728 x 90

حمايت جهاني از مقاومت ایران,

کنفرانس مطبوعاتی در دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین

-

کنفرانس مطبوعاتی در دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
کنفرانس مطبوعاتی در دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
روز سه‌شنبه طی یک کنفرانس مطبوعاتی در دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین، با حضور منتخبان آلمانی و مدافعان حقوق‌بشر، وضعیت وخامت‌بار حقوق‌بشر در ایران تحت حاکمیت آخوندها پس از توافق اتمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سخنرانان بر لزوم اتخاذ سیاستی قاطع در قبال اعدامها و سایر جنایات رژیم و حمایت از مقاومت سازمان‌یافته مردم ایران برای تغییر دموکراتیک تأکید کردند.
 
کنفرانس برلین با شرکت مارتین پاتسلت عضو کمیته حقوق‌بشر مجلس فدرال آلمان، اتو برنهارد رئیس کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد و عضو هیأت‌رئیسه بنیاد کنراد آدنائر، کارل وولفگانگ هولس‌آپفل رئیس سازمان حقوق‌بشری 17ژوئن 1953، کریستیان زیمرمن رئیس دفتر حقوق‌بشر و امور اقلیتها در برلین و جواد دبیران از نمایندگی شورای ملی مقاومت در آلمان برگزار شد.
 
مارتین پاتسلت نمایندهٴ مجلس فدرال آلمان در سخنان خود از جمله گفت: با توافق اتمی، نه منطقه و نه دنیا، به صلح دست نیافته است... رژیم (ایران) حقوق‌بشر را به‌شدت نقض می‌کند... ما باید صدای اعتراض و هشدارمان را بلند نگهداریم. باید از ابزاری که در اقتصاد داریم استفاده کنیم و به طرف مقابل بگوییم، آنچه شما انجام می‌دهید به هیچ‌وجه برای ما قابل‌قبول نیست. من نمی‌خواهم با پول و تجارتی در آلمان زندگی کنم که به بهای خون دیگران به‌دست آمده باشد.
 
اتو برنهارد نیز در سخنانش در کنفرانس برلین تأکید کرد: رژیم استبدادی آخوندها، نیروی پیش‌برنده بنیادگرایی در جهان است. واقعیت این است که نمی‌توان با آخوندها وارد یک توافق شد و ما باید فاصلهٴ خود را با آنها حفظ کنیم... . ما باید به مبارزه خود برای رسیدن به هدفمان که همانا یک ایران آزاد است ادامه بدهیم. باید برای حقوق‌بشر در ایران تلاش کنیم و از اپوزیسیون مشروع ایران حمایت کنیم.
 
در کنفرانس مطبوعاتی برلین کریستیان سیمرمن طی سخنانی، تصریح کرد: در دوران روحانی که با فریبکاری خود را اصلاح‌طلب می‌نامد، اعدامها از دوران احمدی‌نژاد بسا بیشتر شده است. توافق اتمی هیچ تغییری در ماهیت این رژیم ایجاد نکرده است؛ یک دلیل واضح آن کشته‌شدن روزانه هزاران نفر در کشورهای منطقه و همسایه بر اثر سیاستهای (رژیم) ایران است.
وی در ادامه گفت: لازمه هر تغییر مبنایی در ایران، تغییر رژیم است... اکثریت مردم ایران خواهان تغییرند و تغییر در دسترس است. بدین ‌منظور باید با مقاومت ایران وارد گفتگو بشویم؛ در اروپا، آمریکا و در سازمان ملل. ما به این مقاومت نیاز داریم... حقوق‌بشر... باید بخشی از هر نوع مراوده سیاسی و تجاری با رژیم ایران باشد. اگر رژیم ایران به این اصل پایه‌یی تن نمی‌دهد، دیگر نباید هیچ معامله‌یی با آن صورت گیرد.
 
ولفگانگ هولتس‌آپفل نیز در سخنان خود تأکید کرد: ما وظیفه داریم از کسانی که با شجاعت تمام در کشورشان دست به مقاومت می‌زنند، برای حقوق‌بشر در ایران تلاش می‌کنند و با دیکتاتوری مخالفت می‌کنند، حمایت کنیم.
 
در کنفرانس مطبوعاتی در دفتر شورای ملی مقاومت در برلین، جواد دبیران گفت: اگر ‌چه خواست مقاومت و مردم ایران برچیدن تمامی برنامه اتمی ضدایرانی رژیم آخوندهاست، ولی همین عقب‌نشینی‌های تحمیلی رژیم آخوندی در توافق وین، موجب تشدید تضادهای درونی رژیم و تضعیف تمامیت آن شده است. اکنون رژیم با موج اعدام‌ها، به مقابله با مخالفت فزاینده در داخل کشور می‌پردازد. هر شش ساعت یک نفر در ایران اعدام می‌شود. خواسته مبرم ما توقف اعدامها است. فراخوان ما به دولت آلمان و اتحادیه اروپا این است که سکوت را بشکنید و اعدامها در ایران را محکوم کنید.
جواد دبیران در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران نیز خاطرنشان کرد: آنچه رژیم ایران را پای میز مذاکره کشاند، قبل از تأثیر تحریم‌ها، وحشت رژیم از قیام مردمی بود که خط قرمز اصلی نظام ولایت‌فقیه است. مجاهدان اشرفی پتانسیل تأثیرگذاری جدی روی جامعه ایران برای قیام علیه رژیم آخوندی را دارند؛ چون آنها با تمام توان و پرداخت بهای بسیار، مبلغ تغییر رژیم در ایران هستند. علت دشمنی کینه‌توزانهٴ آخوندها (با آنها) نیز دقیقاً برای مقابله با همین فراخوان به تغییر است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b8490940-df3e-4126-9785-e989632dd829"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات