728 x 90

تحریم‌ها علیه ایران,

بانک بی.ان.پی پاریبا ۸میلیارد و ۸۰۰میلیون دلار به‌خاطر نقض تحریم رژیم ایران جریمه شد

-

بانک فرانسوی بی.ان.پی پاریبا
بانک فرانسوی بی.ان.پی پاریبا
بانک فرانسوی بی.ان.پی پاریبا روز دوشنبه جرم خود در رابطه با 2مورد اتهام وارده را پذیرفت و با پرداخت 8میلیارد و 8دهم میلیارد دلار جریمه موافقت کرد.
در نتیجه‌ تحقیقات وسیعی که درباره نقض قوانین تحریمهای آمریکا صورت گرفته این بانک فرانسوی تسهیلات زیادی برای داد و ستد با رژیم ایران فراهم کرده بود.

خبرگزاری رویتر، سه‌شنبه 10تیر ضمن مخابره این خبر نوشت: وکیل بی.ان.پی پاریبا روز دوشنبه در دادگاه ایالتی نیویورک حاضر شد تا درباره یک مورد اتهام تقلب در پرونده‌های تجاری و یک مورد اتهام ” توطئه“ پاسخ گوید.
یکی از دادستانها گفت بی.ان.پی پاریبا با اقدام به تسهیل داد و ستد با رژیم ایران، سودان و کوبا درگیر توطئه بوده و قوانین تحریمها را نقض کرده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/594a9599-f309-40d5-978c-2f7a261ec48c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات