728 x 90

گردهمايي بزرگ ايرانيان,

سخنرانی هدی بدران- دبیرکل اتحادیه زنان عرب در جلسه بزرگ نمایندگان کشورهای عربی و اسلامی - ۲۴خرداد ۹۴

-

هدی بدران - دبیرکل اتحادیه زنان عرب
هدی بدران - دبیرکل اتحادیه زنان عرب
من از موضع نمایندگی جمعیت زنان میلیونی صحبت می‌کنم، من همچنین دبیرکل اتحادیه زنان عرب هم هستم. 20 اتحادیه زنان عرب در کشورهای مختلف وجود دارد که به این اتحادیه پیوسته‌اند. من خیلی متأثر می‌شوم بابت ظلمی که زنان ایران در معرض آن قرار دارند و در هر رژیمی که دین را برای سرکوب زنان به‌کار می‌برد. با تأسف بسیار دین اسلام به‌طور خاص یک دین محبت و رحمت و برادری و برابری بین زن و مرد است در حالی‌که کسانی هستند که به خودشان این حق را می‌دهند که به‌نام اسلام صحبت کنند. این حق را چه کسی به آنها داده است که از طرف اسلام صحبت کنند و به‌نام اسلام حکومت کنند و به‌نام اسلام دیکتاتوری اعمال کنند و زنان را به اسم اسلام مورد ظلم و ستم و سرکوب قرار دهند.

من به‌عنوان یک زن با زنان ایرانی اعلام همبستگی می‌کنم. من احساس افتخار می‌کنم وقتی که با خواهر مریم دیدار می‌کنم و با خواهرانی که این جلسه را تنظیم کردند. ما چیزی مشابه (سرکوب در ایران) را لمس کردیم وقتی که رژیم اخوان المسلمین طی مدتی حاکمیت کردند. الحمدلله ما توانستیم که از این حکومت نجات پیدا کنیم و همه کسانی که اراده داشتند و من آنها را دیدم می‌توانند از این سرکوب رها شوند و از این رژیم رهایی یابند و من مطمئن هستم که این رژیم نمی‌تواند در ایران باقی بماند و نمی‌تواند که زنان ایرانی سرکوب شده باقی بمانند و ما به‌عنوان زنان عرب با شما در همه کارهایتان اعلام همبستگی می‌کنیم و با شما هستیم متشکرم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d912f434-5ee9-4c6b-ac07-efd9d3bc4da8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات