728 x 90

اخبار حوادث,

هرسال ۲۵۰ الی ۳۰۰هزار نفر در ایران دچار سوختگی می‌شوند

-

سوختن دانش آموزان در مدرسه شین آباد - آرشیو
سوختن دانش آموزان در مدرسه شین آباد - آرشیو
رئیس سازمان نظام پزشکی رژیم اذعان کرد در حوزه سوختگی، مشکلات یکی دو تا نیست؛ هم آمار سوختگیها بالاست و هم امکانات درست و حسابی برای درمان سوخته‌ها ندارند. وی گفت: سالانه بین 300 ـ 250هزار نفر در کشور دچار سوختگی می‌شوند. که این میزان نسبت به آمارهای جهانی بالاتر است در حالی‌که کیفیت درمان سوختگی نیز در کشور ناقص است. وی تأکید کرد که 10 تا 20 درصد تختهای بیمارستانهای کشور باید به سوختگی اختصاص پیدا کند، در حالی‌که این رقم در جهان 50 درصد است. البته با آن که گفته می‌شود این 20 درصد تخت سوختگی در مقایسه با آمارهای جهانی، وضع نامناسبی است، در بسیاری از بیمارستانهای کشور همین 20 درصد ناکافی هم رعایت نمی‌شود، زیرا برای بسیاری از بیمارستانها، تختهای سوختگی درآمدزایی چندانی ندارد.
وی بی‌توجهی به ایمنی محیط کار به‌خصوص در محیطهای کارگری را عامل افزایش تلفات سوختگی در ایران دانست و گفت سالانه 2000نفر در اثر شدت سوختگی جانشان را از دست می‌دهند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/776ef3bc-fea3-454f-9477-745423cf7e29"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات