728 x 90

اخبار اروپا,

یوفا خواستار به تأخیر افتادن انتخابات فیفا شد

-

فیفا
فیفا
در پی بازداشت چندین مقام فیفا در روز چهارشنبه 6خرداد 94 در شهر زوریخ سوئیس، کمیته اجرایی یوفا (فدراسیون فوتبال اروپا) درخواست کرد تا این انتخابات که قرار بود روز جمعه برگزار شود، به تأخیر بیفتد.
جیانی اینفانتینو، دبیرکل یوفا گفت: یوفا به فیفای فعلی کارت قرمز نشان می‌دهد. اتفاقات روز چهارشنبه فاجعه‌ای برای فیفا است و تصویر فوتبال را به‌طور کلی خدشه‌دار می‌کند. یوفا عمیقاً از این رخدادها شوکه و غمگین شده است. این اتفاقات بار دیگر نشان می‌دهد که فساد عمیقاً در فرهنگ فیفا ریشه دوانیده است. باید کل فیفا مجدداً سازماندهی شود و اصلاحات واقعی صورت گیرد.
بازداشتهای مقامات فیفا در روز چهارشنبه بر کنگره این سازمان که قرار بود امروز پنجشنبه آغاز شود سایه افکنده است. از سپ بلاتر، رئیس فیفا در میان متهمان پرونده فساد در فیفا نام برده نشده است.
سپ بلاتر اتفاقات دیروز چهارشنبه را لحظه‌ای دشوار برای فوتبال و هواداران آن و فیفا دانست. سخنگوی فیفا گفته است که سپ بلاتر در این تحقیقات در مظان اتهام نیست و دلیلی برای استعفای او وجود ندارد.
طبق برنامه، انتخابات ریاست فیفا باید روز جمعه انجام شود. سپ بلاتر در نظر دارد تا ریاست فیفا را برای پنجمین دوره متوالی به‌دست آورد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f061f096-179d-4bd6-a428-62e946dc6dd3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات