728 x 90

گفته ها و نا گفته ها,

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های رژیم ۱۶آذر ۱۳۹۲

-

گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
گفته‌ها و ناگفته‌ها - رسانه‌های رژیم
روزنامه‌های حکومتی روز شنبه 16آذر، در عنوانها هم نتوانسته‌اند وحشت نظام  از روز دانشجو و امکان گره خوردن خشم دانشجویان با مردم را پنهان کنند


ابتکار: بازگشت سیاست به دانشگاه 16آذر امسال چگونه برگزار می‌شود؟

رسالت: کامران دانشجو: نفوذ فتنه به دانشگاه پشیمانی به بار می‌آورد

رسالت: فرمانده کل سپاه: هدف فتنه 88 ایجاد شکاف بین ملت و نظام بود

در روزنامه‌های حکومتی جا به جا ترس از سرنگونی به‌خاطر روشن بودن کانونهای قیام و انقلاب، در میان ابراز وحشتهای کلی به چشم می‌خورد

جوان: کامران دانشجو وزیر سابق علوم: فتنه نفاق را در درون خود دارد و استعداد این را هم دارد که خود را در درون دانشگاه بازسازی کند. فتنه استعداد آن را دارد که دانشجو و ملت حزب‌اللهی که خالق صحنه 9 دی بودند را افراطی قلمداد کند و آنها را پای میز محاکمه بکشاند.
نباید اجازه دهیم اهالی فتنه درون دانشگاه نفوذ کنند که اگرچنین شود پشیمان خواهیم شد.

جوان: فتنه می‌خواهد دانشگاه را مقابل نظام قرار دهد
واقعه 18تیر 1378 یکی از بحرانهایی است که معاندان نظام در‌صدد برآمدند تا در لباس جنبش دانشجویی و با شعار مطالبات دانشجویان اصول اساسی نظام جمهوری اسلامی را مورد هدف قرار دهند
نقش‌آفرینی پررنگ دانشجویان دانشگاههای تهران در شکل‌گیری مهم‌ترین شهرآشوب زمان تصدی‌گری این جریان بر عرصه مدیریت اجرایی - غائله 18تیر78- را می‌توان به‌وضوح مشاهده کرد... بارها دانشجویان نقش اول «فشار از پایین» را... برعهده گرفته و تمثال تندورهای کف خیابان را جهت پیاده‌سازی استراتژی‌های پیچیده رهبران تئوریک این طیف به خوبی ایفا کردند.

روزنامه‌های وابسته به خامنه‌ای، با حمله به باند رفسنجانی – روحانی، بعد از خوردن جام زهر ناخواسته به بلوغ تضادها در رأس نظام برای حذف و کنار زدن یکدیگر، اعتراف کرده‌اند.

جوان: «احیای جنبش‌های دانشجویی افراطی و اثرگذار در غائله‌های 78 و 88» جهت بازسازی پروژه استحاله نظام مورد توجه ویژه نظریه‌پردازان این طیف قرار گرفته است.

کیهان: یادداشت روز: برخی جریانهای سیاسی مجری سیاست «فتح از درون» شدند و با طمع در نسل جوان و جریان دانشجویی، دانشگاه را از کانون علم و مبارزه علیه شیطان بزرگ آمریکا به آوردگاه حقیر منازعات سیاسی و اردوکشی‌های انتخاباتی تبدیل کرده و کوشیدند با حمله به این نهاد انقلابی... و حمله به شخصیتهای خدوم، ... را جایگزین هدف متعالی و بلندمرتبه شهدای جنبش دانشجویی کنند

روزنامه‌ی باند رفسنجانی – روحانی نیز با زبان بی‌زبانی ولی گویا تمایل به حذف ولی‌فقیه را به بهانه مرگ ماندلا این‌گونه ابراز کرده‌اند:

ابتکار: سرمقاله میراث ماندلا
نباید فراموش کنیم که اسطوره شدن ماندلا ونجات آفریقای جنوبی از چنگال تبعیض نژادی، تا حدودی مدیون ومرهون ”دکلرک“ (dek-lerk) رهبر حاکم سفید پوست آفریقای جنوبی است، که درک کرد نجات کشورو خوشبختی وی با کسب، حفظ وتعمیق قدرت نیست
او به درستی درک نمود که راه نجات کشورش وماندگاری وی با گشودن باب مذاکره با مخالفان ومنتقدانش است
اگر ‌چه او قدرت را واگذار کرد؛ اما در عوض راهی را گشود که می‌تواند الگو وسرمشقی برای نجات سایر قدرتمداران از غریزه اقتدارگرایی باشد

پیامدهای بالا گرفتن جنگ گرگها بعد از رو کردن دزدیهای باندولی‌فقیه و گماشته‌اش احمدی‌نژاد از سازمان تأمین اجتماعی، هم‌چنان گوشه‌های جدیدی از این غارت نجومی را در روزنامه‌های حکومتی تصویر کرده است:

آرمان: چرا اسامی نمایندگان دریافت کننده کارت هدیه اعلام نمی‌شود؟

جمهوری اسلامی: در گزارش تحقیق و تفحص مجلس... اسامی 37 نماینده مجلس که از سعید مرتضوی رئیس وقت این سازمان پول دریافت می‌کردند، سانسور شده ولی اسامی بعضی دولتمردان اعلام گردیده است. سؤال این است که چرا اسامی این 37 نماینده اعلام نمی‌شود... گزارش تحقیق و تفحص چرا دچار تبعیض شده و برای نمایندگان مجلس خاصه خرجی کرده است؟

ابتکار: انتشار گزارش تحقیق و تفحص مجلس... پیرامون دوره ریاست سعید مرتضوی بر سازمان تأمین اجتماعی را اگر زلزله‌ای در فضای سیاسی و اجتماعی کشو بدانیم، بدون تردید پس لرزه‌های بسیاری را در پی خواهد داشت. یه دلیل گستردگی تخلفات و تنوع و تعدد افراد درگیر در این موضوع بدون تردید واکنش‌ها به آن نیز گسترده خواهد بود. برخی از افراد مانند وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در این گزارش نیز نامی از وی برده شد، دریافت هدیه از مرتضوی را تکذیب کرد. یک نماینده مجلس انتشار این گزارش از سوی مجلس را در واکنش به اتفاقاتی می‌داند که در روز استیضاح وزیر کار، ... در صحن علنی مجلس گذشت. در آن روز احمدی‌نژاد با انتشار فیلمی از مذاکره سعید مرتضوی با فاضل لاریجانی بر سر برخی موضوعات مالی روزی تاریخی را در مجلس رقم زد و واکنش رئیس مجلس را به‌دنبال داشت.

تداوم حمله باند رفسنجانی- روحانی به پاسدار احمدی‌نژاد گماشته سابق خامنه‌ای، از دیگر آثار جام زهر هسته‌ای، در روند شدت گرفتن تضادها در رأس نظام است:

اعتماد: پورمحمدی وزیر دادگستری: دوران مناظره و توهم و جعل آمار و تحلیل نادرست به سررسیده و دیگر نمی‌توان با وعده‌ها و دادن آمار کشور را اداره کرد.

رسالت: باید ها و نبایدهای روحانی دکتر امیر محبیان
حملات رئیس‌جمهور حسن روحانی به دولت پیشین در گزارش صد روزه‌اش از عملکرد دولت، مبدأ شکل‌گیری مباحثی شده است که بعید نیست به نقطه عطفی در تحولات آتی سیاسی تبدیل شود.
برای نحوه گزارش رئیس‌جمهور سناریوهایی محتمل بود
الف: ارائه گزارش بدون اشاره به مشکلات
ب: ارائه گزارش... با اشاراتی کلی به مشکلات از موضع بزرگ‌منشانه
ج: ترسیم فضایی تاریک از اوضاع و معرفی کردن دولت پیشین به‌عنوان مقصربرای کنترل توقعات مردم از دولت کنونی...
سناریوی سوم برگزیده شد...
سناریوی سوم مطلوب اصلاح‌طلبان تند رو بود که می‌کوشیدند از احمدی‌نژاد به‌دست روحانی انتقام بگیرند؛ زیرا: ... به‌دلیل سیاه‌نمایی موجود در گزارش این امر موجب انتقادات غیررسمی رهبری شده وروحانی از موضع تبعیت کامل فعلی به موضع تبعیت منتقدانه تغییر مسیر دهد تا در زمان لازم گام دیگری را به عقب برگردد.
سیگنالی دو‌گانه به غرب مبنی بر مؤثربودن تحریمها و نظام مبنی بر ناگزیر بودن به مصالحه ارسال گردد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4d553b6c-c425-452e-a42f-9da6fdae3916"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات