728 x 90

-

سخنرانی مریم رجوی در مراسم تحویل سال ۱۳۹۳

-

مریم رجوی در مراسم تحویل سال 1393
مریم رجوی در مراسم تحویل سال 1393
به نام خدا
به نام ایران و به نام آزادی
یا مقلب‌القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النهار، یا محول الحول والاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال

خدایا احوال مردم ایران را به نیکوترین حالها دگرگون کن.
نوروز روشنایی و خوشبختی را به ملت ما عطا کن.
و بهار آزادی و حاکمیت مردم را در ایران شکوفا کن.
آغاز سال 1393 بر همه شما مبارک
تبریک به هموطنان عزیزم، در سراسر میهن
تبریک به همه ایرانیان دور از وطن
تبریک به زندانیان سیاسی!
تبریک به حامیان مقاومت و به اشرف نشا‌نها در داخل و خارج ایران،
تبریک به اعضای شورای ملی مقاومت ایران،
تبریک به مجاهدان آزادی در زندان لیبرتی که در برابر حمله و محاصره پایداری می‌کنند،

و خجسته و مبارک باد حلول سال نو، بر رهبر مقاومت ایران مسعود، که هم‌چنان نامش خجستگی سالها و ماهها و روزهای یک مبارزهٴ شکوهمند، آرمانی و تاریخی علیه ارتجاع را تداعی می‌کند.
در آغاز سال نو برای آزادی ملت اسیرمان از زنجیر اختناق و خفقان دعا می‌کنیم. از خدای بزرگ، نوروزی مردم و کشورمان، فرارسیدن بهار آزادی، زندگی در خوشبختی و برابری و ایرانی عاری از اختناق، اعدام، فقر و سرکوب را مسألت می‌کنیم.
سال 92سال شکستهای زنجیره‌یی رژیم ولایت‌فقیه و سال کهکشان جهش‌ها و دستاوردهای مقاومت مردم ایران بود.
و سالی که از دقایقی پیش شروع کردیم، سال 1393سال خیزشها و سال هزار اشرف است.
در نخستین دقایق پس از نوروز، در آیینهٴ بهار به سال گذشته نگاه کنیم: سالی که با کهکشانی از پایداری و نبرد برای آزادی و کهکشانی از پیروزیهای سترگ می‌درخشد.
یک طرف قله سر به فلک ‌کشیدهٴ مقاومتی مشروع و بالنده و پر امید و طرف دیگر چاه باطل ظلمت و تباهی،
آخوندها می‌خواستند مقاومت مردم ایران را منهدم و نابود کنند. اما به‌جای آن خودشان به جام زهر سرنگونی تن دادند.

چنین است که آغاز بهار در گوش ما سرود تغییر جهان ظلمت و نغمه آزادی و روشنایی است. و عید نوروز در دیدهٴ ما جشن نو شدن روزگار است و نشانة حتمیت نوروز آزادی.
پس هر قدر که پاسداران کهنگی و تاریکی راه آمدن بهار را سد کنند، هرقدر که خون بریزند و ستم کنند، عید بزرگ ما، راه خود را می‌گشاید، این سد شکسته می‌شود، این برج و باروی بیداد فرو می‌ریزد، و ایران، آزاد می‌شود.
در این بهار دلپذیر، چکامه ها شود پدید
زآبها، زخوابها
و از میان بادها و یادها
شنیده می‌شود صدای صدهزارها.
شنیده می‌شود، میان این‌همه سکوت
صدای آن‌که روی چوبه‌های دار
ترانه خواند: ترانهٴ دریغ و درد مادران
ترانهٴ جوان صدجوان
ترانهٴ جوانه‌ها.
هموطنان عزیز!
در سراسر سال 92 کارگران و دانشجویان یا سایر اقشار مردم به‌جان آمده به اعتراض، اعتصاب، بستن جاده‌ها و خیابا‌نها یا اجتماع در برابر نهادهای حکومتی دست زدند.
تظاهرات و قیام هموطنان بختیاری در خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد و اصفهان، خیزش شجاعانهٴ دراویش در آستانهٴ سال نو، و حرکتها و خیزش‌های چهارشنبه‌سوری خشم و عصیان توفانی نهفته در دل جامعهٴ ایران را بارز کرد.
یعنی که همه آن چه پس از قیامهای 88، خامنه‌ای برای بستن دهانها و بریدن زبانها کرده بود، شکست خورد.
یعنی که شور و عشق بیکران یک ملت اسیر را نمی‌توان از بین برد و همین اشتیاق جوشان است که به جای شومی و نحوست ولایت‌فقیه، آزادی و خجستگی را برقرار خواهد کرد.

هموطنان عزیز
سال گذشته کاری نبود که رژیم ولایت‌فقیه برای از بین بردن مقاومت ایران آزمایش نکرده باشد. و راهی نبود که برای متوقف کردن جنبش آزادی ایران طی نکرده باشد.
اما درست در نقطهٴ مقابل آن، مقاومت ایران لحظه‌یی نبود که در برابر این رژیم سستی و ضعف و تسلیم را مغلوب ایستادگی خود نکرده باشد و زمانی نبود که از فداکاری و پایداری خود، قلبها و دیدگان یک ملت مشتاق آزادی را روشنایی نبخشیده باشد.
در برابر قتل‌عام و جنایت علیه بشریت در اشرف، برعکس خواسته دشمن، اشرف تکثیر شد و اعتبار و محبوبیت اشرف و اشرفیها و کل مقاومت ایران، فزونی یافت.
شقاوت دشمن در آن جنایت بزرگ و پاکبازی قهرمانان به خون خفته‌اش، از زهره و گیتی تا 50مجاهد رکاب آنها، ایران و منطقه و جهان را تحت تأثیر قرار داد.
به‌خصوص مردم ایران بار دیگر دیدند و دریافتند که چه کسانی بر سر پیمان آزادی ایستاده‌اند و خامنه‌ای و پسمانده‌های خمینی تهدید رژیم منحوسشان را در کجا می‌بینند.
ایرانیان و جهانیان دیدند که قلب تپندهٴ پایداری در برابر استبداد دینی و پادزهر بنیادگرایی در کجاست؟
به قول مسعود: «اشرف حماسه ماندگار تاریخ معاصر ایران بود. و اکنون اسطورهٴ جاودانی تاریخ ایران و خلقهای جهان شده است».
مجاهدان آزادی، در مقابل چندین بار موشک‌باران لیبرتی هم، استواری و صلابت خود را به اوج رساندند.
آری، مقاومت ایران، بارها پیکرش به خون آغشته و سرخ‌فام شد، اما استوار و محکم ایستاد و رستاخیز تاریخی همت و عزم ملت ایران برای کسب آزادی گردید.
حقیقت این است که مقاومت ایران بن‌مایهٴ بهار را یافته است.
یعنی شکفتن و قد برافراشتن و درخشیدن در تیره‌ترین تیرگیها‌ و زمستان ترین زمستانها.
پس در برابر شقاوتها و سنگدلی ها بر رزم خود افزود‌ه است. در بغرنجی اوضاع، در تلاطم حوادث بزرگ و در کوران حمله‌ها و توطئه‌ها، راه و راهنما را در تسلیم نشدن و نبرد یافته است.
بله، گوهر دستاوردهای ما در سال گذشته و شاخص و شاقول پیشروی ما در سال جدید همین است: نبرد، پایداری و تعهد و عزم صد برابر برای سرنگونی آخوندها و آزادی مردم ایران.
همین پایداری بود که نقشه‌های خامنه‌ای و مجریانش از مالکی تا امثال کوبلر را برای انحلال و انهدام مقاومت، درهم پیچید.
و توطئه‌ها و طرحهای بزرگ هدایت شده از سوی خلیفه ارتجاع و اطلاعات بدنامش علیه مسعود را به اتکای حمایت و محبت هموطنانمان نقش برآب کرد.
اعتصاب غذای بی‌نظیر مجاهدان لیبرتی و اشرف‌نشانها و یاران مقاومت در اروپا و آمریکا و کانادا و استرالیا که 108روز به‌طول انجامید، مایهٴ افتخار و تحسین ایرانیان شد که دیدند وقتی پای آرمان آزادی در میان است، از خودگذشتگی اعضای این مقاومت، هیچ حدی نمی‌شناسد.
مقاومت ملت ایران هم‌چنین، در جنبش بزرگی از صدها انجمن و تشکل متخصصان و فارغ‌التحصیلان و صاحبان مشاغل مختلف که در دو ماه اخیر شاهد تجمعات آنها بودیم، گسترش مقاومت میهنی برای رهایی از استبداد دینی در تمام دنیا را نشان داد.
همچنین جنبش بین‌المللی مدافع مقاومت ایران شامل هزاران نماینده پارلمان در اروپا و کانادا و خاورمیانه و آمریکا و استرالیا گسترش و ارتقای بی‌سابقه‌یی پیدا کرد.
بله به عینه می‌توان دید که عظمت پایداری ملت ایران و نبرد مجاهدان آزادی، سال 92 را به‌نام خود کرد. و شکوفاترین نوروز را برای سال 93 رقم زد.
آری، بهار بزرگ، نوروز پیروز و عید آزادی در تقدیر است. زیرا که رشیدترین فرزندان ایران آن را با قلب و جان و روان خود تدارک دیده‌اند. و در پی آنند تا طرحی نو در اندازند.
بله، مجاهدانی برای آن به‌پا خاسته‌اند که بهار و یگانگی انسان را در فرد و جمع خود محقق کرده‌اند. و نیروی پایداری آنها از همین جا سرچشمه گرفته است:
از مسئولیت‌پذیری بی‌انتها و تعهد بی‌چشمداشت نه فقط در امور اجرایی و سیاسی بلکه در اعتلای مناسبات جمع انسانها.
مجاهدان آزادی، ثابت کردند که با الهام از راهبر و آموزگار خود، در بغرنج‌ترین شرایط، با ارتقای مناسبات جمعی توان رهبری پیدا کرده و در عمل آن را اثبات کرده‌اند. و این چنین کورانها و گردنه‌های سهمگین و سنگین سال گذشته را پشت سر گذاشته و موفق و سرفراز سال نو را با عزم نبرد صد برابر آغاز می‌کنند.

هموطنان عزیز!
در سالی که گذشت و در کشاکش بزرگی که در سراسر آن جاری بود، اثبات شد که جنبش مقاومت ایران در هر شرایط و هر موقعیتی، هماورد اصلی رژیم ولایت‌فقیه است.
و هم‌چنان موضوع اصلی و دائمی نگرانی آخوندهاست و کشاکش میان این مقاومت و رژیم حاکم جبههٴ اصلی نبرد برای آزادی است.
نگاه کنید‌ که در همین چند ماه اخیر، آخوندهای حاکم، سرکردگان سپاه پاسداران و سخنگویان و رسانه‌های عمده رژیم دربارهٴ مجاهدین و مقاومت ایران چه گفته‌اند:
ـ می‌گویند مجاهدین، تهدید و نیروی مقابله با رژیم در جهان اسلام است و این جنبش نقش اول را در مقابله با روابط آخوندها با دولت عراق دارد.

ـ تأکید می‌کنند که هر آنچه از بابت تحریمها و کاهش تعاملات جهانی با رژیم پیش آمده، ناشی از فعالیت مجاهدین است.

ـ یادآوری می‌کنند که حکومت ایران بارها اعلام کرده است که مجاهدین را خط قرمز خود می‌داند و هر کشوری که پذیرای آنها باشد، باید منتظر عواقب آن نیز باشد و ما در روابط خود با این کشورها، تجدیدنظر خواهیم کرد.

ـ خطاب به اروپا و آمریکا فریاد می‌زنند که موضوع مجاهدین یکی از سنگ‌محک های اساسی، برای ارزیابی میزان صداقت اروپا و آمریکاست.

بله این کانون اصلی وحشت دائمی آخوندهاست.
آنها از تأثیر پایداری مجاهدان آزادی بر جامعهٴ ایران تحت فشارند.
، آنها از جنبشی که الهامبخش زنان و جوانان در مبارزه برای کسب آزادی و برابری است، در هراسند.
تحولات سال 92 تأیید کرد که در نقطه مقابل استواری مقاومت ملت ایران، زهر شکست در سراپای حکومت ولایت‌فقیه جاری شده است:
خامنه‌ای در انتخابات نمایشی ریاست جمهوری، شکست خورد. این شکستی برای تمامیت رژیم است که بدون یکدستی و انقباض کامل قادر به حفظ تعادل خود نیست.
رژیم ولایت‌فقیه در برنامه اتمی خود یعنی بزرگترین و پرهزینه‌ترین پروژه سیاسی و استراتژیک نظام در 25سال اخیر شکست خورد و به‌ناگزیر به امضای توافقنامه ژنو تن داد.
رژیم آخوندی در مهار اوضاع عراق به سود دولت دست نشاندهٴ خود، شکست خورد و حالا با قیام و ایستادگی مسلحانهٴ مردم استان الانبار مواجه است.
همچنین آخوندها در غلبه بر فروپاشی اقتصادی کشور که رژیم شان‌ را درهم کوبیده شکست خوردند.
فرمانده سپاه پاسداران ولایت‌فقیه اخیراً گفته است: «کشور ما بحرانی است و ما با بحران مواجهیم».
رفسنجانی گفته است: «ما منابع اساسی مان را از دست داده‌ایم».
و وزیر خارجه آخوندها می‌گوید: ذخائر استراتژیک رژیم، تخلیه شده است.
بله بخشی از واقعیت همین است: بحران زدگی، وارفتگی و ریزش وفادارترین نهادهای حکومتو زوال بنیهٴ استراتژیک آن.
به اینها آمادگی اجتماعی برای تغییر بنیادی و وجود آلترناتیو دموکراتیک و جنبش سازمان‌یافته را- که دشمن به هزار زبان به آن اذعان می‌کند- اضافه کنید، معنای مرحلهٴ سرنگونی رژیم ولایت‌فقیه همین است.
و این است صورت مسألهٴ واقعی ایران یعنی صورت مسألهٴ نبرد رهایی بخشی که بهاران آزادی را رقم می‌زند.
با یاد شهیدان و قهرمانان اشرفی و همه زندانیان سیاسی شهید و مقاوم سالی جدید را در پیکار برای آزادی، آغاز می‌کنیم.
راستی کدام زمستان مغلوب بهار نشده که تاریکی و انجماد ولایت‌فقیه بتواند دوام بیاورد؟
بله، ارتش آزادی و ارتش بهار خواهد رسید، ابرهای سیاه را خواهد شکافت تا آفتاب نوروز وآزادی در تمام ایران سر بزند در تمام خانه‌ها و کوچه‌ها و شهرهایش.

هموطنان عزیزم!
تاریکی، زردی و کهنگی را از آن ولایت‌فقیه
و شادی و شور را از آن خود سازید و به هر نحو و هر قدر که می‌توانید به شادی و جشن عید برخیزید.
زین تخت و تاج سرنگون تا کی رود سیلاب خون؟
این تخت را ویران کنید این تاج را وارون کنید!
هر چند تا آنجا که به آخوندها برمی‌گردد، آنها سال 92 را برای مردم ما به سال اعدامها و سرکوب و فقر و تبدیل کردند، ولی شما هموطنان ستمدیده و فقرزده در همه شهرها و روستاها به هر نحو و با اهر امکانی که می‌توانید به شادی و جشن عید برخیزید.
شما زندانیان سیاسی هم در اوین و گوهردشت و همه زندانهای ایران مثل هر سال در تک‌تک بندها یا سلولهای انفرادی، عید را گرامی بدارید و شکست آخوندها را جشن بگیرید.
شما خانواده‌های قتل‌عام شدگان سال 67 و همه شهدای راه آزادی، بر مزار فرزندانتان در خاوران و سایر نقاط ایران، یاد آن قهرمانان را گرامی بدارید و به آنها بگویید که راهشان پر رهروتر از هر وقت دیگر ادامه دارد.
و شما ایرانیان دور از وطن به‌رغم دوری و غربت، شعله‌های امید را در جشن نوروز خود فروزان کنید.
و در زندان لیبرتی، کنام دلیران و قهرمانان ملت ایران، شما مجاهدان در سنگرهای آزادی، به‌رغم محاصره غذایی و درمانی و با وجود آماده باش های مکرر برای حملات موشکی دشمن، با هر آن چه که در دست و توان خود دارید، نوروز را امسال بیش از هر سال و شادتر از هر بهار جشن بگیرید و پیام سرزندگی، جنگاوری، پایداری و پیروزی را در تمام جامعهٴ ایران ترویج کنید.
در آغاز سال جدید، باز هم بر پیمان و تعهد بزرگ خود، پای می‌فشاریم. تعهد سرنگونی تمامیت رژیم ولایت‌فقیه و آزادی ایران زمین.
عید نوروز است هر روزی به ما نوروز باد
روز ما بهروز باد
کارزار ما جهان پرداز و دشمن سوز با پایداری فاتح و پیروز باد
شام ایران روز باد شام ایران روز باد
عید نوروز بر همگی شما مجدداً مبارک.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c4ea631f-ab2b-426b-b493-f4cdb2f0682d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات