728 x 90

پناهجويان,

بحران پناهجویان در مرز مقدونیه

-

پناهجویان - آرشیو
پناهجویان - آرشیو
پلیس مرزی مقدونیه روز 14آذر 94 بار دیگر اعلام کرد فقط به شهروندان کشورهای درگیر جنگ مثل افغانستان، عراق و سوریه اجازه می‌دهد که وارد این کشور شوند.
پناهجویانی که از کشورهای دیگر از جمله ایران که نتوانستند از مرز یونان عبور کنند از این اقدام پلیس مرزی مقدونیه خشمگین شدند. آنها می‌گویند در ایران که رکوردار اعدام است، بسیاری از ایرانیان ناگزیر به ترک وطن می‌شوند و آنها هم مستحق پناهندگی هستند.

شماری از پناهجویان که در خاک یونان و در مرز مقدونیه انتظار می‌کشیدند، به زحمت توانستند از مرز عبور کنند و وارد کشور مقدونیه بشوند.
دو روز پیش‌تر ترکیه اعلام کرده بود که پس از تصویب کمک 3میلیارد دلاری اتحادیه اروپا به این کشور برای مقابله با بحران پناهجویان، از حرکت 1300 پناهجو بسوی اروپا ممانعت کرده است، اما هنوز هزاران نفر در یونان و در مرزهای کشورهای اروپای شرقی در انتظار باز شدن راه و رساندن خود به کشورهای اروپایی هستند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e00dca14-3441-439f-bc64-b11750c9006b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات