728 x 90

شقه دروني رژيم,اتمي رژيم,

جنگ گرگها بر سر نوشیدن جام زهر و نمایش تلویزیونی آن

-

نمایش تلویزیونی جنگ گرگها بر سر نوشیدن جام زهر
نمایش تلویزیونی جنگ گرگها بر سر نوشیدن جام زهر
نقل اظهارات جواد ظریف در مجیزگویی برای ولی‌فقیه ارتجاع در مجلس و این‌که تماس روحانی و اوباما و ملاقات خود وی با کری، مورد اعتراض خامنه‌ای قرار گرفته، و متعاقباً تکذیب مطالب کیهان خامنه‌ای از سوی ظریف، به فضیحت تازه‌یی در جنگ گرگها تبدیل شده است. صحنه جدید جنگ گرگها بر سر خوردن زهر اتمی و مکالمه با اوباما، بازتاب بین‌المللی نیز پیدا کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در این باره نوشت: دیپلومات ارشد رژیم ایران به‌دنبال نقل‌قول اشتباه در مورد آمریکا بستری شد و گفت از این‌که روزنامه کیهان از او نقل‌قول غلط کرده بود، ناراحت شده است.

ارگان ولی‌فقیه ارتجاع نیز در این زمینه نوشت: طرفداران سازش با آمریکا جوری صحبت می‌کردند که انگار فردا صبح روابط ایران و آمریکا برقرار می‌شود، این یکی را تحویل بگیرند که وزیر خارجه دولت اعتدال، وفاداری به ولایت را به اوباما و کری ترجیح داد.
کیهان افزود: نقوی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس، می‌گوید؛ «ظریف اشاره کرد ما فکر می‌کردیم مکالمه‌ها و گفت‌ و گوها در حدی که انجام شد، در این حد مجوز داریم ولی وقتی حضرت آقا اشاره کردند برداشت ما این است که ایشان اولاً به گفتگوی اوباما با روحانی انتقاد دارند و این را یکی از اقدامات نابجا می‌دانند و طولانی شدن مذاکرات بنده و جان کری را احتمالات نا به جای بعدی سفر می‌دانند».
ارگان خامنه‌ای اضافه کرد: در همین حال مرضیه افخم سخنگوی وزارت‌خارجه نیز واکنش عجیبی به اظهارات صریح ظریف و گفته‌های نمایندگان نشان داد و برداشت نمایندگان از سخنان ظریف را دقیق ندانست!

این در حالی است که اعضای کمیسیون امنیت گفتند ظریف فردی بسیار منطقی است و صحبتهای ایشان در جلسه کمیسیون امنیت ملی قانع‌کننده و قابل دفاع بود.
جوکار، عضو دیگر کمیسیون امنیت مجلس نیز گفت: ظریف اظهار داشت رهبری از تماس تلفنی روحانی با اوباما و طولانی شدن گفتگوی من با جان‌کری گلایه کردند.


در مقابل، وزیر خارجه آخوند روحانی از تیتر ارگان خامنه‌ای، کمرش گرفت و راهی بیمارستان شد.
ظریف گفت: بعد از دیدن تیتر یک روزنامه، کمردرد و پادرد شدیدی گرفتم. حتی نمی‌توانستم راه بروم یا بنشینم. فکر کردم دیسک کمر و سیاتیک گرفته‌ام. اما مشکل من بیشتر عصبی و اسپازم است. به هر حال، روز تلخی بود ولی برای من بسیار آموزنده. باعث تأسف است آنچه را که صراحتاً توافق شده بود محرمانه و غیرقابل نقل خواهد ماند، در چند جمله خلاصه شد که هیچ ارتباطی با بحث مفصل من نداشت و به مطبوعات درز داده شد.

همزمان، روزنامه جمهوری اسلامی نیز، که به رفسنجانی نزدیک است گزارش داد کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر کیهان درباره اظهارات ظریف را تکذیب کرد. این روزنامه به‌نقل از سخنگوی وزارت‌خارجه رژیم نیز نوشت: متأسفانه در برخی موارد مطالب منتشره کاملاً در مغایرت با اظهارات وزیر امور خارجه در این نشست بوده است.

در همین حال، ارگان ولی‌فقیه ارتجاع در مورد تبعات خوردن زهر اتمی، به باند رفسنجانی هشدار داد بحث به هسته‌یی ختم نمی‌شود و به موضوعات اساسی نظام ربط پیدا می‌کند.
کیهان خامنه‌ای در سرمقاله امروز خود نوشت: می‌توانیم با قاطعیت بگوئیم مذاکرات ایران و 5+1 چه به نفع ایران و چه به ضرر ایران فیصله پیدا کند، تغییری در اعمال فشارهای غرب به ایران پدید نمی‌آورد. اگر ایران در این پرونده عقب‌نشینی کند، غرب را مطمئن می‌کند که با فشار می‌تواند به نتیجه مطلوب خود برسد. با این وصف نحوه مواجهه تیم مذاکره‌کننده نه فقط سرنوشت برنامه هسته‌ای‌مان را بلکه سرنوشت بسیاری از موضوعات اساسی و حساس مرتبط با ایران را مشخص می‌کند. تردیدی نیست که در این میان، باراک اوباما چه در قالب نطق، چه در قالب تلفن و چه در قالب مصاحبه تلویزیونی تلاش کرد تا بهبود شرایط را موکول به تأمین مواردی از سوی ایران نماید.

از سوی دیگر، در مجلس ارتجاع نیز قاضی پور، نماینده رژیم از باند خامنه‌ای با حمله به آخوند روحانی در مورد مذاکره با آمریکا گفت:
اکثر مایحتاج عمومی ضروری مردم که باید ارزان می‌شد گرانتر شده علت این امر آقای دکتر روحانی رئیس‌جمهور چیست؟ اعضای دولت نشسته‌اند دنبال هیاهوی مذاکره‌اند که نتیجه آن معلوم نیست و تعدادی نیز از وزرا از آزادسازی قیمتها صحبت می‌کنند، ایا این ضعف مدیریت کشور نیست که اجناس قبل از تثبیت قیمتها و ارز یک شبه آزاد گران شود، آیا حقوق کارمندان عزیز افزایش یافته؟ که قیمتها را آزاد گران می‌کنید چرا اختلاف طبقاتی را افزایش دهید

تلویزیون حکومتی نیز بخشهای دیگری از جنگ گرگها را به نمایش گذاشت:
مجری: آقای قدیری ابیانه بعد از سفر آقای دکتر روحانی به نیویورک و بازتابهای وسیعی که در محافل خبری و سیاسی جهان و از جمله در ایران داشت ما شاهد اظهارنظرهای مختلفی در داخل کشور بودیم از جمله سردار جعفری این‌که گفتگوی تلفنی آقای روحانی با اوباما را یک اشتباه تاکتیکی دولت قلمداد کردند و خوب محافل رسانه‌یی فضای مجازی و دیگر محافل سیاسی که در کنار حمایتهایی که کردند خوب انتقاد هم به سفر آقای دکتر روحانی کردند از جمله فرمایش مقام معظم رهبری بود که حمایت همه‌جانبه کردند از رفتار دیپلوماتیک کشور و دیپلوماسی نوین جمهوری اسلامی ایران و انتقادی هم در این مورد مطرح فرمودند مقام معظم رهبری، خوب محافل سیاسی غربی این را دست مایه کردند همان‌طور که قبلاً هم این کار را انجام می‌دادند این‌که حاکمیت جمهوری اسلامی ایران همواره دو‌گانه بوده و این دوگانگی در دولت یازدهم هم شاهدش هستیم اگر بگیم انتقادی که مقام معظم رهبری مطرح فرمودند انتقاد سازنده‌یی که مطرح فرمودند در واقع به‌نحوه تاکتیک دولت بوده و نه، استراتژی چه پاسخ روشنی برای محافل سیاسی غرب داریم که الآن این را دست مایه نقد حاکمیت جمهوری اسلامی کردند؟
ابیانه: نمی‌شه سیاست خارجی ما یک سیاست جدای از مجموعه سیاستهای ما باشه مثلاً تو این بعد بحث نظامی هم مطرح هست دیگه اونها میگند گزینه نظامی روی میزه، گزینه نظامی خوب ما در مقابلش باید اینو را لحاظ بکنیم و کسی که در ایران فرمانده نیروهای نظامی است رهبری است اگر قرار هست یک سیاستی اتخاذ بشه چه در بعد اقتصادی، چه در بعد سیاسی، چه در بعد بین‌الملل، چه در بعد نظامی و در همه ابعاد باید یک مسیر را دنبال کنه یک سیاست باشه نمی‌تونه مثلاً این مسأله را خود وزارت‌خارجه هم نسبت به دستگاه تجاری مطرح می‌کرد نمی‌شه مثلاً دیپلوماتهای ما برند بگند و بخندند و ببندد از اونور
مجری: خوب آقای دکتر روحانی اشاره کردند که در این سفر من با اختیار تام حضور پیدا می‌کنم در شصت وهشتمین نشست سازمان ملل
قدیری: اختیار تام مطابق با مصلحت من اونطوری که متوجه شدم چون اجازه پیدا کردند برای این مذاکرات برای این سفر برای اون تحت عنوان چیزی که به‌عنوان نرمش قهرمانانه مطرح شد منتهی قرار اینطوری که ظاهر امر من بر اساس ظاهر میگم نه بر اساس اطلاع بگیم ظاهر امر این هست که مجوز صادر شده بود برای مذاکره در سطح وزرا نه در سطح
مجری: اختیار تام معنیش چیه آقای قدیری؟
قدیری: در این چارچوب اختیار تام مثلاً این‌که توی مذاکره وزیر خارجه‌ چی بگه البته اینطوری نیست که وزیر خارجه بتونه بره ما از حق هسته‌ای‌مون می‌گذریم.
مجری: شما می‌فرمایید نتیجه‌اش نتیجه مثبتی برای جمهوری اسلامی نخواهد داشت؟
ابیانه: من بنظرم تأیید می‌کنم که دولت بره اونجا این تاکتیکهای نرمش حالا تحت عنوان قهرمانانه مذاکره و غیره به‌خاطر جو داخل مان به‌خاطر این‌که آن گروهی که فریب خوردند براشان روشن بشه و این روشن شدن برای ما یک دستاورده.
مجری: یعنی برد برد در واقع
ابیانه: برد برد میشه اگر هم به نتیجه نرسید که ما بردیم چون دست آمریکا برای دوستان ما و هموطنهای ما انهاییکه فریب خورده‌اند انتخابات همین تبلیغات انتخاباتی تعداد قابل توجهی از نامزدها می‌گفتند با یک لبخند ما برویم ما داشتیم نامزدی که می‌گفت اگه ما یک لبخند بزنیم تو مذاکرات این چند میلیارد دلار برای ما درآمد داره خیلی خوب الآن لبخندها زده شد، کو؟ این درآمد.
... بنابراین این یک توهم خامه و من معتقدم بزرگترین دستاورد این نرمش قهرمانانه این مذاکرات این رفت و آمده این خواهد بود شناخت بیشتر از دشمنی آنها دیگه دشمنی آنها رو نمی‌گذارن پای لحن بد ما یا دیدار نکردن و این کمک می‌کنه به انسجام ملی که اگر فردا تحریمی تهدیدی خواست تشدید بشه ما انسجام ملی داخلی خودمان رو داشته باشیم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6276faef-931e-45a0-a4d3-09253b9217f5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات