728 x 90

-

استقبال نمایندگان پارلمان اروپا از تشدید تحریمها علیه رژیم ایران

-

پارلمان اروپا
پارلمان اروپا
کنفرانس در پارلمان اروپا
استقبال از تشدید تحریمها توسط اتحادیه اروپا
تأکید بر طرد کامل دیکتاتوری آخوندی
حمایت از مقاومت عادلانه مردم ایران
بروکسل - 16اکتبر ۲۰۱۲ (25مهر ۱۳۹۱)


دکتر آلخو ویدال کوادراس نایب‌رئیس پارلمان اروپا:
یک پیام متحد و مشابه پیامی که وزرای ما با تصویب تحریمها علیه رژیم ایران فرستادند حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک ایران خواهد بود.

استرون استیونسون رئیس هیأت رابطه با عراق:
کنترل عراق توسط رژیم ایران، سلطه منطقه‌یی این رژیم و دستیابی آن به سلاح اتمی یک فاجعه مطلق است. مراوده و دوستی با چنین رژیمی مراوده با حکومت هیتلر در سال ۱۹۳۹ را تداعی می‌کند.

در کنفرانسی در مقر اصلی پارلمان اروپا در بروکسل که به ابتکار گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد برگزار شد آقایان آلخو ویدال کوادراس نایب‌رئیس پارلمان اروپا، استراون استیونسون رئیس گروه دوستان ایران آزاد و تونه کلام نماینده پارلمان اروپا با استقبال از تحریمهای تشدید شده اتحادیه اروپا علیه دیکتاتوری آخوندی بر لزوم طرد و منزوی ساختن هر چه بیشتر این رژیم ضدبشری تأکید کردند و خواستار حمایت از مجاهدین و مقاومت ایران شدند.

در این کنفرانس نایب‌رئیس پارلمان اروپا گفت:
ما از افزایش اخیر تحریمهای اتحادیه اروپا به‌عنوان یک گام جدی برای متوقف کردن برنامه اتمی ر ژیم ایران استقبال می‌کنیم. از آنجا که واردات و صادرات توسط سپاه پاسداران کنترل می‌شود ادامه روابط اقتصادی یا تجاری با این رژیم در جهت پیشبرد برنامه‌های اتمی و در خدمت نقض حقوق‌بشر است. رژیم حاکم در ایران در 30سال گذشته ثابت کرده است که نمی‌خواهد تغییر کند. به یاد می‌آوریم که عدم اتخاذ یک موضع قاطع منجر به مماشات با این رژیم شد و اپوزیسیون اصلی این رژیم سازمان مجاهدین خلق به اشتباه برای سالهای زیادی در لیست قرار داده شد. حتی زمانیکه شورای ملی مقاومت ایران تأسیسات مخفی اتمی را در ایران افشا کرد ما در غرب به جای اعمال تحریم به مذاکره و به دادن امتیازات بیشتر به ملاها پرداختیم.
اینها چیزهایی هستند که ما نمی‌توانیم به آنها افتخار کنیم.

نایب‌رئیس پارلمان اروپا بر لزوم لغو سفر برخی از نمایندگان به حاکمیت آخوندها تأکید کرد و گفت:
اشتباهات گذشته باید ما را در معامله با این رژیم محتاط‌تر کند. ما امیدواریم شاهد برقراری صلح و ثبات در منطقه باشیم. ما بر این باوریم تنها راه به سوی این هدف ارسال یک پیام متحد و مشابه پیامی که وزرای ما با تصویب تحریمها علیه رژیم ایران فرستادند در حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک ایران خواهد بود.

استراون استیونسون رئیس گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا گفت:
رژیم ایران در حال حاضر در اعدام رتبه اول را در جهان را دارد. بسیاری از این اعدامها در ملأعام انجام می‌شود آنها به‌طور متوسط دو نفر در روز یعنی بیش از 600 اعدام در سال انجام می‌دهند. بسیاری از زندانیان را توسط جرثقال در میدانهای عمومی بلند می‌کنند و به این وسیله آنها را خفه می‌کنند. در آخرین باری که یک هیأت از سوی این پارلمان به ایران رفت، در همان روزی که وارد تهران شد به‌عنوان یک توهین به هیأت ما آنها در ملأعام به اعدام دست زدند و نشان دادند رفتارشان با مخالفان سیاسی در ایران به این صورت است.
استروان استیونسون که ریاست هیأت رابطه با عراق را در اختیار دارد خاطرنشان کرد: شکی نیست که در حال حاضر کنترل کشور عراق تقریباً در دست رژیم ایران است. سلطه منطقه‌یی چنین رژیم مرگباری و دستیابی آن به سلاحهای اتمی فاجعه مطلق است. این رژیم آدمکش خطرناکترین رژیم جهان امروز است و بیشترین بی‌ثباتی در کل منطقه و همچنین علیه صلح جهانی ایجاد می‌کند. به همین دلیل ما برای مقابله با این رژیم با سخت‌ترین شیوه‌های ممکن با تحریم، با تشویق مردم به برخاستن و بیرون انداختن ملاهای فاسد نهایت کوشش خود را باید به‌کار بگیریم.
استراون استیونسون رفتن برخی نمایندگان به ایران تحت حاکمیت آخوندها را مشابه یک سفر دوستی به برلین در زمان حکومت هیتلر توصیف کرد و گفت:
راستی اگر پارلمان اروپا در آن زمان وجود داشت انزجار عمومی به پیشنهاد فرستادن هیأت دوستی برای رفتن به برلین در سال ۱۹۳۹ چطور می‌بود؟ و ما واقعاً در شرایط مشابهی هستیم، به همین دلیل هم هست که این سفر به‌طور وقیحانه‌ای مورد سو استفاده تبلیغاتی این رژیم قرار خواهد گرفت.

تونه کلام نماینده دیگر پارلمان اروپا از گروه دوستان ایران آزاد ضمن محکوم کردن سرکوب و خفقان رژیم آخوندها اظهار داشت: تحقیقات مستقل ایالات متحده نشان داده است که این رژیم می‌تواند نزدیکتر از آن‌که انتظار می‌رفت به اولین بمب اتمی دست یابد. بنابراین در این مرحله آنها به‌شدت نیاز به زمان بیشتری برای آماده کردن خود دارند. لذا باید از رئیس پارلمان اروپا بخواهیم از این سفر جلوگیری کند زیرا با روح تحریمهای اتحادیه اروپا در تضاد است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2441edae-263f-4ef1-82ee-fb142aa42834"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات