728 x 90

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های رژیم ۱۶تیر ۱۳۹۴

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها
گفته‌ها و ناگفته‌ها
صفحات اول روزنامه‌های حکومتی در روز سه‌شنبه 16تیر و در روز پایانی ضرب‌الاجل مهم‌ترین عنوانها را به مذاکرات هسته‌یی اختصاص داده‌اند اما دو فضای متفاوت در آنها برجسته است.


کیهان: سرنوشت مبهم خط قرمزها در بازی پرانتزها
کیهان: معاهده برای ایران توافق غیرالزام‌آور برای آمریکا
آرمان: شمارش معکوس توافق هسته‌یی آغاز شد 48ساعت حساس
اعتماد: طلوع مذاکرات بسیار نزدیک است پرانتزهای متن توافق بسته شد
ابتکار: مذاکرات به پایان رسید؛ زمان اعلان توافق
حمایت: نیویورک تایمز از تحرکات آژانس در توافق احتمالی پرده برداشت؛ تأسیسات ایران با ابزارهای جدید بازرسی می‌شود!
رسالت: ظریف: اختلاف هم‌چنان باقی است
رسالت: سرنوشت مذاکرات هسته‌یی در ابهام
رسالت: رئیس فراکسیون اصول‌گرایان رهروان ولایت: جمهوری اسلامی در هر حالت پیروز میدان مذاکره است
شهروند: روز تصمیمهای سخت رسید
وطن امروز: توافق هسته‌یی یا نظامی؟!


در روزنامه‌های باند خامنه‌ای و دلواپسان ابهام و نگرانیها از جزییات توافق و تحمیلهای طرفهای مذاکره مطالب بسیاری را به خود اختصاص داده است


کیهان: یک دیپلومات سابق آمریکایی تأکید کرد حتی اگر در مذاکرات هسته‌یی توافقی حاصل شود، بعید است کنگره آن را تأیید کند و بنابراین این توافق به معاهده الزام‌آور برای آمریکا تبدیل نخواهد شد.

سیاست روز: دو نگاه کاملاً متضاد وجود دارد. نگاه بدبینانه معتقد است که قطعاً توافقی صورت نخواهد گرفت و هر نوع توافقی را در راستای منافع دشمن ارزیابی کرده و دور شدن از آرمانهای انقلاب می‌دانند. وا اسلاما، وا انقلابا راه انداخته‌اند. نگاه دوم که با کمی خام خیالی همراه است نتیجه مذاکرات را با هر توافقی خوب می‌داند و پیشاپیش به رقص و پایکوبی پرداخته و درصدد بزک کردن چهره کریه آمریکا در افکار عمومی با استفاده از رسانه‌ها برآمده است

رسالت: طی شب و روز گذشته، رسانه‌های غربی از میان حوزه‌های اختلافی موجود بین طرفین تنها به بیان موضوعاتی حول بازرسیهای نظامی و بازگشت پذیری فوری تحریمها در صورت عهد شکنی ایران! اکتفا کرده‌اند و سکوت معنادار و همزمان عموم رسانه‌های غربی در خصوص موضوع مهم «لغو تحریمهای ایران»، نشان از هماهنگی رویکرد آنها در ماراتن دیپلوماتیک و رسانه‌یی اخیر دارد.

روزنامه‌های باند خامنه‌ای و دلواپسان در وحشت از پیشرفت خط باند رفسنجانی روحانی در خوراندن زهر در لحظات حساس مانده به ضرب‌الاجل، مقاله‌های اصلی خود را به حمله علیه سران این باند اختصاص داده‌اند:


کیهان: یادداشت روز: مقایسه آقای رئیس‌جمهور در هر دو بخش «مفهوم» و «مصداق» نابجا و از نوع قیاس‌مع‌الفارق است.
چه ماجرایی در پیش است که دکتر روحانی را به ارائه این تفسیر و مقایسه غلط کشانده است؟
مقایسه یاد شده به این تردید دامن می‌زند که ایشان در چالش هسته‌یی چاره‌ کار را تن‌دادن به باج‌خواهی دشمن دیده‌اند و برای توجیه آن، پای امام حسن علیه‌السلام را به میان کشیده‌اند!
 
وطن امروز: از همان روزی که موضوع مذاکرات در این دولت مطرح شد، جماعتی داشتیم که برای «توافق به هر قیمتی» هرکاری از دستشان برمی‌آمد، انجام دادند. تیتر «پرواز مستقیم تهران- نیویورک» پرواضح بود که اصلاً موضوع حل و فصل مناقشه هسته‌یی نیست صرفا، موضوع دیگری است که فقط با «توافق به هر قیمتی» حاصل می‌شود.
از تماس تلفنی اوباما و روحانی به این‌طرف، وزارت امور خارجه و تیم تبلیغاتی دولت و معاون مطبوعاتی ارشاد با رسانه‌هایش هر روز همین «توافق به هر قیمتی» را تئوریزه می‌کنند. یک روز با تحریف امام و نفی شعار «مرگ بر آمریکا»، یک روز با زیر سؤال بردن صنعت هسته‌یی به سبک قاجار (انرژی هسته‌یی می‌خواهیم چه کار!)، یک روز با نتیجه‌گیری از جمله «کربلا درس مذاکره بود»، روز دیگر با وصل کردن آب خوردن مردم به تحریمها و این آخریها هم با سوء تفسیر و فهم غلط از «صلح امام حسن


وطن امروز: آخرین سخنرانی عمومی رئیس قوه مقننه، چنان قند در دل صفحه نخست زنجیره‌ای‌ها آب کرد کأنه علی لاریجانی برای ایشان شده «ملاک»! حال که رئیس مجلس ما برای «فی قلوبهم مرض» مبدل به ملاک شده، ... یاد ایشان می‌آورم جمله‌ای آشنا را؛ «ما در غلتان دادیم، در عوض گرفتن آب‌نبات!» این جمله از آن همین آقای لاریجانی است آن‌هم در نقد «مذاکرات سعدآباد» که اولاً در نامتوازن بودن، انگشت کوچک «توافق ژنو» و «بیانیه لوزان» هم نمی‌شد، ثانیا دستپخت همین مردمان مذاکره‌کننده فعلی بود!


روزنامه‌های باند رفسنجانی – روحانی ضمن تناقض‌گویی در مورد نتایج توافق نهایی و زهر خوران رژیم، به دوران بعد از توافق و خوراندن جام زهرهای بعدی پرداخته اند:
اعتماد: اعتماد سیاست تعامل سازنده و مذاکرات هسته‌ای
پرونده هسته‌یی به هر کجا برسد، سیاست خارجی  روحانی مبتنی بر تعامل سازنده با جهان آزمایش خود را برای چندمین بار نشان داده که فقط از این طریق است که می‌توان اهداف سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را به منصه ظهور رساند
امید است بیش از این زمان از دست نرود که ایران خواهان احیای اقتصاد و صنعت و شکوفایی رشد و توسعه درخشان است
شرق: سرمقاله ایران بعد از توافق تاریخی
توافق هسته‌ای، عصای موسی کلیم‌الله نیست که به اقتصاد ایران خورده و معجزه کند! تورم را کاهش دهد، ارزانی به بار بیاورد، کسب و کار را از رکود به در آورد، برای شش میلیون بیکار شغل ایجاد کند، رشد اقتصادی را به عدد دست‌نیافتنی هشت درصد برساند، ... این نسبت نادرست را به دولت یازدهم و حامیان توافق هسته‌یی داده‌اند که آنها معتقدند، پس از توافق، ایران یک‌شبه گلستان خواهد شد، باز هم با صدای بلند باید گفت تازه پس از بازشدن آن سنگ از پای اقتصاد و رفع سایر موانع داخلی است که ما در شرایط برابر با سایر کشورها قرار می‌گیریم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7cfd8c92-17a8-4fda-bef6-ed8f12eb5b04"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات