728 x 90

شقه دروني رژيم,

دادگاه احمدی‌نژاد برگزار نشد

-

پاسدار احمدی‌نژاد
پاسدار احمدی‌نژاد
به‌رغم این‌که آخوند محسنی اژه‌ای روز 16 دی را تاریخ دادگاه احمدی‌نژاد اعلام کرده بود، این دادگاه برگزار نشد. به گزارش رسانه‌های حکومتی، یک قاضی رژیم به نام محسن افتخاری اعلام کرد که امروز (دوشنبه) زمان رسیدگی به اتهامات رئیس‌جمهور سابق رژیم نبوده است.
این در حالی است که آخوند غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضاییه رژیم در نشست خبری ۱۱ آذر خود به صراحت گفته بود که «در جلسه نخست دادگاه، آقای احمدی‌نژاد در دادگاه حاضر نشدند و وکیل وی نیز به دادگاه مراجعه نکرده است و قاضی نمی‌داند عذرش موجه است یا خیر؛ بنابراین وی را دوباره در تاریخ ۱۶ دی ماه به دادگاه احضار کرده‌ است».
افتخاری گفت که هنوز جلسه دوم دادگاه تعیین وقت نشده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2666e956-4366-403f-8dc2-03d9dacf82c7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات