728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

شکایت آخوند محسن مجتهد شبستری از خامنه‌ای

-

آخوند محسن مجتهد شبستری امام جمعه خامنه‌ای در تبریز
آخوند محسن مجتهد شبستری امام جمعه خامنه‌ای در تبریز
به گزارش رسانه‌های حکومتی آخوند محسن مجتهد شبستری امام جمعه خامنه‌ای در تبریز گفته است ۱۵ سال است خامنه‌ای وی را به استان آذربایجان شرقی فرستاده و مانع از بازگشتش به تهران می‌شود.
آخوند محسن مجتهد شبستری که سالها مبلغ نظام منحط ولایت‌فقیه بوده با افزایش بحرانهای رژیم زبان به شکایت گشوده و می‌گوید برخلاف تمایلش در یک مأموریت سه ماهه به تبریز آمده ولی 15سال است که در این شهر نگه داشته شده است.
این آخوند حکومتی اضافه کرده در جریان انتخاب دبیرکل جدید جامعه روحانیت به‌اصطلاح مبارز به دستور خامنه‌ای نام وی از فهرست نامزد‌های تصدی این پست حذف شد و او باز هم فرصت بازگشت به تهران را از دست داد.
شکست مذاکرات ژنو و افزایش بحرانهای رژیم تضاد میان باندهای ارتجاع را دامن زده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2fcd4a7e-d7d4-4ccd-8a34-c4d7243dec8c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات