728 x 90

اخبار امريكا,

سناتور مارک کرک: نباید به رژیم ایران امتیاز داد

-

سناتور مارک کرک
سناتور مارک کرک
سناتور مارک کرک به روزنامه واشینگتن‌پست، گفت: «هر روز که می‌گذرد، دیپلوماتهای آمریکایی امتیازهای ناامیدانهٴ بیشتری را بر سر برنامه هسته‌یی (رژیم) ایران ارائه می‌کنند؛ امتیازهایی که دستیابی (رژیم) ایران به تسلیحات هسته‌یی را اجتناب‌ناپذیر خواهد کرد. کنگره باید به سرعت لایحة منندز-کرک را برای جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به تسلیحات هسته‌یی را تصویب کند».
مارک دوبوویتس از بنیاد دفاع از دموکراسیها نیز، گفت: «اکنون فشار روی دولت اوباما است که... بر سر یک توافق خوب (با رژیم) ایران مذاکره کند یا وقتی سنا به این توافق رأی منفی می‌دهد، با یک شکست پرطنین سیاسی مواجه شود».

یک دستیار ارشد جمهوریخواه نیز در رابطه با پیامدهای نتایج انتخابات کنگره، گفت: «هر چقدر هم اوباما و دموکراتها شکست بدی خورده باشند، بزرگ‌ترین بازنده نخواهند بود. (بزرگ‌ترین بازنده) آخوندهای ایران و آن دسته از مقامهای دولتی هستند که نگران بودند، کنگره بر سر توافق هسته‌یی (با رژیم) ایران، خواهان پاسخگویی بشود».

وی افزود: اکثریت جدید جمهوری‌خواهان در سنا، در قبال هر گونه توافقی، موضع بسیار، بسیار سخت‌تری را اتخاذ خواهد کرد».

واشینگتن پست در این رابطه پیش‌بینی کرد، بسیاری از دموکرات‌ها، با توجه به گستردگی شکست‌شان و خشم شان در قبال کاخ سفید، بدون شک با جمهوری‌خواهان هم‌سو می‌شوند و یک سیاست خطرناک و معیوب در قبال رژیم ایران را نخواهند پذیرفت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/505fa66a-3295-4002-a797-8f21e54ae5a5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات