728 x 90

اخبار سوريه,

پیشروی رزمندگان در جبهه حلب

-

رزمندگان سوریه
رزمندگان سوریه
رزمندگان سوریه به پیشروی خود در جبهه حلب ادامه می‌دهند:
رزمندگان ارتش آزادی سوریه بخش وسیعی از منطقه عدنانیه در اطراف شهر اسفیره در جنوب حلب را تسخیر کردند. آنان توانستند منطقه صدعایا را به‌طور کامل آزاد کنند و به سمت دیگر مراکز و ساختمانهای وزارت دفاع رژیم اسد در این منطقه حرکت کنند.

در این عملیات دست‌کم 15تن از نیروهای اسد کشته شدند. هم‌اکنون تعداد زیادی از نیروهای اسد در منطقه الراشیدین در محاصره رزمندگان قرار دارند.

در این سلسله عملیات که در چندین محور مهم در حلب در جریان است، دیکتاتور سوریه، بار دیگر از مزدوران ایرانی و عراقی برای رویا رویی با رزمندگان استفاده کرد.

هم‌اکنون رزمندگان به‌منظور انهدام مراکزی که رژیم اسد برای ساخت سلاح و بمبهای بشکه‌ای از آنها استفاده می‌کند نبرد خود را در اطراف شهر اسفیره در منطقه عدنانیه متمرکز کرده‌اند. رزمندگان این مراکز را از شرق و غرب مورد تهاجم سنگین خود قرار داده‌اند.

بنا‌ به اعلام اتاق عملیات رزمندگان، یک هواپیمای اسد در آسمان این منطقه با موشکهای حرارتی مورد اصابت قرار گرفت و سرنگون شد. ضمن این‌که از ابتدای شروع عملیات تا به‌حال 3فروند هلیکوپتر نظامیان اسد در اطراف این منطقه هدف قرار گرفته است.

منطقه الراشیدین و اطراف ساختمان تحقیقات علمی، یکی دیگر از صحنه‌های نبرد رزمندگان با نیروهای اسد در چند روز گذشته بوده است. رزمندگان تا به‌حال تلفات و خسارات زیادی را به نیروهای اسد در این منطقه وارد کرده‌اند. هم‌اکنون نیز چندین مرکز مزدوران را به محاصره خود در این منطقه درآورده‌اند.

در شمال و جبهه حندرات نیز رزمندگان چندین مرکز تجمع نیروهای اسد را با خمپاره هدف قرار دادند.

4تن از مزدوران اسد که در این نبردها به اسارت رزمندگان درآمده‌اند به جنایات خود علیه غیرنظامیان از جمله به‌ گروگان‌ گرفتن روستاییان اعتراف کرده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2a5fff75-38fe-4198-9e61-165a1cceaaed"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات