728 x 90

اعتراض بازاريان,

بلومبرگ: تبدیل شدن بحران ارز ایران به یک انقلاب

-

اعتصاب در بازار تهران
اعتصاب در بازار تهران
خبرگزاری بلومبرگ تحت عنوان «تبدیل شدن بحران ارز ایران به یک انقلاب» نوشت: تظاهرات در بازار اصلی تهران و سایر نقاط ایران طی روزهای اخیر، تنها نشانه نارضایتی عمومی نسبت به اداره کردن اقتصاد توسط رژیم نیست. چرا که موجی از اعتصابها در همین تابستان به راه افتاده بود، یک اتحادیه کارگری شکایت کرد که در مقابل افزایش قیمتها، دستمزد کارگران تنها 13 درصد اضافه شده است. شرایط حاضر، مردم ایران را به این نتیجه می‌رساند که رژیم حاکم بر کشورشان، منافع آنها را تأمین نمی‌کند.
بلومبرگ در بخش دیگری از گزارش خود به عوامل سقوط ارزش ریال پرداخته و می‌نویسد: 40 درصد سقوط ارزش ریال، نشانه بیماریهای بزرگتری در اقتصاد رژیم ایران از جمله کاهش درآمد نفت به میزان 60میلیارد دلار در سال، تورم و بیکاری فزاینده در جامعه ایران است. عامل دیگر نیز، خونریزی از ذخائر ارز خارجی است که تا پایان سال ۲۰۱۱ حدود 110میلیارد دلار برآورد شده بود.
بلومبرگ می‌افزاید نباید انتظار داشت که رژیم ایران در اثر تشدید تحریمها متوجه اشتباهات خود در جاه‌طلبیهای اتمی شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/88282370-31e7-4894-bc75-1ae0fd873e42"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات