفت: ”قبل از این‌که این مسأله را در پارلمان مطرح کند به فرمانده کل نیروهای مسلح شکایت کرد، اما هیچ نتیجه از شکایت خود نکرده است.

العربیه با انعکاس این خبر افزود: «بسیج عراق» (حشد الشعبی) از سوی سپاه قدس شاخه برون مرزی پاسداران آموزش می‌بیند. فرماندهی این نیروها را هادی العامری به عهده دارد. اغلب عراقیها هادی العامری را «مزدور» رژیم ایران می‌دانند.

نیروی «بسیج عراق» تا کنون مرتکب جنایتهای بی‌شماری در بغداد و دیگر شهرهای عراق شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fd00c9e0-6753-4d8d-a4c0-32b8ce0c27c5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات