728 x 90

سوريه,

سکوت در قبال کشتار

-

--
--
”چرا جهان سکوت کرده است؟ آیا به‌خاطر این‌که ما مسلمان هستیم؟ آیا خون ما ارزانتراز خون شماست؟ این فریادهای یک پدر داغدار سوری است که از جنایات رژیم خونریز اسد و از سکوت و بی‌عملی آمریکا و جامعه جهانی به خشم آمده است. گزارشی از شبکه جهانی بی.بی.سی:
آنچه بیش از صدهزار سوری را کشته، سلاحهای متعارف بوده، نه شیمیایی.
طی دو سال گذشته تفتناز زیر بمباران و گلوله‌باران مداوم قرار داشته است. ابراهیم، یک رزمنده سوری هر کدام از این حملات را ثبت کرده است. او ما را در میان خرابه‌ها و ویرانیها به روستایش می‌برد. او این صحنه را در عدسی دوربین خود ثبت کرد. در این حمله 14نفر کشته و دهها نفر مجروح شدند.
رزمندگان از تفتناز به‌عنوان پایگاه عملیاتی استفاده می‌کنند، اما وقتی رژیم سوریه حمله می‌کند، معمولاً مردم بی‌دفاع هستند که کشته می‌شوند. در این بیمارستان صحرایی، قربانیان کف بیمارستان در خون خود می‌غلطند و خانواده‌ها عزادار می‌شوند. تفتناز و شاید کل سوریه از این‌روزها زیاد به چشم دیده است. حملات افزایش پیدا کرده است.
ابراهیم: قبلاً آنها ما را بدون هیچ علتی بمباران و گلوله‌باران می‌کردند. این‌جا فقط غیرنظامیان هستند. اما طی چند روز گذشته حملات رژیم سنگین‌تر شده است.
این‌جا خانه یک شهروند بود که فکر می‌کرد خانه‌اش امن است، اما اشتباه می‌کرد.
هنگامی که بمباران شروع شد، عبدالمجید 14ماهه درحیات بازی می‌کرد. صورت مجروح این کودک حکایت از بی‌رحمی رژیم بشار اسد دارد. پدرش از این‌که جهان نسبت به سرنوشت این خلق بی‌تفاوت مانده، خشمگین است. و می‌گوید اگر آمریکا در حمله خود تأخیر کند، اوضاع آنها بدتر خواهد شد. .
”چرا جهان سکوت کرده است؟ آیا به‌خاطر این‌که ما مسلمان هستیم؟ شما چه مذهبی دارید؟ مسیحی هستید، یهودی؟ من به شما احترام می‌گذارم. اما آیا خون ما ارزانتراز خون شماست؟ شما این نابودی را دیده‌اید، حملات شیمیایی و بمبارانها را می‌بینید، ولی چه کار کردید؟ آیا از دیدن این همه رنج لذت می‌برید؟ ”.
عبدالمجید نیز مانند میلیونها سوری دیگر در کشور خود زندانی شده است. خانواده او از این سرپناه به آن سرپناه می‌روند. اما در سوریه جایی برای پناه گرفتن باقی نمانده است. (افکت صدای گلوله‌ها پخش شود)
وقایع صحنه از تلاشهای به‌اصطلاح دیپلوماتیک بسیار جلوتر است. در شمال، نبرد میان رزمندگان و ارتش بشار اسد، بی‌وقفه ادامه دارد.
در حالیکه جامعه جهانی قدم بعدی خود در سوریه را ارزیابی می‌کند، جنگ با تمام قدرت ادامه دارد. رزمندگان به پیشروی خود ادامه مید‌هند
نظر مردم سوریه نسبت به آینده‌شان متفاوت است، اما همه بر سر یک چیز هم نظرند، این‌که رنج مردم باید پایان یابد.
مردم سوریه سرخورده از قولهایی هستند که اوباما و افراد دیگری به آنها داده‌اند اما عملی نشده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/311f009a-f14e-4277-910f-f4a65f0f9bae"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات