728 x 90

اخبار سوريه,

نبردهای رزمندگان سوریه در اطراف دمشق

-

 -
-
تلویزیون اورینت:
هفته‌های متوالی است که رژیم اسد تلاش دارد از سمت منطقه بساطین خود را به منطقه زبدین و از آن جا به ملیحه برساند، اما این تحرکات با آتش متقابل رزمندگان روبه‌رو شده و نیروهای اسد متحمل تلفات و خسارات زیادی شده‌اند.

گردان دفاع هوایی مستقر در اطراف دمشق با تمام توان تلاش می‌کند جلوی بمبارانهای بی‌وقفه هواپیماهای اسد را بگیرد.

یک رزمنده: رزمندگان مستقر در منطقه با ایجاد شبکه و گسترش دفاع هوایی تلاش می‌کنند جلوی دشمن متجاوز را بگیرند.

رزمندگان در چند روز گذشته فرصتی پیدا کردند تا نیروهای خود را تقویت و حالت تهاجمی به خود بگیرند و قسمتی از منطقه بساطین را به کنترل خود دربیاورند تا بار دیگر بتوانند راه خود را از این طریق به منطقه ملیحه باز کنند در این سلسله عملیات رزمندگان تلفات و خسارت زیادی به نیروهای اسد و شبه‌نظامیان آنها وارد کردند.

یک رزمنده: ما اکنون در منطقه بساطین و در تلاش برای رسیدن به ملیحه در مقابل دشمن قرار گرفته‌ایم، در ماههای گذشته دشمن با به‌کارگیری مزدوران شیعی خود از لبنان، عراق و ایران تلاش می‌کرد به این منطقه نزدیک شود، اما ما توانستیم با وارد کردن ضربات سنگین بیشتر از یک کیلومتر آنها را عقب برانیم.

رزمندگان مستقر در این منطقه روزانه مراکز نیروهای اسد را زیر آتشباری قرار می‌دهند، ضمن این‌که رزمندگان می‌توانند با این آتش پشتیبانی اقدام به پیشروی کنند.

یک رزمنده: ما مأموریت داریم مراکز شبه‌نظامیان در اطراف ملیحه را هدف قرار دهیم، به لطف خدا تا به‌حال توانسته‌ایم جلوی تحرکات آنها را بگیریم و ادوات و مراکز آنها را از کار بیاندازیم.

رزمندگان می‌گویند نبردهای ملیحه تمامی ندارد و آنها برای مقابله با هر تهاجم نیروهای اسد آمادگی دارند و این آمادگی را تا سرنگونی اسد ادامه می‌دهند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dd2c10c9-8065-4199-b525-5823a58f30e5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات