728 x 90

اخبار عراق,

هجدهمین روز اعتصاب‌غذای ذوالفقار الیاسری از سازماندهندگان اعتراضات در عراق

-

اعتصاب‌غذای ذوالفقار الیاسری فعال عراقی در اعتراض به عدم اجرای اصلاحات در استان کربلا
اعتصاب‌غذای ذوالفقار الیاسری فعال عراقی در اعتراض به عدم اجرای اصلاحات در استان کربلا
تلویزیون التغییر 16مهر 94 گزارش داد: اعتصاب‌غذای ذوالفقار الیاسری فعال عراقی در اعتراض به عدم اجرای اصلاحات در استان کربلا وارد هیجدهمین روز خودش شد و وضعیت او رو به وخامت رفته است.
 
ذوالفقار الیاسری به تلویزیون التغییر گفت: «بارها تظاهرات کردیم ولی نتیجه‌یی نداد و اصلاحات عملی نشد... . من در اعتراض به این وضعیت هیجده روز است که در اعتصاب‌غذا هستم و تا برآورده شدن خواسته‌های تظاهر کنندگان ادامه می‌دهم و از برادران فعال می‌خواهم که در بغداد و در جلو نمایندگی سازمان ملل دست به اعتصاب‌غذای عمومی بزنند.
 
یاسری افزود: جامعه جهانی باید مسئولیت خودش را برعهده بگیرد. به سازمان ملل و به دولت آمریکا و اتحادیه اروپا می‌گویم که شما عراق را به این وضعیت کشاندید شما عراق را به پرتگاه کشانده‌اید و از وجدانهای بیدار جهانی می‌خواهم که به وضعیت مردم عراق توجه کنند...».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c10ff20b-df39-4a81-b91a-126d89b8d35c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات