728 x 90

اخبار سوريه,

پیشرویهای رزمندگان سوری در دمشق

-

 -
-
پیشرویهای اخیر رزمندگان در چندین جبهه در دمشق، ترس و هراس زیادی را در میان مزدوران اسد ایجاد کرده است:
تلویزیون اورینت
یک ستون از نیروهای اسد که قصد وارد شدن از طریق فرودگاه دمشق برای تقویت نیروهای دشمن در این منطقه را داشتند، به کمین رزمندگان افتادند. شاهدان از خسارات و تلفات سنگین این ستون خبر دادند.

این کمین در ساعتهای اولیه صبح در نزدیکی منطقه «بیت سهل» در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دمشق اجرا شد.

همچنین جوانان دلیر و رزمنده سوری در اطراف شهر دخانیه در شرق دمشق با نیروهای اسد درگیر شدند و شکست سختی را به آنها تحمیل کردند. این نبردها در منطقه تشرین و مراکز نظامی امنیتی این شهر در جریان است.

پیشرویهای چندین روزه رزمندگان، خصوصاً از زمانی که نبردها به قلب پایتخت نزدیک شده و رزمندگان به شهر دخانیه و تشرین رسیده‌اند، باعث وحشت نیروهای اسد شده است. رژیم درمانده اسد با کمک گرفتن از شبه‌نظامیان سعی کرد بار دیگر به شهر دخانیه نزدیک شود. اما با بر جای گذاشتن حداقل 16کشته و دهها مجروح و به هلاکت رسیدن یک سرکرده مزدوران، مجبور به ترک منطقه شد.

اکنون رزمندگان با گسترش جبهه‌های نبرد به مناطق کباس و عین ترما، توانسته‌اند، ضربات کاری‌تری بر بدنه حکومت اسد وارد کنند. در این مناطق رزمندگان با وارد کردن خسارات و تلفات زیاد به دشمن از هر گونه تحرک آنان جلوگیری کردند.

حکومت اسد که این صحنه نبرد را باخته و مزدورانش را از هم پاشیده می‌بیند، سعی دارد با بمبارانهای هوایی، تعادل نظامی پایتخت را حفظ کند. بر این اساسی، بار دیگر مناطق مسکونی را مورد حملات هوایی قرار داد.

رژیم اسد با اعزام نیرو و تجهیزات نظامی به منطقه تشرین، سعی می‌کند از آهنگ پیشروی رزمندگان بکاهد، اما رزمندگان با درهم کوبیدن تمامی مراکز نظامی اسد از دو جهت و به هلاکت رساندن نیروهای اسد، در حال پیشروی به سمت قلب دمشق از طریق این منطقه هستند.

همزمان، گردان آزادگان شام، علاوه بر حضور زمینی خود، هم‌اکنون با استفاده از موشکهای جدید، تمامی مراکز حیاتی نظامیان اسد را در قلب پایتخت و در مناطق المزه، المالکی و منطقه نظامی موسوم به 86 زیر آتش گرفته است. شاهدان از اصابت دو موشک به یکی از مراکز وابسته به کاخ ریاست‌جمهوری در منطقه مهاجرین خبر دادند.

دشمن که انتظار چنین شکستهایی را نداشت، مزدوران خود را به همراه زرهی به قلب دمشق اعزام کرده است تا بتواند با تهاجم رزمندگان مقابله کند. هم‌اکنون تجمع این مزدوران در اطراف منطقه میدان است، اما رزمندگان می‌گویند تا سرنگونی رژیم اسد دست از نبرد بر نمی‌دارند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/85578eef-32e2-4c06-b6c7-394b71e8f5b2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات