728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

مقابله‌جویی جدید رفسنجانی

-

خامنه ای و رفسنجانی
خامنه ای و رفسنجانی
رفسنجانی روز پنجشنبه 11 دی93 در جمع عوامل باند رفسنجانی- روحانی در دانشگاه تهران ضمن اعتراف به شکست کارنامه نظام ولایت طی 30ساله گذشته و اشاره به تفرقه و بلبشوی درونی نظام گفت: «‌اصل وحدت و اتحاد چیز آسانی نیست که ما ۳۰ سال حرف وحدت را می‌زنیم اما وارد عمل نشده‌ایم؛ قطعاً باید وارد عمل شویم».
رفسنجانی سپس باند خامنه‌ای را مورد حمله قرار داد و «‌دروغ، ظلم و زندان بی‌جهت» را از «‌عوامل تفرقه» ذکر کرد و افزود: «‌اختلاف نظر اگر در بحث بماند مفید است، اما وقتی به‌عمل و کار فیزیکی منجر شود و از حدی تجاوز کند به تهمت، دروغ و درگیری تبدیل می‌شود».
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی اضافه کرد: «‌ما باید در عین اختلاف نظر با یکدیگر برادرانه رفتار کنیم و نباید فقط به زبان اکتفا کنیم، در هفته وحدت افراد یا نهادهای خاص نباید به دیگران زور بگویند، اما متأسفانه این جوری نیستیم».
هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: «‌ ما باید تفرقه‌های بیخودی را که علیه یکدیگر درست می‌کنیم و این همه بیانیه و تهمتها و ظلم‌هایی که می‌شود و افراد را تحت فشار می‌گذاریم و زندان می‌بریم را کنار بگذاریم، چرا که تفرقه و دودستگی به نفع هیچ‌کس نیست».
وی همچنین صدا و سیمای آخوندی را به دروغ‌گویی متهم کرده و گفت این سازمان «‌علائم تفرقه» را پخش می‌کند و «‌چیزهایی را به خورد مردم می‌دهد که نبوده است».
رفسنجانی از این بابت که تلویزیون رژیم در حمله به او و لجن مال کردنش نقش فعالی ایفا می‌کند، و با پخش برنامه‌ها و گفتگوهای مفصل او را با عناوینی هم‌چون «خواص بی‌بصیرت»، «رأس فتنه»، «آتش بیار معرکه» شلاق‌کش می‌کند، آن را دروغگو نامید.
همزمان با موضعگیری رفسنجانی علیه باند خامنه‌ای، رسانه‌ها و مهره‌های وابسته به این باند نیز از موضع او علیه باند رقیب دفاع کرده‌اند.
طه هاشمی یکی از مهره‌های وابسته به رفسنجانی ضمن حمله علیه باند مقابل، در مورد رفسنجانی گفته است: «برخی با توهین به هاشمی در حال زیر سؤال بردن اساس انقلاب هستند. مگر می‌شود هاشمی مهره آمریکا باشد و در بازی آمریکا نقش داشته باشد؟ چرا برخی متوجه این مسأله نیستند که تخریب هاشمی به‌معنای تخریب انقلاب است. آقای ‌هاشمی رفسنجانی «شناسنامه» انقلاب است “ (سایت تابناک 11 دی 93)
پیش از این نیز حسن خمینی نیز در دفاع از رفسنجانی وارد صحنه شده ودر چند سخنرانی پی‌درپی در رفسنجان و سیرجان و سپس درآبادان واهواز به دفاع و تعریف و تمجید غلیظ از رفسنجانی برخاست و او را در نزدیکی به خمینی، بسا بالاتر از خامنه‌ای قرار داد.
حمله رفسنجانی به باند خامنه‌ای در دانشگاه تهران یکی از بی‌سابقه‌ترین حملات او علیه باند خامنه‌ای در ماههای گذشته است که در پاسخگویی به حملات اخیر این باند از جمله حرفهای آخوند محمد خامنه‌ای برادربزرگتر ولی‌فقیه علیه او است، و همچنین پاتکی است به حرفهای آخوند تقوی رئیس دستگاه نمازجمعه خامنه‌ای که گفته بود به مصلحت نظام نبود که ایشان نماز جمعه بیاید، و سخنان رسایی در مجلس رژیم خطاب به رفسنجانی که گفته بود ”تاجر ورشکسته برگرد به باغ پسته “و...
ورود وی به جدال جدید با باند ولی‌فقیه، بیانگر یک دهن کجی آشکار به باند خامنه‌ای است که در جریان خیمه‌شب بازی گرامیداشت روز ضدتظاهرات رژیم علیه قیام مردم ایران در سال 88، فرصت را مغتنم شمرده و به‌شدت او را زیر ضرب گرفتند.
آنچه این جدال را بیش از پیش برجسته می‌کند حضور رفسنجانی در دانشگاه تهران و بیان سخنانی است که معمولاً در محافل خصوصی ابراز می‌کرد.
این سخنان در همان جایی است که آخوند تقوی گفته بود که حضور وی دیگر در نمایش جمعه رژیم در دانشگاه تهران به صلاح نیست.
نفس انتخاب دانشگاه برای بیان این سخنان که از عرصه‌های جدی نزاع هر دو باند است، که البته با حمایت کامل دولت روحانی نیز همراه بوده است، بیانگر یک نوع مقابله‌جویی جدی در برابر باند خامنه‌ای و اوج شکاف در رأس نظام است.
اظهارت رفسنجانی در دانشگاه تهران پاسخی به عوامل باند خامنه‌ای بود که در جریان سالگرد ضدتظاهرات 9 دی از چیزی برای حمله به رفسنجانی فرو گذار نکرده بودند.
رفسنجانی برای این پاتک دانشگاه تهران را انتخاب کرد که عوامل باند رقیب در جریان 16آذر به‌رغم اعلام قبلی برای حضور در دانشگاه، یا نتوانستند حضور پیدا کنند و یا مانند پاسدار حسین شریعتمداری مفتضحانه دانشگاه را ترک کردند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4683e2fe-2917-4f27-b271-c92e4cc26465"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات