728 x 90

مذاكرات هسته اي,اخبار امريكا,روابط ایران آمریکا,

لایحه اعضای ارشد سنای آمریکا: هر گونه توافق اتمی با رژیم ایران باید توسط کنگره تأیید شود

-

سناتور باب کورکر
سناتور باب کورکر
4 سناتور ارشد آمریکا از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه لایحه‌یی را پیشنهاد کردند که بر اساس آن هر گونه توافق هسته‌یی با رژیم ایران باید پیش از اجرایی شدن برای بازنگری تسلیم کنگره آمریکا شود. به گزارش سایت رسمی سنای آمریکا بنا‌به‌درخواست باب کورکر ، رابرت منندز، لیندزی گراهام و تیم کین هر گونه توافق آمریکا و رژیم ایران باید تسلیم کنگره شود و کنگره 60روز فرصت خواهد داشت تا این توافق را بررسی کند و آن را تأیید یا رد کند.
بر اساس لایحه پیشنهادی در این 60روز، کاخ سفید اجازه ندارد تحریمهای تصویب شده توسط کنگره علیه رژیم ایران را به‌حالت تعلیق در بیاورد.
باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا در این باره گفت: کنگره باید در مورد هر گونه توافق احتمالی نظر بدهد و مطمئن شود که این توافق در درازمدت قابلیت اجرایی دارد.
زمان رأی‌گیری در مورد این لایحه پیشنهاد مشخص نشده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3de256b4-fd04-4afd-be3f-41f2c5a37f28"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات