728 x 90

اخبار سوريه,

مخالفت اپوزیسیون سوریه با نقشه راه سازمان ملل‌متحد برای پایان جنگ داخلی

-

جلسه ائتلاف ملی سوریه
جلسه ائتلاف ملی سوریه
12مهر 94 - اپوزیسیون سوریه که از سوی غرب حمایت می‌شود و همچنین گروه‌های مسلح مخالف حکومت اسد، با نقشه راه سازمان ملل‌متحد برای پایان جنگ داخلی در سوریه مخالفت کردند.
اعلام مخالفت یک روز پس از آن صورت گرفت که دولت بشار اسد آمادگی خود را برای مشارکت در این ابتکار عمل اعلام کرد.

استفان دی‌مستورا نماینده ویژه سازمان ملل‌متحد در امور سوریه ژوئیه گذشته ابتکار عملی ارائه داد که بر پایه آن چهار کار گروه به رهبری سازمان ملل‌متحد برای بحث بر سر چگونگی اجرای نقشه راه به‌منظور رسیدن به صلح در سوریه، تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویتر، در بیانیه ائتلاف ملی نیروهای انقلاب و اپوزیسیون سوریه آمده است: ما معتقدیم این کار گروهها با  دستورالعمل‌های غیرواضحشان راهی جز آماده کردن زمینه برای بازسازی نظام را فراهم نمی‌کند.

این بیانیه افزوده است: نقشه راه، بیشتر قطعنامه‌های سازمان ملل‌متحد درباره سوریه را نادیده گرفته است از جمله قطعنامه‌یی که بر ضرورت انهدام اسلحه شیمیایی و دادن اجازه به ورود کمکهای انسانی تأکید می‌کند.
این بیانیه پس از جلسات متعدد ائتلاف اپوزیسیون سوریه در استانبول ترکیه صادر شد.

این در حالی است که روسیه از روز چهارشنبه ۳۰ سپتامبر حملات هوایی به مواضع مخالفان حکومت سوریه را آغاز کرد.
بیانیه ائتلاف اپوزیسیون سوریه تأکید کرده است که تشکیل هیأتی انتقالی برای انتقال کامل قدرت بدون حضور بشار اسد و چهره‌های نظامش تنها راه برون‌رفت از بحران سوریه است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/306f7b24-0a69-40aa-9289-a336e8fd7c5c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات