728 x 90

اخبار کارگری,

سکته دو کارگر زحمتکش در تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته فولاد اصفهان در تهران

-

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته فولاد اصفهان - آرشیو
تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته فولاد اصفهان - آرشیو
دو تن از کارگران بازنشسته فولاد اصفهان که در تجمع اعتراضی مقابل دفتر آخوند روحانی و وزارت دارایی رژیم شرکت کرده بودند، سکته کردند. یکی از کارگران پس از انتقال به بیمارستان فوت کرد. نفر دوم نیز دچار عارضه قلبی شده و به بیمارستان منتقل شد.

خبر فوت این کارگر خشم دیگر بازنشستگان را برانگیخته و باعث شد تا شعارهایی علیه وزارت دارایی و دولت آخوند روحانی سر دهند.

کارگران باز نشسته فولاد که از اصفهان و تهران و کرج و سایر شهرها به تهران آمده بودند، روز 15 و 16آذر ماه 94 در مقابل دفتر آخوند روحانی و وزارت دارایی رژیم تجمع اعتراضی برپا کردند و مجبور شدند شب را در مسجد دخانیات با یک پتو سر کنند.

این کارگران که تعداد آنها به بیش از 500تن می‌رسید در اعتراض به مابه‌التفاوت اضافه حقوق آنها از سال ۹۰ و هزینه‌های درمانی دفترچه‌های بیمه خدمات درمانی که شامل ویزیت پزشکی، داروخانه‌ای، آزمایشگاهی و عدم ادغام صندوق بازنشستگی فولاد اصفهان در تأمین اجتماعی می‌شود تجمع کرده بودند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/88c89d86-8236-4b4f-8e5b-a36864f5d87f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات