728 x 90

افزايش فشار بر زندانيان,

غلامرضا خسروی در آستانه اجرای حکم اعدام

-

ققق
ققق
غلامرضا خسروی سوادجانی زندانی سیاسی با رد اعاده دادرسی توسط دیوان عالی کشور در آستانه اجرای حکم اعدام قرار گرفت.

زندانی سیاسی غلامرضا خسروی سوادجانی، 47ساله، به‌خاطر کمک مالی به مجاهدین و به اتهام آخوندساخته «محاربه»، به مجازات مرگ محکوم شده است.

خسروی، در دهه 60، در حالی که 16سال بیشتر نداشت، به‌خاطر هواداری از مجاهدین متحمل پنج سال حبس در زندانهای قرون‌وسطایی رژیم در کازرون شد. وی بار دیگر در سال۸۶ در رفسنجان بازداشت شد و بدون برخورداری از کمترین روند عادلانه حقوقی به شش سال حبس محکوم گردید. در سال89، دژخیمان با انتقال وی به زندان اوین، او را به‌خاطر کمک مالی به مجاهدین بار دیگر محاکمه کردند و در حالی‌که تنها دو سال از محکومیتش باقی مانده بود، به اعدام محکوم نمودند. خسروی که بیش از 40ماه را در سلولهای انفرادی به‌سر برده است، اکنون در زندان مخوف اوین در آستانه اعدام قرار دارد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dc49d90d-8a78-471b-aa57-f07367dec90b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات